Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 662
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Вие сложете стъкло, може бял лакобел, за да защитите плота, а подложка винаги може да се сложи, наистина има по-евтини, подобни на килимчета за мишки.

# 661
Бял лакобел май е най-добре с оглед на гадните петна от пръстчета.Но да е със заоблени краища стъклото или фаска, че много лошо ако се нацели някой в ръбчето.
Иначе наистина е много студено на ръцете ако няма подложка.
У дома имам три стъклени маси и бюро.

# 662
  • Бургас
Подложка за бюро взех от Икеа PRÖJS - http://esnjlaw.com/desk-mat-clear/clear-plastic-desk-pad-projs-d … at-clear-remodel/
Беше  8 лв и е с размер 65/45 см, но вече я няма в сайта. Не знам дали ги предлагат още.

# 663
Fifiana имаш ли снимка на плота с стъклото? Как е захванато стъклото?
Залепено е с лепило с малки прозразни точки в четирите краища за бюрото, няма мърдане. Безпопасно е откъм счупване и порязване. Имаше различни варианти за цвят на стъклото - синьо, зелено, сиво. Нашите са сиви. Даже има и на скрина.
За мен лично, а и за децата нито е студено, нито е неприятно за ползване, напротив. Simple Smile Става за цапане с химикал, лепене на тиксо, водни бои, пластелин, желета, саксии с цветя и др. вкл. писане на домашни.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 16:58 от Fifiana

# 664
  • Варна
Подложка за бюро взех от Икеа PRÖJS - http://esnjlaw.com/desk-mat-clear/clear-plastic-desk-pad-projs-d … at-clear-remodel/
Беше  8 лв и е с размер 65/45 см, но вече я няма в сайта. Не знам дали ги предлагат още.
Има в Икеа:
 мека подложка за бюро
SKVALLRA
5,99 лв

https://www.ikea.bg/small-storage/Paper-and-media-organizers/Des … a-68977/10394935/

# 665
  • Бургас
Тези са нови, вероятно са заменили предишните. Малко по-малки са 58/38, но пък са и по-евтини.

# 666
Благодаря ви момичета!
Очаквам чертеж на цялото нещо и по него се надявам по-лесно да реша къде да е бялото, къде да е фладера.
А някой с мнение за плоскостите на Кроношпан дали са хубави? Другото предложение са някакви български, но нещо не ме грабнаха с цветове.

# 667
Ако Габровица са предложили, са ми казвали, че не са добри. Кроношпан било много по-добре. Бижте мостри ако имат. Колко са плътни самите ПДЧ-та. Така знам аз.

# 668
На Кроношпан ми харесват дървесните декори от 2016 и натам, те са плътни, леко релефни и с дебели кантове, едноцветните са с по-кофти меламин и тънки кантове.

# 669
Здравейте записвам се да ви следя че ще ми предстои цялостно обзавеждане на нов апартамент.

Имам един въпрос харесала съм кухня от тези  които са на две нива горните шкафове като най-горните са изпъкнали като най-долните. Гледам че масово ги правят бял или черен мат като аз мисля за бял мат че ММ не харесва черно, та искам да питам някой има ли опит с тази мат плоскости дали се цапат повече от гланцовите примерно. Все си мисля че ще остават на мазни пръсти и трудно ще се почиства и много ще личи.

# 670
Аз гледам тази серия за едноцветното: https://bg.kronospan-express.com/bg/highlights/acrylic_matt_and_ … ylic_gloss_boards
Кастамону са другите.

# 671
На Кроношпан ми харесват дървесните декори от 2016 и натам, те са плътни, леко релефни и с дебели кантове, едноцветните са с по-кофти меламин и тънки кантове.
"КАНТОВЕ Експрес
Ако търсите унифициран вид във Вашия интериорен дизайн, изберете от нашата гама ABS и PVC кантове в стандартни дебелини и ширини. Кантовете представляват термопластичен продукт, който се използва за обкрайчване на детайли от ламинирани плочи и имат едновременно декоративна и защитна функция. Гамата от декори е напълно хармонизирана с колекциите на Кроношпан от ламинирани, алуминиеви и гланцови плочи за атрактивен и устойчив завършек на всеки детайл."

За всичките си декори имат различните дебелини и ширини кантове... Едноцветни или с декор тънки кантове слагат например на скрити в гардероб полици (аз си "изисках" дебели - дера се на тънките), има някаква минимална разлика в цената.

# 672
Ммм, не е това, което аз виждам в мебелите си. Но все пак са правени 2016 и може оттогава да има разлика, знам ли

# 673
  • При елфите ...
Боядисано дърво с тебеширена и с алкидна боя... на коя от повърхностите цветът изглежда по-матов и по-плътен?!?

# 674
Пак съм аз 😊 Фаза 1 от триъгълниците е готова на 1 ръка. Остава да нашаря другите. Избрах си шаблон от хоби магазин, но се притеснявам дали няма да е тънък, да се размести (въпреки, че мисля да го фиксирам с тиксо), а ще трябва и да ги повторя... Мисля да работя с тампонче като на снимката. Много чуденки. Някой има ли опит с работа с шаблони върху стена? Някакви съвети?

Общи условия

Активация на акаунт