Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 939
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Под звездите
Е, друго си беше да се гледа с превод - 100 % го разбрах , но винаги съм обичала субтитри заради гласовете на актьорите . Очаквах повече ЗейАл моменти , например ,че Зейнеп ще види през прозореца ,че на Алихан му е зле - бързо щеше да забрави колко го мрази .Знам ,че е рано ,ама мераци ...
И повече никой да не казва ,че Йълдъз е тъпа , такава глупачка като Зехра няма никъде .Заради комплексите си е сляпа за истината . Много ми е противна актрисата , сори , НО добре играе не отричам и е много подходяща за ролята . Джем прекалено ведър са го направили , може би да контрастира с Алихан .
Накрая пак със Адамсови завършиха , но Ендер ми хареса - как само се уплаши .
И стига сте сватосвали Севда с новия .Някъде четох ,че е абсолютен Дон Жуан , Онур-джъм май си е медна билка , сравнен с него .!

Филипинче,и аз същото си помислих. Викам си, сега Зейнеп ще го види и хайде в леглото дето Вили се чудеше какво е, ще се озове Зейнеп да успокоява Алихан. Но май е още рано да му прости. Наистина Джем и Зейнеп много си подхождат. Контрастът е абсолютен. Самоувереният и сериозен Алихан и лъчезарният и усмихнат Джем и разбира се, и начина, по който се държи Зейно в присъствието на единия и другия. Лека нощ момичета. Беше ми приятно в компанията ви.

# 376
Момичета,благодаря за коментарите и компанията! bouquet bouquet bouquet

И на мен епизода ми хареса! Laughing

Погледите на Алихан....

Лека нощ! smile3524

# 377
Лека нощ, момичета! Хубава серия и хубава компания!  Hug

# 378
  • Варна
Лека нощ! Беше удоволствие да следим заедно серията!

# 379
Цитат
И повече никой да не казва ,че Йълдъз е тъпа , такава глупачка като Зехра няма никъде .Заради комплексите си е сляпа за истината. Много ми е противна актрисата , сори , НО добре играе не отричам и е много подходяща за ролята. Джем прекалено ведър са го направили , може би да контрастира с Алихан.
Ха, за когото Еда Едже е прекрасна, му е противна актрисата "Зехра". И обратно. Grinning
Други пък не харесват Еда Едже, но не отричат, че е много подходяща за ролята.  Laughing

Ами тази актриса ,Таня ,не я харесвам още от сериала дето го даваха по БТВ , може би заради ролята и там или заради мъжкия глас - не знам , а Еда ми харесва външно още от първия сериал Мръсната седморка - по-скоро младежки , без да я възнасям до небето ,че е талантлива колкото Севда в случая . За мен е хубаво момиче , много лъчезарно , но в никакъв случай не ми е любима тур.актриса както Неслихан Атагюл и разбира се Берен Саат .Това си е моето мнение , както всички други могат да харесват , когото си искат .
Виж за героинята Зехра като я сравнявам с Йълдъз със сигурност казвам ,че е много по-лоша от Йълдъз - никога не е работила , никого не обича истински , груба , нагла , глупава , непроницателна и заблудена  - да , липсва и баща и ,но тя го е превърнала във фикс идея .А какво е направила ,за да заслужи такъв баща като Халит ?.Въпреки всичко той обича децата си и се старае да осигури бъдещето им .Трябвало е да и се падне друг вид баща от тур.сериал - да я бие , тормози ,че и да я омъжи за някой старец .За това тя въобще не е горката . Йълдъз колкото и да е заслепена от мечти за богатство( сега си плаща )изпитва истинска обич към сестра си и привързаност, и благодарност към Халит , никого не обижда , не върти номера , не се присмива . Е,в началото игра малко мръсничко за да спечели бързо - (Ендер и помогна ) Халит , но в любовта и на война всичко е позволено ( макар аз специално да не споделям тази сентенция за любовта ).Все пак не е навредила на никого и дойде в дома му готова да приеме всички . А Зехра ще  се научи да цени обикновените неща от живота и хората около нея по трудния начин . Всеки да си плати , така е правилно .За съжаление страдат и невинните , и добрите - като Зейнеб .
Е ,пак Йълдъз в центъра на събитията , уф.

Дъгичка , мерси за линка с превода , скъпа .
Лека нощ на всички , беше ми приятно да коментирам и споря с вас , до утре !

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 00:38 от Phillipine

# 380
Както винаги много динамичен епизод, изпълнен с действия и обрати. Не мога да кажа, че съжалявам Алихан, за ревността му, защото в крайна сметка, той сам си постави нещата така, а както знаем, когато човек сам си направи нещо никой друг не може така. Просто се наслаждавам, какви погледи хвърля по тях, ще ги изгори. Гадното е, че оставиха сдобряването (ако въобще има такова) за последният епизод от сезона, както много от нас и предполагаха. Пристъпите му направо взеха да ги правят като филм на ужасите, чак да не може да се оправи цяла нощ ми беше доста чудно. И аз като някои от вас очаквах да разбере по някакъв начин Зейнеб колко му е зле ида му се притече на помощ, но уви тя така сладко си се усмихва на новия си шеф, все едно Алихан е отдавна забравен.
 За семейство Адамс просто нямам думи, интригите и ехидното поведение на Ендер ми идват много в повече. Не мога да си представя как Халид преди я беше наврял в мишата й дупка, а сега се разхожда гордо из къщата, командва със замах прислугата и прави каквото си поиска. Зехра хич не я жаля, защото и тя много си е вирнала носа и само гледа от високо Йалдъз и Зейнеб. Малко е гадно, че стана инструмент в ръцете на изкусния манипулатор и лъжец Синан, чрез който да си отмъсти на Халид. Ее накрая голям кеф ми достави физиономията на Ендер, когато го видя, как гордо влиза в къщата. Да ги видим сега как ще реагират в следващия момент. Жалко, че ще видиме Алихан и Зейнеб чак другата седмица.

# 381
Скрит текст:
Цитат
И повече никой да не казва ,че Йълдъз е тъпа , такава глупачка като Зехра няма никъде .Заради комплексите си е сляпа за истината. Много ми е противна актрисата , сори , НО добре играе не отричам и е много подходяща за ролята. Джем прекалено ведър са го направили , може би да контрастира с Алихан.
Ха, за когото Еда Едже е прекрасна, му е противна актрисата "Зехра". И обратно. Grinning
Други пък не харесват Еда Едже, но не отричат, че е много подходяща за ролята.  Laughing

Ами тази актриса ,Таня ,не я харесвам още от сериала дето го даваха по БТВ , може би заради ролята и там или заради мъжкия глас - не знам , а Еда ми харесва външно още от първия сериал Мръсната седморка - по-скоро младежки , без да я възнасям до небето ,че е талантлива колкото Севда в случая . За мен е хубаво момиче , много лъчезарно , но в никакъв случай не ми е любима тур.актриса както Неслихан Атагюл и разбира се Берен Саат .Това си е моето мнение , както всички други могат да харесват , когото си искат .
Виж за героинята Зехра като я сравнявам с Йълдъз със сигурност казвам ,че е много по-лоша от Йълдъз - никога не е работила , никого не обича истински , груба , нагла , глупава , непроницателна и заблудена  - да , липсва и баща и ,но тя го е превърнала във фикс идея .А какво е направила ,за да заслужи такъв баща като Халит ?.Въпреки всичко той обича децата си и се старае да осигури бъдещето им .Трябвало е да и се падне друг вид баща от тур.сериал - да я бие , тормози ,че и да я омъжи за някой старец .За това тя въобще не е горката . Йълдъз колкото и да е заслепена от мечти за богатство( сега си плаща )изпитва истинска обич към сестра си и привързаност, и благодарност към Халит , никого не обижда , не върти номера , не се присмива . Е,в началото игра малко мръсничко за да спечели бързо - (Ендер и помогна ) Халит , но в любовта и на война всичко е позволено ( макар аз специално да не споделям тази сентенция за любовта ).Все пак не е навредила на никого и дойде в дома му готова да приеме всички . А Зехра ще  се научи да цени обикновените неща от живота и хората около нея по трудния начин . Всеки да си плати , така е правилно .За съжаление страдат и невинните , и добрите - като Зейнеб .
Е ,пак Йълдъз в центъра на събитията , уф.

Дъгичка , мерси за линка с превода , съпа .
Лека нощ на всички , беше ми приятно да коментирам и споря с вас , до утре !
Оф, Фили, казах "лека нощ", ама ти видях поста. Взела си моя много насериозно.  Grinning

Шегувам се разбира се , за да тече диалога .. Smiling Imp
И аз така, за да тече диалогът. Smiling Imp
Аз "Зехра" за пръв път я гледам и също ми костваше усилия да свикна с мъжкия й глас. И по останалото нямам възражения. friendship
Айде пак лека!

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 09:19 от Tania M.

# 382
Момичета, късно е но не  мога да не споделя.
Отново изгледах кошмара  на Алихан  и от спомена за майка му ми направи впечатление, че детето фокусира часовника на ръката на мъжа закопчаваш ризата си:

При рускините и хърватките  много твърдо се коментира същото. Има много твърдения, че мъжът е Халит или бащата на Зейнеп. Аз пък си мисля, че може би часовника е на баща му и майката го е подарила на любовника.
Явно ще има развитие в следващите серии за тази история.
Въобще динамиката във филма я има и това ми харесва. СЦ сигурно следят коментариите в социалните мрежи и неодобрението на феновете за присъствието на Ендер и брат и. Надявам се ГГ да са Зенеб и Алихан , защото Севда и Онур правят страхотна игра.
Стана твърде късно и вече прекалих с времето.

Лека нощ.

# 383
  • Под звездите
Добро утро  Hug Hug Hug
Един път и аз да отменя Злати
.
Преведения на руски епизод.

# 384
Добро утро! Hug Hug Hug

Еидин Hug,и аз бях приготвила кафенце,но ме изпревари и смених картинката! Wink Благодаря за преведения на руски ез. епизод! bouquet

Цитат
Отново изгледах кошмара  на Алихан  и от спомена за майка му ми направи впечатление, че детето фокусира часовника на ръката на мъжа закопчаваш ризата си:
Кате Hug,аз го написах още по време на онлайна на рекламите в пост 361! Wink
ето цитата-''Мисля,че гледаше часовника на мъжа....но кой е...''

На кратко преди да съм започнала гледането....Епизодът ми хареса!Дадоха повече ЗейАл!Още отначало,когато Алихан тръгна след Зейно!После в в офиса,в коридорите на фирмата,в асансьора,на РД....да не ги изброявам! Peace Надявам се Хакан да загатне нещо на Зейно и така тя да му помогне!Видяхме,че се притеснява за приятеля си! Peace
Хареса ми отношението на  двете сестри!Грижат се една на друга.Йълдъз отиде във фирмата да види Зейно!После пък тя отиде на партито за РД на Лила,за да не бъде сестра и сама сред жените-хиени! PeaceРано,рано се разписах! Laughing

редактирах за да пусна тази снимка.... Laughing

Приятен ден на всички! bouquet

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 08:54 от Zlatina3

# 385
Добро утро Ябълки зелени , жълти и червени ; синеоки , пъстрооки , зеленоооки и чернооки ! Heart Eyes

Добра серия , но явно искат да ни зарибят за есента, за това много случки , много сюжети .За съжаление от с-во Адамс няма да се отървем , но и интригата при Зей Ал се заформя .Новият герой е специално заради тях ,знаят си работата СЦ .
Еидин Heart , мерси за линка !
Кате  Heart, наистина наблегнаха на часовника , можем само да гадаем кой е мъжът .Или е близък приятел на бащата ( или роднина и той го позна по часовника ), или майката е подарила бащиния часовник . Изключвам Халит , не само защото е по-млад , а и защото Алихан би ли се държал така с него ? Останах с впечатление ,че бащата на Зейнеб е свестен човек , но това да е свързан с майката би било блестяща идея - Зей Ал да се сдобрят , но това да ги раздели и да се наложи да се борят с призраците от миналото за любовта си . Моля ,дай ми линк за хърватките .Аз съм на ти с ''югославските ''езици и би ми било интересно да чета и тях .
Злати , привет и на теб , и мерси за снимките !

# 386
Добро утро, момичета! HugCoffee Изчетох ви , разбира се, с удоволствие!
Нямам намерение да защитавам персонажите, които харесвам и да убеждавам някого в моите виждания, само ще предложа за момент да се абстрахирате от това, че Йелдъз е главен герой и да се поставите на мястото на Зехра. Е как очаквате да гледа на новата си мащеха, освен като на една 'златотърсачка' ? Аз затова казвам , че я разбирам и за мен държанието ѝ е нормално. Толкова. Hands V  
Харесва ми новият стил на Йелдъз и особено на Зейнеп. Направо грее момичето и е станала още по-красива. Това допълнително засилва загубата на Алихан , на когото вече изобщо не симпатизирам. Травми или не, това момиче е едно не на милион, а на няколко милиона. Не заслужаваше това държание към себе си.
 Друго ще пиша, след като изгледам епизода Hug

# 387
Фили Hug wavey

Рейтингът е страхотен! Laughing

TOTAL-тук сме минали ''Чукур''....
 1 SOZ STAR TV 21:04 00:09 7,47 18,47
2 YASAK ELMA FOX TV 21:05 00:17 6,86 17,00
3 SURVIVOR TV8 20:29 00:21 6,59 16,62
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:59 5,55 18,28
5 CUKUR SHOW TV 20:10 23:20 5,34 13,17
6 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV 19:45 20:58 4,90 13,27

AB -тук сме пред двата фаворита за понеделник(до сега) Wink -''Чукур'' и ''Обещание''...
 1 SURVIVOR TV8 20:29 00:21 7,21 16,99
2 YASAK ELMA FOX TV 21:05 00:17 7,09 16,32
3 CUKUR SHOW TV 20:10 23:20 7,00 16,18
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:59 6,54 22,24
5 SOZ STAR TV 21:04 00:09 5,53 12,70
6 YASAK ELMA (OZET) FOX TV 19:59 21:05 4,14 10,71

20+ABC1-тук сме минали ''Обещание''
 1 CUKUR SHOW TV 20:10 23:20 7,09 16,61
2 SURVIVOR TV8 20:29 00:21 6,92 16,46
3 YASAK ELMA FOX TV 21:05 00:17 6,71 15,52
4 SOZ STAR TV 21:04 00:09 6,66 15,36
5 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:59 6,15 19,93
6 SURVIVOR EKSTRA TV8 00:22 00:27 4,29 15,60

сравнение.....спрямо миналия епизод...
Total: 6.86% (+1.06) - (2 место)⬆
AB: 7.09% (+0.39) - (2 место )⬆
20+АВС1: 6.71% (+0.59) - (3 место)⬆

Марсиа Hug

# 388
  • По света и в нас.
Добро утро. Hug
Още в предния епизод когато се отключи паник атаката на Алихан докато говореше Хакан,гласа му се преплете с друг глас.И все си мисля ,че това точно е човека ,който е бил с майка му,защото обясняваше колко са били щастливи още в сватбения ден родителите му.Няма как Хакан да е свидетел на сватбата на родителите му.И най много бащата на Лала и Джем да е бил любовника на майката на Алихан Shocked

# 389
Добро утро на всички.

Благодаря за кафето на Еидин и Злати.

Фили, ето линка за хърватките: https://www.facebook.com/groups/MjesecarkeYasakElmaZabranjenaJab … /606934156334947/
Много са им колоритни дискусиите, но аз ги чета /с превод разбира се/.

В  епизода в асансьора например дискутираха различни преводи за думите на Зейно.

Рейтинга е страхотен от което е видно, че сериала набира скорост и се харесва на много фенове. На мене ми допадат филми с подобни сюжети. Насилието, стрелбите, екшъните, драмите ми идват в повече. Без друго ни е напрегнато ежедневието.
Прави ми впечатление, че сериала явно има добри спонсори. Тоалетите, обстановката и другите аксесоари са доста добри и на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт