Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 837
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Имаше снимки на Синан в офиса на Халит. Така ,че Зехра може да бъде предадена и от мъжа си или от баща си . . .

# 631
Това казвам и аз, че да бъде предадена от Синан не е изненада за нас. Но от Халит ... ще е голям удар за Зехра.  

Какво хвърляне на боб пада пред последната серия, а?  Laughing

# 632
Момичета, като гледам тази вечер вероятно ще успеем да изпишем темата покрай финалния епизод за сезона.
Понеже Ейдин в момента няма възможност да пусне нова, аз ще я отменя, но искам да ви питам нещо.
Искате ли да пуснем пак някаква анкета? Ако имате идеи, моля да ги споделите. Може и след епизода с въпрос, свързан с по-нататъшното развитие на сериала, тъкмо да има какво да чепкаме после цяло лято.
Не че знам точно как се пуска анкета, но ще пробвам. hahaha hahaha hahaha

В предишната анкета гласувахме май това, което повече ни се иска, а не какво мислим, че ще стане. Поне аз така направих, като избрах опцията, че ще се сдобрят до края на сезона. Но разбира се е по-логично да ни оставят дълбоко замислени до наесен.
Каквато и стъпка да предпиеме Алихан на летището, нека Зейнеп да замине и да постои известно време в Америка, а той да се научи да й има доверие. Така ми се ще.

А Зехра нека да я предадат и Синан и баща й, да падне от високо и да започне да си ползва красивата глава за нещо повече. Убедена съм, че има потенциал да ни покаже много интересни неща.

# 633
  • Варна
Таня, Дъга, Kami  wavey

Да, голямо гадаене : ))) а защо ми се струва ,че всички ще останем с широко отворени очи и ще се кокорим.

# 634
Да, голямо гадаене : ))) а защо ми се струва, че всички ще останем с широко отворени очи и ще се кокорим.
Нека, нека ...  Laughing

# 635
  • Варна

серията е с #

#не си отивай

# 636
Хаштага- #gitme #неуходи

А така... Laughing

.

# 637
  • София
Скрит текст:
Любов не трябва да пестиш!
Обичаш ли, на глас го казвай!
Сърце на две да не делиш!
newsm51
Преди малко го прочетох във фейса . Много ми хареса. И понеже Алихан до сега не е казал на Зейно колко я обича, за това сърцето му ще страда.  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Еееее, много поетични станахме покрай тези двамата. #2gunfire

Аз не съм сигурна, дали той самият знае, че това е любов. Сега ще му се изясни като я види на летището. Wink

Хубав хаштаг. Надявам се да чуя тези думи от устата на Алихан тази вечер.

# 638
Според този хаштаг,Алихан май ще започне с молитвите още на летището ThinkingНо според мен Зейнеб няма да се трогне , и ще замине.По въпроса за анкета,аз съм ЗА.

# 639
  • София
Според този хаштаг,Алихан май ще започне с молитвите още на летището ThinkingНо според мен Зейнеб няма да се трогне , и ще замине.По въпроса за анкета,аз съм ЗА.
На летището ще е късно вече за молби, дано се усети по-рано.

Ако решите за анкета, аз нямам против. Peace

# 640
  • Варна
Злати : ))))   bouquet

# 641
Това "Не заминавай" дано Алихан не го каженаум и с тежка въздишка.

Или да го каже летището и отговорът на Зейнеб остава за вас ... до есента. Grinning

# 642
  • Варна
обаче има разлика между не заминавай и не си отивай - не знам кой е по-правилния превод.

не си отивай е с по-голяма тежест по смисъл за мен

Всички са много активни в мрежата и Севда и Онур, Еда, Шевал. Сега от Талат има пуснат туит:

Гугъл превод:
Ние харчим много пари, но не можем да бъдем щастливи

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 19:11 от BVAR

# 643
обаче има разлика между не заминавай и не си отивай - не знам кой е по-правилния превод.

не си отивай е с по-голяма тежест по смисъл за мен.
Боби, пиша от телефона набързо и не го написах, за да го преведа, а за да си кажа останалото.  "Gitme" може да се преведе и по двата начина, според мен. Въпрос на избор. Макар че  "Не си отивай" наистина звучи и по-силно, и има двоен смисъл.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 20:13 от Tania M.

# 644
Много интересен хаштаг.

Новое от Онура ❤🆕🙏🏻

«Друзья, закончился альбом "Uzay Misali", состоящий из 4 песен, которые я бережно сочинил и спел. Этот альбом будет выпущен только на цифровых платформах. Я бы хотел поблагодарить многих, которые вместе с братом @serhatsensesli, всегда были рядом с нами и не переставали поддерживать. Они все очень важны, поэтому оставляю это на потом...сейчас мы работаем над обложкой. Как только процедуры закончатся, этот альбом будет с вами. Я хотел дать информацию тем, кто всё время спрашивает. Точную дату выхода я опубликую на своих страницах в twitter и instagram. Я не пользуюсь Фейсбуком. Сейчас введутся юридические вопросы в связи с фейковыми страницами. Пожалуйста не ведитесь на них.»

Перевод сделан специально для https://vk.com/yasak_elma_rus

Общи условия

Активация на акаунт