Любители на Котки - Тема 122

• 63 672
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз имах такава история навремето с един познат.
Заминах на село за две седмици и му оставих котките да ги храни.
На третия ден звъни - нямало ги.
Питам, ако в легена има ли - Имало.
Храната изчезва ли до следващото ти посещение- Изчезвала.
Викам - Значи всичко е наред.

Не ги видял две седмици нито веднъж, но разполагал с нагледни физически доказателства, че двата края работят по правилния начин, хихи.

Моите започнаха рязко да дебелеят.
Взех им чувал Аплаус, защото имаше само рибешки ТОУ, а те не го харесват, и сега са в състояние да ометат по две пълни купички на ден, ако им дам.
Стоят подредени на паничката и я опразват за ден. Преди изкарваха поне два със същото количество. Ще се връщаме на ТОУ.

# 436
  • София
Ние имахме камера и през нея наблюдавахме Мъро.  Laughing  Сега обаче винаги има някой дежурен по котки. Хубаво, че дъщеря ми вече е голяма и отдавна не ходим заедно по почивки и екскурзии.  Laughing

Добре дошли, khaleesi_x  и Куче!  Hug Hug Hug

# 437
  • София
possessed, Танче,, мислили сме за камера насочена към легенчетата примерно.
Обаче ми е малко неудобно да е включена, ако идва друг човек.
Другият проблем е, че с една няма да имам информация добре ли е. С повече пък ще станем като във Форт Нокс. hahaha 
За ходенето до тоалетна, аз съм си виновна. Оставих 6 легена на различни места и приятелката ми не могла да се ориентира. Виж, храната "изчезвала". Ама като знам аз как се бях наплашила като малък, когато не излизаше от дивана и не можех да го видя, представям си какво й е било на нея.
Вече клоня към хотел, ако заминем надалеч. newsm78

# 438
  • София
Е, приятелката ти ще знае, че има включена камера. Нашата беше в стаята, в която Мъро прекарваше най-много време. Виждахме го как спи, как си играе.

Хотелът е решение само ако котето не се страхува от излизане и чужди места. И ти няма да се чувстваш добре, ако знаеш, че Котуньо трепери някъде или ако е затворен в някаква клетка. И бъди сигурна, че се е скрил само в присъствието на приятелката ти. В останалото време е вършил обичайните котешки занимания.  Wink

Тези дни една Фейсбук позната пускаше снимки от плажа. Бяха взели котето с тях на къмпинг.  Laughing На снимките от първия ден сладурът гледаше доста шашнато, но след това май свикна и се наслаждаваше на плажа и вълните.  hahaha hahaha hahaha

# 439
  • София
Котуньо ходи във всички стаи.
Подредил е навсякъде... Wink Laughing Наказанието му е непрекъснато мачкотене. bowuu
Очевидно, че е ходил навсякъде и да хотела не е Ок, ама през месец два да ангажирам човек + вет ми е неудобно. Embarassed Сега като го написах се сетих, че мога да помоля вета да идва. Party
Моите снимки от морето са без котка. Wink За сега няма даго водим. Ще стартираме с някоя близка дестинация, примерно Драгичево, ама напъните за вкарване в клетката от сега ме стресират. Simple Smile
Ако преодолее шока от път и нова квартира, предполагам ще му е много Ок до водата. Обича вода и да се "къпе". На майка си прилича. Laughing

# 440
Привет. Като се спомена пак за ядене и дебелеене... да споделя, че ПиратЯ вече седмица е на диета. Намалих количеството. Пак е много тежък като го вдигам, но все пак ми се струва една идея по-малко. Ще сложа и снимки от сутринта. Не ви ли се вижда малко по-... ъммм.. елегантен ? Снимките са от банята, но какво да го правя като обича да влиза с нас и да гледа докато човек пишка.

# 441
  • София
Пиратя е голям сладур! И на мен ми се струва малко "втален".
Елза също напира да влиза в тоалетната с нас, но досега не й се е отдала възможност. Веднъж оставих вратата, за да влезе с мен, а тя се кани-кани и така и не влезе, защото аз не можех да я чакам повече и затворих.

# 442
  • София
Днес купих витамини за козина с малцова паста и гранулки за зъбките. Сега се прибирам и ще видя дали ще ги одобрят.
Скрит текст:

# 443
  • София
Пиратя!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вталил се е. Party
Мърчо-Котуньо държи да влиза в тоалетната с човек. Shocked В случаите, когато не е допуснат чака пред вратата. С банята е същата история. Стоически стои Wink докато се къпем вътре в банята. hahaha
Златина-точно обратното. Възмущаваше се и мразеше някой да я гледа при извършване на тоалетни й нужди. В човешката тоалетна не влизаше, а само да пусна водата в банята и бягаше като дявол от тамян. Joy

Хари Heart Eyes Hug

# 444
  • София
Ето и две пресни снимки от нас. Елза май също го е подкарала на дебелеене. Как мислите?

# 445
Изобщо не е дебела. Все пак то са домашни котета. Нормално е да не са съвсем тънки като недохранените улични братя.

# 446
  • София
На снимка 1 изглежда пълна, вероятно е от снимката, така като съберат задни лапи изглеждат по-пълни от колкото са.
На 2 е фина дама. Heart Eyes

# 447
  • София
Изобщо не е дебела. Все пак то са домашни котета. Нормално е да не са съвсем тънки като недохранените улични братя.

На снимка 1 изглежда пълна, вероятно е от снимката, така като съберат задни лапи изглеждат по-пълни от колкото са.

Направо я спасихте от диета. Ще й кажа, че трябва да ви е благодарна цял живот. Smile

# 448
  • София
Скрит текст:

Направо я спасихте от диета. Ще й кажа, че трябва да ви е благодарна цял живот. Smile
Laughing

# 449
  • София
Елизка е вече над 5 кг, но не ми се вижда дебела. Просто едра, дълга и пухкава.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 00:53 от Serpentine

Общи условия

Активация на акаунт