Любители на Котки - Тема 122

• 63 647
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Ще му изям ушите! Blush

# 466
  • София
Късметлийката Пипе (или късметлия е?) Heart Хитра и беляджийска муцунка е.

Вкъщи проблем с Блеки и малката госпожица: тя хвърчи като дива навсякъде и все иска да се закача с него, а той я гледа дълго и търпеливо какви ги върши и изведнъж скача върху нея и опитва да я захапе за врата (и нокти забива в крехкото ѝ телце). Много ме е страх да не я нарани. Като я "изпусне от поглед мяука неистово и я търси.
Не ги изпускам от поглед..., а това означава в делничните дни тя да стои затворена и сама в стаята по цял ден, а той изгонен навън Confused
Иска ми се да се "сработят", ще се налага да се събират често.

# 467
  • София
Късметлийката Пипе (или късметлия е?) Heart Хитра и беляджийска муцунка е.

Вкъщи проблем с Блеки и малката госпожица: тя хвърчи като дива навсякъде и все иска да се закача с него, а той я гледа дълго и търпеливо какви ги върши и изведнъж скача върху нея и опитва да я захапе за врата (и нокти забива в крехкото ѝ телце). Много ме е страх да не я нарани. Като я "изпусне от поглед мяука неистово и я търси.
Не ги изпускам от поглед..., а това означава в делничните дни тя да стои затворена и сама в стаята по цял ден, а той изгонен навън Confused
Иска ми се да се "сработят", ще се налага да се събират често.

А той кастриран ли е? Ако не, ти препоръчвам да го направиш, понеже оставен така,ще е много по-агресивен. А пък тя, нали си е момиченце...
Ако ти се струва, че е твърде настървен, когато я хапе зад вратлето, мога да ти кажа аз как се справих с такова положение. Моичките две са братче и сестриче, така че са на една възраст. Когато бяха на по четири месеца, мъжкият почна да се хвърля много озверяло към вратлето на Лилитката, ама наистина все едно иска да я удуши. Тогава купих една каишка против бълхи, от ония, много миризливите, само за нея. Сложих я и зачаках да видя какъв ще е резултата. И ето пристига пръчът му с пръч, и без предупреждение се хвърля да я усмърти. Както я захапа, така я пусна, и имаше вид, все едно си го цапнал с юмрук по муцуната. После още няколко пъти се опита, все със същия резултат, и накрая забрави за хапането там. Пак се бореха, но вратлето вече не му беше таргет. После свалих каишката, но той вече се беше отучил от такива крайни действия.

# 468
  • София
Ах какви сладости сте показали! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и леко обърната снимка hahaha от нас:
Скрит текст:

khaleesi_x, имате ли мрежа на прозореца, че не мога да преценя от снимката?

pvacheva
, така беше и Маци. Обичаше евтините/ама вече то кои са евтини?/ храни. Те са по-овкусени, затова ако не свикнат от малки на по-качествена храна, после я отказват. Нещо като МакДоналдс. Защо бабешки, на колко стана Мърки?

AnyHr, от къде купихте каишката?
Блеки ревнува, нормално. Нека малката да поотрасне, ще му се качи на главата. Wink Мисля си, че аз бих била по-смела на твое място и бих ги оставяла двамата сами, но само ако Точица има къде да се скрие от Блеки. Peace

Не знам какво да му измисля на моя. newsm78 От мартеницата сложена на врата, така се уплаши, че чак ме ядоса. Blush
Страх ме е и да не се измуши като Дейзи.
Хич не мога да си го представя да започне да излиза, да не говорим да му хареса дотолкова, че да поиска да остане на улицата. Макар, че знам ли? Последната гръмотевица му беше много забавна и ме "викаше" да я гледаме заедно на балкона. hahaha
Количката при нас се оказа мисия невъзможна. Въобще не иска да влиза, едва го вкарвам, а навън целият трепери ooooh! а и няма как да го гушна.

Arwen88, това ли е нахапаното коте? Много е сладка. Heart Eyes

# 469
Майчетааа как ги къпете вашите писани... На мен ми се къса сърцето като почне да мяука малкия бандит, а се налага от време на време лапите да му мием и започва такова пищене, че не мога да си представя какво ще е като го къпем.. Вече е на 4 месеца от 2 е в мен, а само лапичките съм си позволявала да мия. Скоро ще му слагаме капка за външни паразити и ми се искаше да го изкъпя преди това, но много го е страх от водата. Уж подходих внимателно, с лакомства, бавно и пак само като види легенчето с водата и откача.. Много ми е жал да го тормозя....

# 470
Аз къпах двете дами веднъж и до там.
Едната квичи в банята, другата пред вратата квичи и драска да я спасява ... После обратно, а накрая - ние с гаджето надрани, а те ядосани ...
Взех сух шампоан сега, евтин. Ами пооправи се миризмата на Сиси. Бяхме й дали една рибка след един риболов и явно се беше търкала в нея. Има сух, на пяна, спрей, мокри кърпички. Все е по-добре и за двете страни Joy
За сметка на тях двете, котарака нс баща ми стои по 15мин под душа, мърка и мачка, не издава и едно 'Мяу' докато го къпя, а уж е уличен и го къпах за сефте миналата година, когато е бил вече на поне 4-5 години по мои сметки.

# 471
Mayyal имаме мрежа. И я връзваме допълнително, защото говедото я отваря и се показва. Joy Вижте какъв сладък Хитлер се мотае около работното място на майка ми Simple Smile Хранят го с колегите и той ги е заобичал.

# 472
  • София
khaleesi_x, благодаря! И моят се оказа някакво говедо, само дето още не мога да го определя какво е: кафяво, черно, рогато, безрого. hahaha
Хитлер много си прилича с другия. Мустаци - един път! Wink Laughing

petkaa, аз моя не го къпя. Беше къпан в клиниката от която го взех и макар да не се дърпа от вода, не мисля че има нужда от баня.
Почисти го с мокри кърпички или както е писала _Зизy_ със сух ш-н. А, тя и за кърпичките и всичко е писала. Embarassed

# 473
Аз моята още не съм я къпала, на 4 месеца е. Не мисля да я къпя, тя си е апартаментно коте.

# 474
  • София
Сиси съм я къпала като малка, беше ужасно мърлява, защото се беше вряла по боклуци.
Джуджи я взех от кашона, дето живееха, не съм я къпала, обаче след два месеца скочи в тоалетната и се овъртя в ароматизатор, голямо къпане падна и пак миришеше няколко дена на ароматизатор за тоалетна.
и това им е било, за две години.

Котките нямат нужда от често къпане, освен ако не са с много специална козина или много омазващи се.
Пенсионера го къпех на 3-4 години веднъж. На старини, последните 5 години не го къпех ич.
За позабравилите, пенсионера живя 20 години.

# 475
Аз моята още не съм я къпала, на 4 месеца е. Не мисля да я къпя, тя си е апартаментно коте.
И в апартамента пак се вмирисват понякога.

# 476
Котки не къпя, според мен нямат нужда. Най-много веднъж, след като ги приберем от улицата. Обикновено от улицата де, а вече и от канализацията, като Пипе. Нея особено старателно я къпах Grinning . Някой питаше по-горе, момиченце е със сигурност. Другото, което не успяхме да спасим, беше момченце.

# 477
Аз мия лапи, защото бандита като прави една голяма работа при заравянето понякога успява да се изцапа.. Иначе за къпането изобщо не държа да го правя той си е вътре постоянно не излиза.. Просто преди обезпаразитяването ми се искаше една баня да има, но като го виждам как се стесира ще я пропусна. Оставам си само на миене на лапи когато се налага Grinning

# 478
  • София
И в апартамента пак се вмирисват понякога.
На какво се вмирисват в апартамента?

# 479
Котки не къпя. От време на време мия дупе при Бела, че с тоя космарляк стават фалове. На Шошо му мия краката след пишане, че е такъв акробат, че все ги нацелва Grinning

Дзак от нас:

Общи условия

Активация на акаунт