Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 943
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Вили, предположих, ме майката е изневерила с приятел на баща му, защото точно представата за Джем и Зейнеб заедно предизвика пристъпа на Алихан. Не че се разбра от серията.

# 361
Цитат
А дали  майката е изневерила с приятел на мъжа ѝ ,не се разбра от днешната серия,мисля...
Мисля,че гледаше часовника на мъжа....но кой е...

Погледът е убийствен....

# 362
Еееее, сега на Ендерката ще и се стъмни  и много бързо ще се прибере при брат си Джанер.

Как пък веднъж не го облече прилично. Тя се изтупала, той като клошар седни и същи дрехи. Иначе добре го играе.

Не знам на вас, но аз съжалих Алихан. Тази драма, която е изживяло това дете не се забравя лесно. При това да я държиш в себе си цял живот. Това е непослно.
Дано Зейно излекува болката му. Силно се надявам.

Още веднъж серията ми хареса.

# 363
Привет!

Стана интересно... Grinning

Алихан е болен. Телевизорът му има стара и сериозна повреда. За съжаление.

Не знам какво да си пожелавам там, защото несигурността е пълна. Не се знае кога и  откъде ще долети дяволът в главата му, дори и да се сдобрят.

Хакан - верен приятел. Харесва ми.

Чудя се Йълдъз какво прави в тази къща, при мъж, който има дертове, които ще се увеличават в аритметична прогресия. Ясно е, че е въпрос на време да влезе в болницата самият той. Чест похват в тр сериали - със сърдечна криза.
Фръц-фръц продължава за Йълдъз/Еда, понякога доста смешно.

Американецът е свеж. С малък/голям зор и той - синът.

За Зейно животът също продължава, с две наум и усилия да превъзмогне преживяното с Алихан.

Хахахаха! Ендерджим най-после си намери майстора и тя. Тези двамата мръсници определено нямат спирачка.

Фрагман сигурно няма да има.

Психологът е близък приятел на режисьорката и на фризьорката /Шенгюл абла/ в живота.  Grinning

# 364
Цитат
А дали  майката е изневерила с приятел на мъжа ѝ ,не се разбра от днешната серия,мисля...
Мисля,че гледаше часовника на мъжа....но кой е...
Злати, цитираният въпрос е мой, но вече обясних на Вили защо предположих, че майката на Алихан може да е изневерила с приятел на баща му. Просто въображаемата сцена в главата на Алихан - Джем и Зейнеб заедно, събуди отново демоните на Алихан. Оттам и предположението ми … под формата на въпрос.
В серията нямаше догадка за това, разбира се, само моя догадка.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 00:32 от Tania M.

# 365
Епизода беше много интересен.
Алихан се задейства, и бомбата накрая си я биваше.
И физиономията на Ендер накрая ми хареса.
Другата серия цирка продължава.

Още два кратки откъса с превод на руски.

Ревността на Алихан

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456240461%2F46dcd30ca … l_wall_-132999259

Новият стил на Йълдъз

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456240462%2Fc817916b3 … l_wall_-132999259

Кошмарът на Алихан

https://vk.com/feed?z=video-132999259_456240464%2F67ea5060cdba4a … _-132999259_76242

Благодаря ви за компанията, момичета!

До утре!

# 366
Е, друго си беше да се гледа с превод - 100 % го разбрах , но винаги съм обичала субтитри заради гласовете на актьорите . Очаквах повече ЗейАл моменти , например ,че Зейнеп ще види през прозореца ,че на Алихан му е зле - бързо щеше да забрави колко го мрази .Знам ,че е рано ,ама мераци ...
И повече никой да не казва ,че Йълдъз е тъпа , такава глупачка като Зехра няма никъде .Заради комплексите си е сляпа за истината . Много ми е противна актрисата , сори , НО добре играе не отричам и е много подходяща за ролята . Джем прекалено ведър са го направили , може би да контрастира с Алихан .
Накрая пак със Адамсови завършиха , но Ендер ми хареса - как само се уплаши .
И стига сте сватосвали Севда с новия .Някъде четох ,че е абсолютен Дон Жуан , Онур-джъм май си е медна билка , сравнен с него .!

# 367
Кошмарът...

# 368
Ха-ха, никакъв блъф. Отмъщението на Синан.  Mr. Green

# 369
Така ли,Фили?Ааааа,оттеглям си предложението тогава за него....
Не че оправдавам Зехра,тя си заслужава този мъж,но тя не знае,че той е бил любовник на Ендер...

# 370
Горкият Халит. Проблемите му един след друг.

А, Зехра излезе по-тъпа и от фризьорката.

Любимият си отмъсти жестоко и на Халит и на Ендер-

# 371
Лека нощ и от мен,момичета...Удоволствие си беше с вас...Утре след руския превод повече...

# 372
Цитат
И повече никой да не казва ,че Йълдъз е тъпа , такава глупачка като Зехра няма никъде .Заради комплексите си е сляпа за истината. Много ми е противна актрисата , сори НО добре играе не отричам и е много подходяща за ролята.
Ха, за когото Еда Едже е прекрасна, му е противна актрисата "Зехра". И обратно. Grinning
Други пък не харесаха Еда Едже, но не отричат, че е много подходяща за ролята.  Laughing

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 00:15 от Tania M.

# 373
Синан им скрои шапките..... Joy

Цитат
-Я ОЧЕНЬ ПЕРЕЖИВАЛ ЗА ТЕБЯ! БОЛЬШЕ ТАК НЕ ДЕЛАЙ!
-ТЫ МЕНЯ ПРОСТИЛ?
-ПРОСТИЛ! ПОЙДЁМ
-Я ХОЧУ ТЕБЕ КОЕ-ЧТО СКАЗАТЬ! Я СЕЙЧАС СЕБЯ ЧУВСТВУЮ БОЛЕЕ СИЛЬНОЙ И СВОБОДНОЙ. В ЭТОМ ДОМЕ Я ВСЕГДА БЫЛА ОДИНОКОЙ. Я НАШЛА ЧЕЛОВЕКА, КОТОРЫЙ МЕНЯ ПОДДЕРЖАЛ БЫ. И Я ВЫШЛА ЗА НЕГО ЗАМУЖ.
-ВЫШЛА ЗАМУЖ?
-Я ВАС СЕЙЧАС ПОЗНАКОМЛЮ С МОИМ МУЖЕМ.
МОЙ МУЖ- СИНАН САЙГЫН

# 374
Цитат
Много хубаво започнаха да обличат Зейнеп.
Да, Дъгичка.

Йълдъз пък какво се смая от брака на Зехра, като че тя не се омъжи за 3 минути.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт