Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 057
  • 694
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Хареса ми, че Дани спечели, заслужи си го. Филип е повече индивидуалист и мястото там не беше за него, според мен. Дани си личи колко държи на семейството си, много мило ми стана като го гледах.

# 436
Дани беше достоен противник, през цялото време се бориха абсолютно лоялно и без удари под кръста, възпитание...взпитание!  smile3501
И въпреки всичко моят фаворит е Филип, той наистина има финес, изтънчен френски вкус, добра школовка и много въображение! Браво Филка,.....но ти винаги имаш шанс навсякъде! С годините Дани ще придобие твоята мекота и грация в ястията! Той също има потенциал, въпреки че сега е малко грубоват! Heart Eyes Heart Eyes

# 437
И по активността тук си личеше, че Hell’s Кitchen е по-популярно от тазгодишния сезон на мастър шеф. Явно напускането на Ангелов си оказа въздействие. Той взе правилното решение да се премести. Хем е взел повече пари, хем е по-гледано предаването, хем пък само той е централното лице докато в мастър шеф са трима шефове.
Според мен мастър шеф трябва да си намерят някое по-интересно лице за другата година. Лео е скучен. Сигурно ще заложат на шеф Петров Smile

# 438
  • София
Реално е, Дани успя да е истински шеф на екипа, докато Филип не успя. Е,  гласувах за Филип, но тази вечер Дани беше по-добър.
Ама това не е МШ, където се гледа само и единствено последното представяне. Тук се гледа цялостното творчество.

Да, но в случая, двубоя беше пряк. Харесвах повече Филип, но.....

# 439
  • Ню Йорк
И като се замисля и пак не разбирам Нина. Да знаеш, че си в такова тежко положение, децата ти гладни, жадни, без ток и ти вместо да се опитваш да се покажеш в най-добрата си светлина и с положително поведение съответно да си осигуриш последваща работа, ти да се представиш като простачка, скандалджийка, ниско културна и ниско интелегиентна жена!?!?  newsm78 То бива да си прост, ама поне някакъв минимален майчински инстинкт няма ли?!

# 440
  • Испания
ти да се представиш като простачка, скандалджийка, ниско културна и ниско интелегиентна жена!?!? 

Защо като?

# 441
  • София
Ще ми се да прочета на Нина анкетната карта.

# 442
  • Испания
Аз - не. Ама хората питат каквото трябва и отговорността не е на предаването.

# 443
Хареса ми, че Дани спечели, заслужи си го. Филип е повече индивидуалист и мястото там не беше за него, според мен. Дани си личи колко държи на семейството си, много мило ми стана като го гледах.

От това, което аз видях, си създадох точно обратното впечатление, че Дани е индивидуалист, не веднъж го показа като мълчеше и се скатаваше по време на вечерните резервации, когато бяха повече хора и някой имаше нужда от помощ, докато Филип правеше точно обратното, помагаше на всички, дори и те да не искаха неговата помощ. Laughing

Прави ми впечатление колко лесно му изчистиха образа пред зрителите в последните седмици. Доскоро тук цареше масово негодувание и сред пишещите в темата, и в анкетите, наричахме го Дани Простак (заслужено според мен), но фокусът се измести върху Нина, изцепките на Дани се позабравиха, показаха му сладкото бебче и семейството и хоп, стана доста харесван.

# 444
Не, аз не го харесвам, до последно не го харесах.....груб е, презентациите му рядко са хубави и вечно ястията недоготвени! Филип за мен е най добрия!

# 445
  • Другата България
И аз не, че толкова го харесвам, но беше по-логичния избор от Филип. Това според мен, де.
Иначе и на двамата отношението им към Иван не ми харесваше.

# 446
  • София

От това, което аз видях, си създадох точно обратното впечатление, че Дани е индивидуалист, не веднъж го показа като мълчеше и се скатаваше по време на вечерните резервации, когато бяха повече хора и някой имаше нужда от помощ, докато Филип правеше точно обратното, помагаше на всички, дори и те да не искаха неговата помощ. Laughing

Прави ми впечатление колко лесно му изчистиха образа пред зрителите в последните седмици. Доскоро тук цареше масово негодувание и сред пишещите в темата, и в анкетите, наричахме го Дани Простак (заслужено според мен), но фокусът се измести върху Нина, изцепките на Дани се позабравиха, показаха му сладкото бебче и семейството и хоп, стана доста харесван.

Аз не съм го наричала по друг начин, освен със собственото му име, а и не виждам защо да му чистят образа, като от зрителите нищо не зависи. Филип има по-голям шанс за по-кратко време да се развие самостоятелно, това имах предвид и затова за мен, Дани беше по-добрият избор. Да не говорим, че и се представи по-добре на финала.

# 447
# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт