Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 998
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Привет, златни ябълчици, Hug Hug Hug Hug
Благодаря за споделеното! bouquet
                   Сабър/търпение/, сабъъъъъъъър Stop – по-малко от 24 часа останаха и ще разберем колко е „железен“ Алихан. Mr. Green Така като го гледам доменната пещ, наречена „любов“  бая му е подгряла мартинките и много скоро ще го видим „готов за нова отливка“ – такъв, какъвто трябва да е влюбеният мъж. Naughty  Сега, поне той си мисли, че е безразличен, че може да стои настрани и може би,  че се е „спасил“ от любовта. Joy Наивник!  Mr. Green Хайде да го видим още колко ще се лута в лабиринта между сърцето и разума си! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Моите предположения са, че или сам ще хукне след Зейно/90%/ или ще прати някого/10%/ след нея. Thinking Не ми се мисли какво ще преживее ако не я открие/открият/ на пътя т.е. ако Зейно успее да се качи на минаваща случайно кола или такси. Гарантирано – ще полудее от притеснение!!!!  Mr. Green  
                    Другото ми предположение е за предложението на Зейно – вероятно ще предложи да остане като асистентка на Джан. Интересно, ако е това наистина, дали ще е успяла да убеди Алихан да си наеме асистентка. newsm78  Вярно, той каза, че няма да я задържи насила, но това, което видяхме … не одобри нито една кандидатура. Ама ако трябва да съм по-точна не е правилно „не одобри“, а „изобщо не погледна“ , та това предложение как ли ще го направи?! Thinking И въпреки всичко, ако наистина става дума за това, ами няма как да не полудее от ревност синеочко! Joy Та тя ще бъде повече при Джан. При него може и изобщо да не влиза. Кой знае какви въображаеми картини ще рисува съзнанието му в кабинета на Джан hahaha. Колко ли ще издържи на това мъчение?!  Thinking
                         За харема на Халит пък въобще не ми се мисли – там събрани все отровни змийчета и ще се изпреварват коя повече отрова да хвърли. Като колекционер на женска плът, Халит султан се разпореди-„Всички под един покрив, в името на щастието на шехзадето“ . People No Good Хубаво, ама аз не виждам как ще го направи щастлив! Rolling Eyes То за да стане това, трябва не само родителите да живеят под един покрив, а да се чувства щастие и обич. Друг е въпроса, че мама може и да е щастлива под този покрив, защото това е целта ѝ, ама ако продължава да пренебрегва детето си както до сега, каква полза за Ерим от това, че е до него. no И черешката на тортата – рожден ден на Лила. Още майки и бивши съпруги в харема! #Crazy Остава и майката на Зехра да цъфне и конака ще завърже, че и плод ще даде! Mr. Green Между другото, мислех си – що ще на тоя РД Зейно!  newsm78 Нито е приятелка на Лила, да не казвам, че след подслушания разговор, едва ли е сред любимките ѝ, ама филм да става. Дошла е да подкрепи сестра си, щото цунамито в конака може да я помете. yes Дали пък хич не се е замислила, че на това празненство неминуемо ще се сблъска с Алихан –нали е вуйчо на Лила – или точно затова е там. newsm78
             И аз като Дъгичка, обичам да изказвам предположения, които почти не се сбъдват, пък и предпочитам да ме изненадват сценаристите ама да видим. Дано е нещо ново, неклиширано и интересно. Peace

# 226
Момичета, изпуснах ви за малко и вие сте сътворили цели 16 странички с размисли и страсти. Да се включа в темичката, че да не ви изпусна съвсем.

# 227
Лелееее, колко сте сътворили.

Здравейте. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Момичета, изпуснах ви за малко и вие сте сътворили цели 16 странички с размисли и страсти. Да се включа в темичката, че да не ви изпусна съвсем.

И аз така, макар и в късните часове, но за новата серия довечера повече.

Лека нощ и успешна нова седмица.

# 228
Добро утрооо! Hug wavey  food010

Отново е нашия ден! Party Очакваме интересен предпоследен епизод! Party

Много въпросителни на тази снимка! Какво ще си кажат ЗейАл и какво ще чуе Халит? Laughing

Приятен ден и лека нова седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 229
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Дойде нашият ден....готови ли сте за довечера...

да започнем с кафе...

# 230
Здравейте Ябълки в предпоследния понеделник за този сезон !
Злати Hug Гости Hug
След 4 дни у дома ми е много трудно днес , ама поне знам ,че довечера ще има малко кеф Stuck Out Tongue Winking Eye !
Жалко ,че няма да продължат през лятото Cry

# 231
  • По света и в нас.

От FOX TV🍏🍎
«Ты причина, тому что я больше не смогу никому доверять!»
Подпись канала: Алихан услышит от Зейнеп, неожиданные для него слова.
😢😢😢

Добро утро. Hug
Понеделника вече ни е любимия ден от седмицата. Joy Joy Joy
Все си мисля,че точно ревността на Алихан ще предизвикат в отговор тези думи на Зайнеб.

# 232

Скрит текст:
Филе, така прочетох при рускините, че само майка му е туркиня, турците по принцип са ниски хора, аз ходя по няколко пъти в годината в Турция, в различни краища на страната и като цяло не съм видяла високи хора, за това казвам ,че не е типичен турчин.

О, не съм забелязала колко са ниски и високи , следващия път ще гледам Heart Eyes , но те са си мешани както и ние на Балканите .
Някъде четох ,че зелените и особено пъстрите очи нямат научно обяснение и ,че в Турция има най -много хора със зелени и пъстри очи заради смесването на многото нации в някогашната Османска империя .
Скрит текст:
Сега най ми е любопитно красивия Синеочко как ще се държи в следващия епизод .Дано СЦ , които
като цяло ни изненадват в този сериал да ни покажат огромните му страдания и угризения по трагично-комичен начин Stuck Out Tongue Winking Eye

Имат научно обяснение, разбира се, и то е мутация в гена ОСА2. Този ген отговаря за регулирането на меланина в организма и всяка негова промяна нарушава функцията му и прави очите светли. До този извод е стигнал професор Ханс Ейберг, който в продължение на години правил изследвания в тази насока. Той подкрепя хипотезата, че в началото на човечеството всички хора са били с тъмни очи, до появата на тази мутация и че всички светлооки жители на планетата имат един прародител. Извинявам се за отклонението Hug

Изгледах епизода и съм много ядосана на Алиханчо. Каквато и травма да има, това великолепно момиче, не заслужава такова отношение. Дано не му прости до края на втори сезон, пък Wink

Признавам, че не харесвам Еда Едже. Просто въпрос на вкус.Не го писах до сега, за да не засегна някой, но наистина е само до вкуса на човек.  Севда ми е по-симпатична и толкова Hug Даже и Зехра има излъчване, което ми допада. И много хубав гардероб и стил в сериала. Радва ми окото.
Иска ми се обаче да защитя двете сестри и начина, по който се държат. Да, донякъде е лицемерно, но аз ги разбирам и за мен е нормално да приемат нещата по този начин. И ми е симпатична Зехра -по-скоро нейната искреност , по нейния си начин. Има много точни коментари, например от последния епизод, когато Лила я попита, дали постановката с Ломбелико е нейна идея и тя отвърна ' Не, откъде толкова акъл при мен, че да сътворя такова нещо!" Joy Или пък в кафенето, когато обеща да не казва нищо на майката на Лила и след 30 секунди, каза че повече не може да издържи и си изля душата. Trollface 

# 233
Гости HugФили HugБиби HugМарсиа Hug

Нови снимки на Зейно....напомнят за новия епизод....

Да видим кой ще спре на пътя?.... Laughing

# 234
Злати , мерси за снимките , наистина КОЙ ще спре да вземе Зейнепче ? Каква е кукличка , дано Алихан бей се пукне от ревност Stuck Out Tongue Winking Eye
Биби Hug Марсия Hug ,
Скрит текст:
мерси за инфото , зная ,че всеки цвят , който не е тъмен е мутация , но съм чела статии ,че още се спори за пъстрите очи ( все пак много цветове има в тях ) .Аз съм с такива - зелено , сиво , златистокафяво , даже когато съм в синьо на пръв поглед са сини, НО зависине само от дрехите ми и даже от настроението . Понякога моят мъж ме поглежда и за да ме дразни казва : ух, змия Stuck Out Tongue Winking Eye . Но познавам човек също с пъстри очи , НО синьо-кафяви Flushed , чудничко нали ? да не говорим ,че са ми казвали , че това са ку......венски очи Joy
Нашият бей е с много светло сини и студени очи , но като погледне Малечка очите му стават мили и топли :grinning

:

# 235
Извинявам се на всички , но ще продължа темата с очите в скрит текст

Скрит текст:
Мутация плюс недостатъчно наличие на меланин и наличието/пречупването на светлината = на пъстри очи Simple Smile Те учените така обичат да си спорят, нали трябва работа да си намират JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Слагам една Еда Еже с нейните зелени очи, тъй като най-малък процент от населението е със зелен цвят на очите. Едва 2% .

# 236

Фили HugМарсиа Hug,благодаря за инфото около очите!

седмичния рейтинг....

# 237
Привет!
Останаха ли фенки на "диригент" Ендер (Шевал Сам)? Laughing
https://vk.com/dizimaniaat?z=video234410377_456239253%2F67ee5cb5 … l_wall_-158229374
Скрит текст:
Eve yerleşen Ender kontrolü ele alıyor!
Завърнъла се в сарая, Ендер поема контрола.
Слагам една Еда Еже с нейните зелени очи, тъй като най-малък процент от населението е със зелен цвят на очите. Едва 2%.
А колко процента от населението са с кафяви очи? 90% и кусур или няма и толкоз?  Laughing
И да метна за сравнение едни до други едни зелени (2%) и едни кафяви очи (х%).

Скрит текст:
Наистина харесването-нехаресването е въпрос на вкус. Та и аз според вкуса си виждам едно дистанцирано-застинало и едно озарено лице.  Wink

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 15:16 от Tania M.

# 238
Таня Hug

Предположения за хаштага... Laughing

# 239
Tania M. Hug Трябваше по някакъв начин да си свържа поста с темата. А как най-добре, ако не с Йелдъз-canım Wink

Общи условия

Активация на акаунт