Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 091
  • 694
  •   1
Отговори
# 210
  • Испания
Виктор: "Коя от двете чинии е най-достойна". Не знае човекът, че може да е "най", ако сравнява поне три неща. При две чинии може само да е "по".

# 211
Не мога да запомня съставките на тези ястия, след третата почнах да давам заето.

# 212
  • Испания
Имат и рускиня.

# 213
Стискам палци за Филип. През почти цялото предаване Дани имаше изключително противно държание, макар и в последните епизоди да позамазаха очите на зрителите, няма как да го харесам.

Дани това едамаме го използва във всяка рецепта... Unamused

# 214
Добри са и двамата няма спор.
Наистина са най заслужили да са на финал.
Браво на Филип.

# 215
Браво, Филип!

# 216
  • Испания
Стискам палци за Филип. През почти цялото предаване Дани имаше изключително противно държание, макар и в последните епизоди да позамазаха очите на зрителите, няма как да го харесам.

И аз така.

# 217
Имам подозрения, че щом Филип спечели първото предизвикателство, значи Дани ще е крайният победител, но дано не съм права...

# 218
  • София
Филип е човекът! Стискам му палци!

# 219
  • Испания
Чест му прави на Филип, че признава по-силните страни на противника си. Каза, че презентацията му е страхотна. Изобщо не го подценява.

# 220
Имам подозрения, че щом Филип спечели първото предизвикателство, значи Дани ще е крайният победител, но дано не съм права...
Дано не си права, но и аз като цяло имам предчувствие, че Дани ще спечели.

# 221
  • Брюксел / София
Струва ми се абсурдно Дани да спечели с този екип.

# 222
  • Испания
Нали питахте кой ще избере Ниновева?

# 223
  • Ню Йорк
Дано не си права, но и аз като цяло имам предчувствие, че Дани ще спечели.

Точно това и аз си помислих, а след избора на съотборници вече знам и как ще се издъни Филип.

# 224
Стискам палци на Филип, но и аз имам чувството, че щом спечели първата битка, ще загуби "войната".

Общи условия

Активация на акаунт