– по-малко от 24 часа останаха и ще разберем колко е „железен“ Алихан.
Сега, поне той си мисли, че е безразличен, че може да стои настрани и може би, че се е „спасил“ от любовта.
Наивник!
Не ми се мисли какво ще преживее ако не я открие/открият/ на пътя т.е. ако Зейно успее да се качи на минаваща случайно кола или такси. Гарантирано – ще полудее от притеснение!!!!
Вярно, той каза, че няма да я задържи насила, но това, което видяхме … не одобри нито една кандидатура. Ама ако трябва да съм по-точна не е правилно „не одобри“, а „изобщо не погледна“ , та това предложение как ли ще го направи?!
И въпреки всичко, ако наистина става дума за това, ами няма как да не полудее от ревност синеочко!
Та тя ще бъде повече при Джан. При него може и изобщо да не влиза. Кой знае какви въображаеми картини ще рисува съзнанието му в кабинета на Джан
. Колко ли ще издържи на това мъчение?! 
Хубаво, ама аз не виждам как ще го направи щастлив!
И черешката на тортата – рожден ден на Лила. Още майки и бивши съпруги в харема!
Остава и майката на Зехра да цъфне и конака ще завърже, че и плод ще даде!
Нито е приятелка на Лила, да не казвам, че след подслушания разговор, едва ли е сред любимките ѝ, ама филм да става. Дошла е да подкрепи сестра си, щото цунамито в конака може да я помете.
Дали пък хич не се е замислила, че на това празненство неминуемо ще се сблъска с Алихан –нали е вуйчо на Лила – или точно затова е там. 

, но те са си мешани както и ние на Балканите .

Даже и Зехра има излъчване, което ми допада. И много хубав гардероб и стил в сериала. Радва ми окото.
Или пък в кафенето, когато обеща да не казва нищо на майката на Лила и след 30 секунди, каза че повече не може да издържи и си изля душата.

Марсия
,
. Но познавам човек също с пъстри очи , НО синьо-кафяви
, чудничко нали ? да не говорим ,че са ми казвали , че това са ку......венски очи
Те учените така обичат да си спорят, нали трябва работа да си намират 

Препоръчани теми