Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Хайде,готови ли сме за финала на сезона! Wink

По-късно ще видим кой познал,кой-не! Wink Позналите да почерпят! Laughing

Боби Wink bouquet

Като видях хашатага-gitme и се сетих веднага за ЛиН! Wink Който е гледал сериала ще си спомни думите на Саваш/Мурат Й. към Ясемин/Нургюл Й.! Laughing

Гледай Алихан,гледай.....

Започна озета!Приятно гледане на всички! Hug Hug Hug Hug Hug

# 646
Здравейте Flowers Apple
Да видим как ще свърши сезонът!
А относно анкетата, аз съм за! Всяко мнение според мен е важно.
Боби
Цитат
Да, голямо гадаене : ))) а защо ми се струва ,че всички ще останем с широко отворени очи и ще се кокорим.
Злати
Цитат
Позналите да почерпят!
[/b] Хер заман!
Дъга, Таня,Ками, missence и дано да не пропусна някой приятно гледане !

# 647
  • Варна
И от мен приятно гледане!  Чакаме поооогледите на Алихандро Wink погледите . . .

И аз се сетих за ЛбН, но за онази песен Degmesin ellerimiz - и края й => нека не свършва нашата история

# 648
Много интересен хаштаг.

Новое от Онура ❤🆕🙏🏻

«Друзья, закончился альбом "Uzay Misali", состоящий из 4 песен, которые я бережно сочинил и спел. Этот альбом будет выпущен только на цифровых платформах. Я бы хотел поблагодарить многих, которые вместе с братом @serhatsensesli, всегда были рядом с нами и не переставали поддерживать. Они все очень важны, поэтому оставляю это на потом...сейчас мы работаем над обложкой. Как только процедуры закончатся, этот альбом будет с вами. Я хотел дать информацию тем, кто всё время спрашивает. Точную дату выхода я опубликую на своих страницах в twitter и instagram. Я не пользуюсь Фейсбуком. Сейчас введутся юридические вопросы в связи с фейковыми страницами. Пожалуйста не ведитесь на них.»

Перевод сделан специально для https://vk.com/yasak_elma_rus
А това е снимката, с която Онур е споделил горната информация за новия си албум:

https://www.instagram.com/p/BjmkLJTBfl0/?hl=en&taken-by=onurtuna

Той и преди си беше казал, че пътищата/пространствата го зоват.  Wink

Приятно гледане и от мен!!!

# 649
     Ох,успях да се класирам,ама то докато ви прочете чИляк...Моето мнение относно финала изказах още след 3 фраг...Ще видим кой ще познае и кой не...не че има значение,но за тръпката..
Дъгичка, и аз съм за анкета,най-удачно ще е наистина след финала...та до есен да има над какво да размишляваме..
https://vk.com/yasak_elma_rus?w=wall-148881622_70080
https://vk.com/dizimaniaat?w=wall-158229374_65489
Приятно гледане и да си споделяме емоциите тук...

# 650
Момичета, слагам линк за онлайн превод с озвучка.

На мен ми дойдоха неочаквани гости и и иде да си направя сепуко.
Толкова я чаках тази серия...

Приятно гледне!

# 651
Момичета, слагам линк за онлайн превод с озвучка.

На мен ми дойдоха неочаквани гости и и иде да си направя сепуко.
Толкова я чаках тази серия...

Приятно гледне!
Дъга, къде е линкът за онлайн превод с озвучка? Аз не го виждам.

# 652
# 653
# 654
  • Варна
Ооо супер за линка. Благодарности Свет, Дъга; Предните пъти не успях да ги отворя и се чудех как точно правят озвучаването, а те го пускат със закъснение филма : )))) хич не се сетих.

Вили ще споделяме разбира се, ако не сме много в шок : ))) или кеф - като изритат Ендер Wink

# 655
# 656
И аз благодаря за линка на онлайн озвучката...Боби,ако сме в шок още повече ще искаме да си споделяме..

# 657
Момичета , добра вечер и приятно гледане .Каквото стане това , поне да дават повече Зей Ал , да не ни занимават половин серия със заблудената овца Зехра и нейния използвач .
100 % ще има изненади , а на есен развръзки .Молете се да няма големи изменения да ,,потурчат ''хубавия сериал . Е , аз съм от позналите в анкетата ,че няма да се сдобрят .И какво от това -гадно ми е за ЗейАл .Тя нали го обича , къде тръгва с човек , когото не познава .Предполагам , някаква командировка...

# 658
  • По света и в нас.
Успях да ви изчета,успях и за началото.Само да не ми спре нета,че как гърми и свети на вън не ми се мисли.

# 659
Хайде,ще започва! Wink

Приятно гледане на всички! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт