Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 026
  • 694
  •   1
Отговори
# 525
  • София
[..................... но се провали, заради високото си самочуствие и лисата си на дисциплина и лидески качества.
Провалил се, казваш,  дисциплина нямал,   newsm78  май сме гледали различни предавания.  Високото му самочувствие и сииииилно подплатено и има защо. "Нямал лидерски качества......" има си всичко, но е фин човек, и не крещи като обезумял. Той беше перфектен с фантастично приготвени ястия!!

# 526
[..................... но се провали, заради високото си самочуствие и лисата си на дисциплина и лидески качества.
Провалил се, казваш,  дисциплина нямал,   newsm78  май сме гледали различни предавания.  Високото му самочувствие и сииииилно подплатено и има защо. "Нямал лидерски качества......" има си всичко, но е фин човек, и не крещи като обезумял. Той беше перфектен с фантастично приготвени ястия!!
Ох, Марчева и аз напълно смятам така......още не мога да се примиря, че образован, интелигентен, фин човек трябваше да бъде победен от Дани Спартак!Не ми е за друго, той има безброй възможности, мъчно ми е как е преживял унижението........! Френският възпитаник Филип, владее перфектно френска кухня, постигнал си е успеха с кръв и пот, казва как са го унижавали във Франция докато се е учил, как са летели тигани по него! Но въпреки това е успял и се е наложил! Гледах го как със сълзи в очите казва на Ангелов, че му е било много трудно, но и много хубаво, закичи му яйцето, толкова личен жест! Sad

# 527
  • На брега на морето
На мен Филип също ми беше фаворит. Разликата между него и Дани е видима. Филип е не само по-добре образован и подготвен, той си е отвсякъде по-добър готвач. Но за какво му е да работи при Ангелов? Има си ресторант, имат фирма за хляб и хлебни изделия, в която вероятно също има задължения. Според мен Ангелов си избра по-смирения чирак. А Филип е влязъл  за реклама на семейния бизнес. Колко коментара прочетох на хора, които имат желание да посетят ресторанта му.

# 528
На мен Филип също ми беше фаворит. Разликата между него и Дани е видима. Филип е не само по-добре образован и подготвен, той си е отвсякъде по-добър готвач. Но за какво му е да работи при Ангелов? Има си ресторант, имат фирма за хляб и хлебни изделия, в която вероятно също има задължения. Според мен Ангелов си избра по-смирения чирак. А Филип е влязъл  за реклама на семейния бизнес. Колко коментара прочетох на хора, които имат желание да посетят ресторанта му.
Задължително ще го посетя във Варна....и ще му изкажа своите адмирации!

# 529
  • София
Филип е не само по-добре образован и подготвен, той си е отвсякъде по-добър готвач. Но за какво му е да работи при Ангелов? Има си ресторант, имат фирма за хляб и хлебни изделия, в която вероятно също има задължения.
Четох също и че бил съсобственик във фирма за внос и дистрибуция на кафе. Доволно много работа си има човекът.  Peace

# 530
  • Другата България
Да, а и сега след предаването клиентите му със сигурност ще се увеличат.
Така че Филката си е един вид втори победител.

# 531
Не втори, той е първи, Филип
Само се замислям след време като кажат първи сезон в съзнанието ще ми изникват Филип и Гичка. Всички останали са ... масовка.

# 532
  • София

Провалил се, казваш,  дисциплина нямал,   newsm78  май сме гледали различни предавания.  Високото му самочувствие и сииииилно подплатено и има защо. "Нямал лидерски качества......" има си всичко, но е фин човек, и не крещи като обезумял. Той беше перфектен с фантастично приготвени ястия!!

Ох, Марчева и аз напълно смятам така......още не мога да се примиря, че образован, интелигентен, фин човек трябваше да бъде победен от Дани Спартак!..........................
[/quote]

М...да. Тук вече не става въпрос за 100 хил. лева да получиш, не са без значение, но не това бешие целта, а беше въпрос на призвание, въпреки че той го има, убедена съм. Освен това се отличаваше от всички други участници с всичко, ако щеш, но така някой друг е преценил и решил съответно посочи друг за победител. Това е. И друго, всички или почти всички тук, не сме малко хора, които коментираме и гледаме предаването сме повечето за това момче, Филип, имаме еднакво мнение, а де факто се получи грешка...Що се получи грешка... не знам. newsm78

..................................

Четох също и че бил съсобственик във фирма за внос и дистрибуция на кафе. Доволно много работа си има човекът.  Peace
Да, така е, това е една много добра марка кафе. Така трябва да бъде и какво от това????

# 533
  • Другата България
Абе грешка...не е грешка, Виктор си каза, че той ще реши и така е решил. След всичко изброено за Филип дали някой си мисли, че щеше да го зареже и да иде да чиракува в София при Ангелов? Говорихме го вече, целта му е била реклама и той я постигна, много хора смятат така.

# 534
  • София
Да, така е, това е една много добра марка кафе. Така трябва да бъде и какво от това????
Как "какво от това"? Говорим си, че не му трябва работа при Виктор, при положение, че си има ресторант, фирма за хлебни изделия и такава за внос на кафе. В тази връзка, твоето "какво от това" никак не стои на място.

Абе грешка...не е грешка, Виктор си каза, че той ще реши и така е решил. След всичко изброено за Филип дали някой си мисли, че щеше да го зареже и да иде да чиракува в София при Ангелов? Говорихме го вече, целта му е била реклама и той я постигна, много хора смятат така.
Абсолютно на същото мнение съм!  Peace Hug

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 18:43 от Reinа

# 535
Бъш си бяха само ябълки. Имам чувството, че бяха топлинно обработени с някаква марината, в която сто на сто имаше захар. Според мен бяха нарязани на тънки парчета (жулиени) и залети с някаква гореща марината. И след това вероятно са престояли известно време.
Дядо хаджия, имах предвид рецептите, които постна Смайлис. Иначе да, и аз точно такава съм опитвала - залята с вряла марината. На мен лично не ми хареса особено, главно заради използваните подправки. Правят същата и от манго, впрочем.

Нина Прасина докато не си изяде боя някъде няма да миряса !
Ирис, ти също никак не показваш висок интелект, обиждайки я за физическите й качества.  Confused
Я си гледай работата всеки има права на мнение !

# 536
Четейки с какво се занимава Филчо стигам до извода, че щеше да е потърпвеш и то доста ако спечелеше.
Значи ако той беше победил, трябваше да зареже всичко това ,ей така и да се премести в София за да работи за Виктор.А такъв разработен бизнес с толкова сфери не се оставя така лесно
Ако пък откажеше договора с Виктор май  губи и парите / някъде го четох, но не съм сигурна/
Е какъв му е смисъла от победата тогава
Макар че можеше да си стиснст ръцете с Нина и шефа и  да си поделят наградата.За Филип парите, за шефа Нина и за Нина шефа
Така за пръв път в България щеше да има двама победители в едно риалити.

# 537
Ангелов си избра удобен за него готвач, но победителят избран от публиката определено е Филип.
Simple SmileМММ, представям си с номерцата си Дани докъде ще стигне в ангеловата кухня или ще го сложат в исканата рамка или е пътник.

# 538
  • Ню Йорк
Значи ресторанта на Ангелов в никакъв случай не е гурме, то си е просто ресторант. Порциите са много по-големи от стандарта за такъв ресторант, както и начина на поднасяне и самото обслужване са си съвсем стандартни. Там ако сервират на Филип менюто и няма кой да си го поръча.

# 539
Филип още малко ще го изкарате по-велик готвач и от Рамзи и Оливър. Като е толкова успешен бизнесмен и не знам си какво още за какво се е записал за предаването? За какво му е реклама щом по думите ви и Ангелов не може да се мери с него? Ако пък наистина се е записал само за да си прави реклама е тъпо защото неговото място можеше да е заето от някой на който са му трябвали тези пари и с радост би работил в ресторант на Ангелов. Не е ли идеята на този формат да канят участници които се борят и искат голямата награда?

Общи условия

Активация на акаунт