Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 929
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
А?! Eто ти изненада! Какъв е този фраг посред нощите : ))))
Злати Hug

Ах, Йълдъз ханъм, ах . . .  ще има война. Както й очаквах ще намери начин за реванш Йълдъз. Оня кадър как си изтръсква ревера зад Ендер беше ключов.

Ехеее - И втори фраг - на какво дължим такава чест : ))))
На края му каза, че е дявол.

# 406
Има и фраг 2 със ЗейАл , но от тела не мога да го пусна:angry:

# 407
  • Варна
https://vk.com/video-158229374_456240003

И втория фраг със субтитрите

С рускините може да се попикаеш от смях. Такива коментари пускат :
"Аххх Алихан смотрит на Зейно как кот на сметану ...
жги шайтана" - и превод - Алихан гледа на Зейно както котка  гледа на сметана. . . да изгори дявола

Ей това сравнение ми липсваше : )))))

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 01:03 от BVAR

# 408
Бварче , чок мерси Heart
Алихан бей си върна блясъка в очите , направо му се ще да я ,,изяде '', а тя така както го проклина ,е затънала много милата .Само и трябва едно мъъъъничко поводче , че да му прости .
Надявам се наесен екипа СЦ и сюжета да не се променят .Супер са Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 01:13 от Phillipine

# 409
  • Варна
Фили, Злати ги пусна първа фраговете и двата - тя е винаги на пост Heart

# 410
Злати , мерси , скъпа Heart
Много се изкефих с втория фраг .
Тези двамата направо се стрелят с думи .Ами да ги затворят някъде за 7-8 часа ( но не в асансьора , много е клаустрофобично ) , че да видим.Алихан бей ще забрави и таблетки , и паник атаки BlushGrinning

# 411
  • Варна
Да се коригирам, значи не му казва дявол Зейнеб, а на себе си казва ,че дявола й шепне: " удари му 2 шамара, за да дойде на себе си".
 Тази 12 серия ще бъде и финала на сезона.

# 412
 wavey wavey wavey ......Добро  утро !

СУПЕР политика имат ,държат ни върху жарава ......аферим...........

Благодаря за фраг-овете !!!! Hug Hug Hug

ПП Кой е Джан ??? / да не ходя на поправка  Joy Joy Joy/

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 08:10 от sofia26

# 413
# 414
Добро утро! Hug  waveyfood010

Кате Hug,снощи видях клипа от В Бокса! newsm10

BVAR  HugФили Hug,случайно минах късно снощи! Wink Гледах финала на сезона на ''Откраднат живот'',после захванах финала на ЧБЛ!Реших да надникна при мамашите и изненанада! Wink Докато пусках 1-ви фрагман,появи се 2-ри,после преводите и редактирах!После изскочиха вашите постове! Wink

Цитат
ПП Кой е Джан ??? / да не ходя на поправка  35 35 35/
София Hug,това е Джем,някой е сгрешил! Wink В последно време срещаме Джан-Джем в  сериалите! Laughing Някои постове  още не съм ги чела,тъй като снощи беше късно!Сега ще ги изчета! Peace

Очаква ни интересен финал!  Laughing Party Няма отърване на Зейно от Алихан!Ще му се отчита не зависимо,че не му е асистентка! Laughing

Приятна сряда,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

ПП Докато пиша поста и Катето Hug е пуснала кафенце!Нищо,да има за още! Wink

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 09:06 от Zlatina3

# 415
  • Плевен / София
Няма отърване на Зейно от Алихан!Ще му се отчита не зависимо,че не му е асистентка! Laughing

прекрасни фрагове...ще нажежат обстановката и ще ни карат цяло лято да тръпнем в очакване...
Както се казва "на страха очите са големи"..Алихан се уплаши да не бъде наранен и се отказа на думи от Зейно, но с действията си показва точно обратното....особено с последния фраг...Много интересен разговор между двете "двойки" Алихан , Лял и Хакан и приятелката му....И след казаното от нашият човек да му се чуди човек на постъпките...Но и Хакан си му го каза "право куме в очите...."

# 416
Здравейте къзлар !
Hug Heart Eyes
Руските фенки творят - много ми хареса това ''Обичам те ,идиот '' - отразява простата истина т.е ''Стига си вършил глупости и спри с издевателствата над мен и над себе си ''

# 417
Здравейте, момичета!
Много хубави фрагове! Проверявах и аз снощи малко преди Злати, но нямаше. И преди са пускали във вторник.
Ще се научи и Йълдъзка да раздава шамари на Ендер, по един сутрин и вечер.  Peace
Ами той Алихан, за да не бъде наранен, не спря да тормози момичето, бе! И да й пуска ехидни стрелички.
"Не можеш да ме ненавиждаш".  Демек каквото и да ти направя, все ще ме обичаш. Забавно ни е на екран, ама в реала да му извиеш вратлето и да му скъсиш ръста с една глава.
Обаче хич не ми се иска да се срива така при всяко едновременно отсъствие на Джем и Зейнеб.
А инак, да, ще му се отчита, я! Баш шеф е, да не е лукова глава. Grinning

Някой си задаваше въпрос дали сцената с майката на Алихан е била преди или след смъртта на бащата. Дано не е след, че то не е и изневяра и който и да е мъжът - най-вероятно семеен приятел, би било прекалено само тази сцена да е причина за чак такива травми и болестни състояния у вече зрелия Алихан. Досега ни изненадваха и дано и тук измислят нещо по така около травмата, че инак ще ми олекне този мотив.  newsm78

Джем и Зейнеб стоят добре един до друг и контактът им ми харесва, но визуално актьорът не ми допада с това безцветно лице.

П.П. Онур ми беше баш таман в този епизод (в предишния все още се наместваше в новата кожа на героя си, според мен).

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 16:09 от Tania M.

# 418
Привет, Ябълки! doh

Благодаря за всичко споделено!

Какви са тия нощни фрагове дето ни ги пускат, цели два наведнъж, че и интересни? Държат ни във форма, да не се отпускаме, нищо че сезонът свършва. Много интересни събития ни чакат. Борбата между бившата и настоящата става безмилостно жестока, даже не искам да си мисля какво ще е отмъщението на така наречената Ендер Челеби...  Laughing
Не ми допадат подобни циркове, но ми се иска поне за малко някой да изтрие тази вулгарна усмивка от лицето на Ендер, че вече яко ме дразни. А Халит как ли ще реагира на поредната публична излагация? Нищо чудно обаче това да е и последната сцена на сезона и да се наложи да чакаме до есента. Предполагам, че действието се развива е ресторанта, в който работеше преди Йълдъзката, и който Халит купи "за нея".

Ендер е много инициативна и притежава качества, които й позволяват да се измъква от всякакви ситуации суха, но има един голям недостатък. Често недооценява противника  си и се смята за по-умна от всички. А всъщност си е средностатистическа кариеристка. Вероятно щеше да е по-добре за нея, ако си беше намерила някой съюзник в къщата, а не да превръща всички около себе си във врагове и да злорадства зад гърба им. Защото в един момент, като я зареже и братчето, ще се окаже сама, да я видим тогава.

Алихан си е изпил хапчетата след поредната паник атака и продължава да нахалства и изисква от Малечка, но и тя не му остава длъжна, браво. Явно нервите му са на предела, но нека му.

Момичета, аз съм тази дето снощи е прекръстила нашия американец Джем на Джан.
Моля да ме извините.

Слагам няколко снимки от премиерата на нов игрален филм, в който главната роля се изпълнява от нашата красива Зехра/ Шафак Пакдемир. Филмът се казва „Дениз и Гюнеш“ или "Морето и Слънцето", не знам имена ли са това или напротив.

# 419
Цитат
Джем и Зейнеб стоят добре един до друг и контактът им ми харесва, но визуално актьорът не ми допада с това безцветно лице.

Анджък, дет се казва...Изключително безизразен на моменти... Комбинацията сини очи-тъмна коса не ми е от любимите... Навява ми някаква хладност и студенина... Точно такъв тип е и Алихан.. Не знам дали нарочно е търсен ефект, но при всички случаи високият му  ръст на исполин е в опозиция с джобния формат на Зейнеб... Когато говорят двамата, все едно орел наблюдава яребица.... Но пък колкото тя е по-малка и дребна, толкова повече сила, воля и характер има събрани в нея... А при него има проблеми, срещу които той все още не може да се "изправи", въпреки високия си ръст... Какъв парадокс само!

ПП Съжалявам, но актрисата от снимката на предишния пост, която изпълнява ролята на Зехра, хич не ми допада.... Груба, с един тежък мъжки глас, лишен от всякаква женственост... То и ролята й такава, ама нейсе...

Общи условия

Активация на акаунт