Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 077
  • 694
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Неее!

На Филип всичко му харесаха и менюто му беше изискано,а Дани Спартак ужас! Да му е честит на Виктор, скатаващия се Дани Спартак!

# 316
Пффф....язък.  Crossing Arms

# 317
еее ми както си предполагахме всички по подходящ беше Дани за победител, защото филип има ресторант и вече се е развил до голяма степен, според мен определено Филип беше по добър  но ...

# 318
  • Испания
Халал да му е на Виктор!

Това, което предположихме в началото: Филип няма да си остави ресторанта.

# 319
Разочарована съм . Край спирам да гледам циркове и постановки  #Cussing out

+1

# 320
Еми това е.
Да му е честито
Филип също ще спечели от всичко това.В крайна сметка ще извлече полза и ще работи за себе си.

# 321
Заслужено! Още в началото на формата си личеше, че Дани е една класа над другите.

# 322
Не мисля, че бяха еднакво подготвено, Филип беше по-добър. Така като избира шефът, остава чувството за нагласено. Ако се беше аргументирал, щях да разбера. Но нито прочете мненията на гостите, нито каза защо е предпочел Дани. Дори смятам, че е заради това , че му показаха бебчето. Аз не съм очарована, никак...

# 323
  • София
Реално е, Дани успя да е истински шеф на екипа, докато Филип не успя. Е,  гласувах за Филип, но тази вечер Дани беше по-добър.
Ама това не е МШ, където се гледа само и единствено последното представяне. Тук се гледа цялостното творчество.

# 324
Заслужено! Още в началото на формата си личеше, че Дани е една класа над другите.

Ти вярваш ли си изобщо?

# 325
Голяма класа- няма що..............

# 326

Ти вярваш ли си изобщо?
Да вярвам си. Нещо друго да те притеснява?

# 327
  • София
Класа над Филип, който е работил в ресторант с 3 звезди Мишлен?!  Tired

# 328
Жалко, загубиха ме като зрител. Дани Спартак е много флегматичен и не гори в работата си. Виковете му тази вечер като че бяха заучени. Мислехме да посетим ресторанта на шефа, но при тези обстоятелства няма начин... За съжаление по-добрият готвач загуби, отново нагласена работа..

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 23:02 от van4eto86

# 329
Аз пък ще гледам.И втори сезон ще гледам и съм сигурна че тук пак ще сме същата банда.
 Е преди това явно ще се видим в есенните риалити формати.

Общи условия

Активация на акаунт