Отговори
# 555
Е системно е ,всеки ден по един бонбон........... Wink
Момичета мисля да я поръчам другата ,дали за Бг ще може newsm78
Ще пробвам пък после може и да я кача..........

# 556
  • O.A.E./ Пазарджик
Е системно е ,всеки ден по един бонбон........... Wink
Момичета мисля да я поръчам другата ,дали за Бг ще може newsm78
Ще пробвам пък после може и да я кача..........

много хора ще ти се зарадват Mr. Green
но са доста неща, не знам как ще ги копираш всичките.

# 557
  • София
 newsm44 Момичета, да се похваля с още два сантиметра, свалени от талията! Общо съм намалила обиколката на талията с 7 см от началото на диетата!

# 558
  • O.A.E./ Пазарджик
Браво!
аз се оаках тия дни. пред МП съм и развалих малко режима. ще почвам пак отначало 2-рата седмица. поне не съм качила Grinning

# 559
И аз съм от оакалите се,не се тревожи...От утре,понед. и аз ПАК започвам.. тъкмо приключвам с цикъла,че тогава просто няма спасение,хапвам си само сладки неща..Утре ше се премеря за да знам как ще стартирам,дано не се отчая предварително,защото си усесщам как съм загладила косъма....а как хубавичко се бях вталила.... newsm45

# 560
  • София
 Grinning Здравейте, на мен днес ми е последен ден и за сега нещата са доста обнадеждаващи, но утре ще дам окончателни резултати... При вас как е?

# 561
Браво на вас, момичета, сериозни сте! Аз докато я намеря книгата, че да я прочета вие втори път правите диетата  bouquet Ами сега пък ще ходим на почивка и там не върви на диета. А уж за там трябваше килца да смъквам, та сега малко ще ограничавам яденето. Нещо несериозно се отнесох, та ми иде да се  #2gunfire Ама такъв апетит ми се е отворил, тамън преди цикъла, та какво ограничение - незнам #Crazy

# 562
Без да ви обезкуражавам - върнах една трета от сваленото, след като проядох нормално осолена храна. Имайте предвид, че аз по принцип ям безсолно, но толкова изгладнях за сол, че разбрах какво чувстват овцете... Нищо не можеше да ме спре да си купя от най-солените солети и да се насмуча... Както и да е - това си е моя слабост. Но все пак, при мен една трета от сваленото се оказа чиста вода.

# 563
Лошо, ние целим отърваване от мазнини ,а не от вода. Значи и с тая диета няма да ни провърви, явно си трябва глад и спорт за да се топи тая гадна лой Mr. Green

# 564
Аз върнах 3 кила,от свалени 4..НО,аз съм си виновна,защото то не беше плюскане ами...какво ли не съм яла,няма да ви разказавам....все забранени неща...и днес съм 65,и пак наново,но не знам коя диета да започвам...но се спирам,защото от 65 до 70 мога да ги кача за много кратко време.....И ,това в ,което се убедих,за мене лично,е 4е по време на цикъл,качвам винаги,защото апетита ми е неконтролируем,и си хапвам най ве4е сладки неща..Трябва да направя нещо по отношение на мотивацията и волята си...

# 565
  • Sofia
Здравейте и от мен мами! Simple Smile Мисля, че прочетох всичко което сте написали и доста мем мотивира. Днес купих книгата, продуктите и от утре започвам и аз. Дано и аз да имам същите успехи!!! Praynig

# 566
  • София
Здравейте отново и от мен... Моите резултати са:

кг.:         -2.50 кг.
талия:    -5.00 см.
бедра:   -1.00 см.
ханш:    -1.00 см.

Честно казано не съм много доволна - очаквах доста повече..., но последния ден сложих малко диетична сол на ориза и съвсем малко зехтин... предполагам, че това ме издъни! Предпоследния ден също имам издънки... Та сета продължавам по същата схема - дано продължа да свалям! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПОВЕЧЕ ВОЛЯ ОТ МОЯТА И ПО-ГОЛЕМИ РЕЗУЛТАТИ!

# 567
  • O.A.E./ Пазарджик
явно е много важно как ще се продължи по-нататък и е от организъм и начин на живот. аз имам много по-големи прегрешения след 6-те дни, но не качвам.  newsm78
продължавам. с -1 кг съм още Simple Smile имам проблем със слънчогледа. в Емирствата няма толкова вкусен и като си дойда не мога да се наям Sick

# 568
  • Варна, Пловдив
аз също си взех книгата, прочетох я цялата и направих теста, само че не знам на кое да вярвам. Според теста съм тип С, но ако гледям картинките съм си Б, имам за сваляне само около бедрата, ханша и задните части. Просто не искам да объркам нещо иначе аз като почна диета, вътрешно се настойвам и не ми се яде, дори понякога насила, на мен ми се вижда дори много храна. Някой има ли такова разминаване и на кое да се доверя на теста, или на информацията за видовете типове. Успех на всички!!!

# 569
  • Sofia
 малеее Tired момичета, това много безвкисно бе!?! Днес ми е едва първият ден и вече намразих и ориз и пиле. А още пет? Незнам, как ще ги издържа. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт