Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 193 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Не падат много ябълки в темата вчера и днес. Май по са у дома си в гнездото на ранните птичета, нищо че не са хвръкнали още.  Wink
Тъй, одумахме и Еда, и Едже.Grinning Да загряваме за утре с най-емоционалната за мен сцена и авторската песен на Онур:

https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/ekstra-video/27779/Yasak-Elma- … Bolum-Ozel-Klip-2
Таня Hug,аз съм повече тук отколкото там! Wink Все още няма тийзър, какво да нищим-освен снимките и кратки видеа !Каста вече е известен! Peace

BVAR  Hug Wink

https://vk.com/dizimaniaat?z=video4162360_456239031%2Fe163e3c15f … l_wall_-158229374

Цитат
Някой знае ли със сигурност дали остават 2 или 3 серии до края ?
Фили Hug,остават още 2! Wink
Рускините са пуснали няколко снимки и пишат,че се снима последен епизод! Peace

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 15:42 от Zlatina3

# 211
Не падат много ябълки в темата вчера и днес. Май по са у дома си в гнездото на ранните птичета, нищо че не са хвръкнали още.  Wink

Тъй, одумахме и Еда, и Едже.Grinning
Да загряваме за утре с най-емоционалната за мен сцена и авторската песен на Онур:
https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/ekstra-video/27779/Yasak-Elma- … Bolum-Ozel-Klip-2

Да повторя нещо, което споделих преди няколко дена. Някои от вас писаха, май Дъга и Филипинка, че главните герои са пет. Но според подредбата във FOX главните актьори са четирима - без Севда. Това засили у мен впечатлението, че изсилват повече Еда Едже (Йълдъз), отколкото Севда Ергинджи (Зейнеб):
https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/oyuncular
Днес пак гледам в "Хюриет" публикация от ония дни за фрагмана на 11 еп. в асансьора, с аромата на сандалово дърво. И пак 1:1 пише, че главните роли се изпълняват от Т. Булут, Шевал Сам, Онур Туна и Еда Едже (?!).
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/yasak-elma-yeni-bolum … ga-vurdu-40845738

Тъй че за вас главните са 5, но за някои (май и за продуцентите) - 4. Севдето на втори план. Алиханчо и той сред главните, Зейнебче - по-надолу (с около 40 сантима). Grinning
И това да мине в рубрика "одумки" .

П.П. Уж да допиша поста си, пък хвръкна и го повтарям.  ooooh!
Злати, ти си навсякъде!  Grinning
Цитат
Каста вече е известен! Peace
Кастът е известен, но явно не ми разбра мисълта за това 4 или 5, кой по-по-най и защо ли.  Wink

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 16:04 от Tania M.

# 212
Таня , мерси за песента .Прекрасна е , съвременно и западно звучене .Много красив и нежен глас , а и точно за този много тъжен момент .Честно да си кажа , когато Онур сподели ,че ще изпее новата си песен , не знаех какво да очаквам .Не харесвам въобще балкански ритми , а и той прилича на европеец , не ми се искаше да чуя типично тур. мелодия .За това повтарям -страшно много ми хареса Heart Eyes
Надявам се да е изпратил някой да закара момичето , бих искала той да я закара , ама тя не би приела .
Ами на промото са 5 та , за това мисля ,че са 5 .Ако Севда не са я мислили за ГГ вече е очевАдно ,че ще трябва да я добавят .За мен ( а и за всички вас)тя е най-убедителна .А и образът на Зейно е май най любим на всички зрители .Двойката Севда -Онур въпреки многото см разлика е много сладка и химията м/у тях е убийствена .Така ,че Севда си е ГГ отвсякъде .Но предполагам сценарият се пише поне няколко серии в аванс и за това семейство Адамс за сега окупират екр.време или пък за да ни изострят любопитството ни дават ЗейАл на час по лъжичка Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 16:05 от Phillipine

# 213
Фили, аз като гледах откъслечно "Животът продължава" навремето, Онур ми напомняше обеднял руски аристократ от времето на "Идиот" (навяваше ми далечни асоциации с княз Мишкин).  Laughing

Мисля си, че нашето костеливо орехче Зейнеб се е прибрала сама. Но ще видим утре.

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 16:19 от Tania M.

# 214
Ха, ха не само европеец ,ами славянин и то аристократ Joy
О, дано Зейнош не се е скитала сама , нали скоро се стъмва , а и нашият красив аристократ ще обере много негативи .Някой от работниците дано е изпратил , защото мигрената на Хакан явно е истинска , не знам дали в дадения момент беше симулация с цел да стимулира смелостта и любовта на Алихан поне да започне сдобряване ...

# 215
Ами на промото са 5-та, за това мисля ,че са 5. Ако Севда не са я мислили за ГГ вече е очевАдно, че ще трябва да я добавят .За мен (а и за всички вас)тя е най-убедителна. А и образът на Зейно е май най- любим на всички зрители. Двойката Севда-Онур въпреки многото см разлика е много сладка и химията м/у тях е убийствена .Така ,че Севда си е ГГ отвсякъде.
Аз подчертах преди, че се включих по-късно, тъй че промото с петорката ми се губи. Коментирах само това, което в момента виждам черно на бяло и това, което доминира екрана.
И, да, точно оцветеното имах предвид. И че вероятно изсилването на Йълдъз пред Зейнеб е по някакъв предварителен замисъл, който дано се промени заедно с пропорциите екранно време за героите/актьорите.

# 216
Ами той Онур май не е чист турчин, май само майка му е туркиня, а баща му какъв е, не знам.Но наистина има по европейско излъчване, нищо че е с брада. Може би заради ръста ми прилича на хърватин, те са такива високи, а пък турците са тапишони

# 217
Здравейте, момичета! doh

Ябълките ги събираме навън през уикенда, защото времето е прекрасно.
Но утре свирим сбор и всички ще сме на линия, надявам се.

Я да ни пуснат сега трети фраг като миналата седмица и всички сме доприпкали.
Особено ако главна героиня в него не е Ендерката...

Танче Hug, аз лично никъде не съм прочела кои са главните герои.
По-скоро така сама съм си решила от това, което съм видяла досега в сериала.
На тази мисъл навеждат и рекламните постери, които видяхме още преди началото му.

Нали виждате кой е в центъра навсякъде - Шевал Сам/Ендер.
Друг е въпроса какво ни се иска на нас. Аз лично бих искала основно екранното време да е с двойката, която ми е най-интересна – Алихан и Зейнеп, или поне да има повече баланс в разпределението на екранното време, но не се оплаквам. Ще изгледаме това, което са ни предложили авторите и накрая ще изкажем мнение. Има голям чар и тръпка в това да гледаш онлайн, да чакаш новини, снимки, фрагове, озети всеки ден, но и малко ни се изкривяват усещанията. Защото формираме някакви очаквания, които невинаги се сбъдват и понякога се разочароваме. На мен обаче най-много ми харесва, когато не съм познала какво ще стане. Обичам да ме изненадват, особено ако е приятно. Обичам и да изказвам предположения, нищо че не ме бива много в това. Ей така, за спорта...

Харесва ми също, че имаме различно усещане за героите, случките, актьорите. Това изобщо не ми пречи. Не се чувствам обидена, че някой не мисли като мен, нито чувствам нужда да го убеждавам в правотата си. Няма лошо и да поспорим, защото нали в спора се ражда истината. Мисля, че е хубаво да видиш нещата от друг ъгъл и през друга призма. Ако бяхме на едно мнение за всичко, щеше да е скучно, нали?

На мен например Еда Едже ми хареса на фотосесията, но наистина визуално като Йълдъз е по-ефектна. Интервюто също ми допадна. Момичето има хубава фигура и много красиви и изразителни очи. Аз не съм от хората, които се влияят от предишен образ на актьора и се отнасят предубедено към новия му герой. Смятам, че е добре за всеки актьор да сменя амплоато си, защото ако примерно няколко пъти подред играе лошия, зрителите вече трудно ще го възприемат по друг начин. Гледала съм Еда в един сериал и в няколко игрални филма и навсякъде е съвсем различна в моите очи, което ми допада. Надявам се да развият образа й по начина, който на нас ни се иска.

Севда Ергенджи, ако трябва да си призная изобщо не ми допадаше в началото като избор. Гледала съм я само в „Черна роза“, но там ролята  й е специфична и не бих казала, че кой знае колко ме е впечатлила. Външността й също не е перфектна и имах огромни съмнения как ще изглеждат като двойка с Онур. Но признавам, че още след 1 епизод и двамата ме накара да залепна за екрана и много им се радвам. По принцип не съм предубедена и давам шанс на всички да ми се харесат. Също така не бих могла да гледам някой сериал, само заради определен актьор, дори той да ми е любимец, ако не ме привлече самата история. Пропуснала съм проекти на най-любимите ми актьори.

От FOX TV🍏🍎
«Ты причина, тому что я больше не смогу никому доверять!»
Подпись канала: Алихан услышит от Зейнеп, неожиданные для него слова.
😢😢😢

# 218
Цитат
Злати, ти си навсякъде!  Very Happy
Цитат
Каста вече е известен! Peace
Кастът е известен, но явно не ми разбра мисълта за това 4 или 5, кой по-по-най и защо ли.  Wink
Таня Hug,явно не си ме разбрала! Wink Това го написах за другия сериал-РП,за к-то си загатнала! После си редактирала,след като съм си пуснала поста! Wink
Относно кои са главните-това си личи по заставката в изписването на имената в началото на епизода! PeaceПонякога може да се взема под внимание и кой в колко проекти е участвал до сега! Peace Ако даден герой се хареса повече и увеличат времето му за участие може и да се промени замисъла кой е по-по-главен!  Wink

Цитат
От FOX TV🍏🍎
«Ты причина, тому что я больше не смогу никому доверять!»
Подпись канала: Алихан услышит от Зейнеп, неожиданные для него слова.
😢😢😢
Дъга Hug, bouquet Браво на Зейно,хубаво му го е казала! newsm10 Да му мисли Алихан! Laughing
Севда и аз съм я гледала в ''Черна роза'',Талат Булут -също в един сериал!Но Онур,Еда и Севал-не съм ги гледала! Peace

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 18:48 от Zlatina3

# 219
Защо да не е турчин Онур ? Например за някои знаем ,че са наполовина от др.националност като Мерием Узерли , Сема Ергенч , Илкер Калели ( за него узнах наскоро и се изненадах ) са полу германци , Халит Ергенч - мисля май имаше и албански ,и бг корени .Чаатай Улосой -дете на бг.турци.Къванч Т. пък има сърбски и косовски корени ( на него много му личи слав.жичка , и друго -имам снимка на моя покоен баща от казармата от преди 40 години -много си прилича с него , а какви сини очи имаше като на героите от каубойските филми .наситено сини ,за мен най красивите , защото си спомням как ме гледаше ...)Извинете ме за отклонението , разчувствах се .
Всъщност думата ''турчин ,, се въвежда след революцията през 20-те год. на мин.век .Те като наследници на многонационална империя са разни народности -тюрки , араби , кюрди , лази ( вожда им Ердоган е такъв) и не знам още какви  .Да не говорим и колко славянска кръв имат ,тези светлооките и светлокосите са от нас и сърбите...
Ох , сори за чаршава , момичета

# 220
Филе, така прочетох при рускините, че само майка му е туркиня, турците по принцип са ниски хора, аз ходя по няколко пъти в годината в Турция, в различни краища на страната и като цяло не съм видяла високи хора, за това казвам ,че не е типичен турчин.

# 221
Филе, така прочетох при рускините, че само майка му е туркиня, турците по принцип са ниски хора, аз ходя по няколко пъти в годината в Турция, в различни краища на страната и като цяло не съм видяла високи хора, за това казвам ,че не е типичен турчин.

О, не съм забелязала колко са ниски и високи , следващия път ще гледам Heart Eyes , но те са си мешани както и ние на Балканите .
Някъде четох ,че зелените и особено пъстрите очи нямат научно обяснение и ,че в Турция има най -много хора със зелени и пъстри очи заради смесването на многото нации в някогашната Османска империя .
Сега най ми е любопитно красивия Синеочко как ще се държи в следващия епизод .Дано СЦ , които
като цяло ни изненадват в този сериал да ни покажат огромните му страдания и угризения по трагично-комичен начин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
Би трябвало да се прави на машина, поне външно. Такъв образ според мен му градят, но нашето момиче ще му разбие самообладанието

# 223
Цитат
Сега най ми е любопитно красивия Синеочко как ще се държи в следващия епизод .Дано СЦ , които
като цяло ни изненадват в този сериал да ни покажат огромните му страдания и угризения по трагично-комичен начин.
Фили Hug Каква ирония на съдбата само. Алихан, който никога и на никого не дава втори шанс, сега ще му се наложи да иска втори шанс за себе си от Зейнеп. Наистина ми е интересно как ще го направи. Надявам се да е оригинално като самия него.

Цитат
Би трябвало да се прави на машина, поне външно. Такъв образ според мен му градят, но нашето момиче ще му разбие самообладанието.
Катрина  Hug, машина, но и той душа носи. Няма да стане работата като се прави на железен. Дано да е много забавно за нас, а за Алихан мъчително. Laughing

Тази снимка пишат, че е от сета.
Какво ли е това? Колекция на Ендер Аргун, така пише. newsm78 newsm78

# 224

още от снимките....модно ревю ли ще има  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт