Любители на Котки - Тема 122

• 63 641
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Блеки снощи се изпика в кухнята, мощно изпикаване беше... много вода пусна- изнесох го навън, а той продължаваше.
Не е маркиране, беше като да е стискал дълго и просто не можеше повече.
Валеше силен дъжд и подозирам, че не си е намерил сухо местенце навън. Притеснява ме и да не е бъбречен проблем. Ще трябва да го наблюдавам.

Утре ще се разделяме с малката беляджийка (Точица се казва Писи всъщност). Хареса свободата, не знам какво ще прави вкъщи...

Detelistna 4etirilinka, благодаря за подсказаната идея! Сложих на малката противокомарна  каишка (с такава разполагах), незнам дали го отблъсква, но ѝ пази вратлето.
Алечка,  този с черното носле, много сладък Heart Eyes

# 481
  • София
Дръж за по0-сигурно тоалетна вкъщи и го запознай с нея. Така ще ти е спокойно.

# 482
Къде във Варна мога да намеря Acana/Orijen за котки?

# 483
  • София
Къде във Варна мога да намеря Acana/Orijen за котки?

bethefirst , можеш да поръчаш онлайн.

# 484
Здравейте! Без мишка съм и съм като без ръце с компютъра.
ѝне знам дали ме помните. Аз бях с Янко, Мончо и малко с Петя.
За съжаление Янко и Мони ги няма вече. Не ми се пише как и защо. Не е болест. Нешастни случаи.

Ноооо сега си имам Анна-Мария. След малко ще я кача. Ми бебе сие, тапети, пердета, не застава на едно масто. Не се обръща ма Миа, а на Анна-Мария. От сега сме своенравни. След няколко дни сме на първа ваксина.
Ето я:
И горе и долу е тя. Нещо без мишка съм много зле.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 16:17 от Jerry F

# 485
Съжалявам за котетата! Sad
Как се решихте на четвърто?

# 486
Аз за това не влизах в темата няколко месеца. Какво да се прави, котколюбител съм. Все искам да ми се мърка.

Успях да я кача.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 16:26 от Jerry F

# 487
  • София
Ами сладурана е. С един такъв хитър поглед. Честито ти попълнение.

Аз те помня, разбира се.

# 488
Много е сладка! 😍

Тежко е да загубиш домашен любимец. Нямам представа какво е станало с Мони и Янко, но и с Петя беше нещастен случай.
Не е типично за мен да съм груба и затова не знам как да изразя притеснението си за новото коте, може да бъда разбрана погрешно.

Пожелавам ви дълги години да сте заедно!

# 489
Аз моята още не съм я къпала, на 4 месеца е. Не мисля да я къпя, тя си е апартаментно коте.
И в апартамента пак се вмирисват понякога.
На какво се вмирисват в апартамента?
На какво ли не.
От риба да речем. Винаги след риболов им давам по един рибок и го разнасят из цялата кухня, търкат се в него и т.н.
Редовно се въргалят в сандъчето с котешка трева. В дните, в които им чистя тоалетната по веднъж се случва да им замиришат лапите, все пак са две и ходят доста в нея. Да не говорим, че некастрираните мъжки също намирисват най-вече ако маркират. Отделно има котки, на които лапите им също си намирисват.

# 490
  • UK
На моят глупчо му мирише дъха само - мием му зъбите с рибена паста, препоръчана от вет.

Новият му номер е да застане до главата на един от нас в 6 сутринта и да почне да пакостливи - да бута с лапичка, да гризе коса, да ближе където му падне ... и то не за храна, а за да се събудим, че да му обръщаме внимание. Голям ранобудник се оказа, а после спи по цял ден. Joy Лигльо е голям, и е мнооого привързан към нас и към човешко внимание като цяло, иска само да се гушка, да мачка, да спи на скут. Не че се оплаквам, хич даже - като голяма сънлива плюшена мечка е Simple Smile

Jerry F, съжалявам за загубата ти, новото котараче е бонбон!

Малко Балу от мен:

Скрит текст:

# 491
  • В един копнеж!
ГОсподи, аз съм като OswinOswald. Незнам защо очаквах, че като се създаде един навик ще е само той. Най-новото: Мушек от няколко седмици взе да става в 4.30. Безотказно. Иска да шари из къщата. Добре. Пускам го. За мен, обаче, спането вече е мираж. И към 6 го чувам да тършува из кухнята. Върху един шкаф държим купа със гризини, соленки, вафли и т.н. От два дни си краде от соленките. И, хора, после идва и тихо се промъква в стаята. И чака прилегнал до леглото, да ми звънне алармата на телефона, за да започне нахално да ме буди. Обичам го!

# 492
  • София
Хари е същия. Събужда се и се почва едно тичане обаче Кери спи, а той тича като кон през глава и тя само му съска. Катери се навсякъде и с 300 прави спринт и обратно. Навира се под спалнята, ляга по гръб, хваща се за матрака и започва така да обикаля отдолу като су приплъзва с лапи. Отваря ми гардероба и иска да ми вади дрехите. И тъкмо вече няма на къде да спя и той си ляга най-блажено да си спи милия.
Като съм в кухнята ми скача на бедрата или се изправя на кръка ми, за да го кача и да му пусна водата, за да си играе на мивката с нея. И оз го обожавам, а всички ме наричат луда. Говоря си с него все едно е човек, мамосвам го, мачкач га непрекъсвато.

# 493
  • София
Скрит текст:
Аз моята още не съм я къпала, на 4 месеца е. Не мисля да я къпя, тя си е апартаментно коте.
И в апартамента пак се вмирисват понякога.
На какво се вмирисват в апартамента?
[/quote]
На какво ли не.
От риба да речем. Винаги след риболов им давам по един рибок и го разнасят из цялата кухня, търкат се в него и т.н.
Редовно се въргалят в сандъчето с котешка трева. В дните, в които им чистя тоалетната по веднъж се случва да им замиришат лапите, все пак са две и ходят доста в нея. Да не говорим, че некастрираните мъжки също намирисват най-вече ако маркират. Отделно има котки, на които лапите им също си намирисват.
[/quote]

Ясно. Благодаря! Hug
Риба не приготвяме вкъщи, аз и не обичам. Виж раци, лангусти, октоподи, ммм
Всеки ден чистя тоалетна, даже съм оставила 2 много големи легена. Моето още не маркира, да не излезе нещо обратно? hahaha

Ех, Jerry F, много, много съболезнования от мен. Cry
От сега много щастие, любов и здраве с Анна- Мария. Heart Eyes Hug

# 494
Много е сладка! 😍

Тежко е да загубиш домашен любимец. Нямам представа какво е станало с Мони и Янко, но и с Петя беше нещастен случай.
Не е типично за мен да съм груба и затова не знам как да изразя притеснението си за новото коте, може да бъда разбрана погрешно.

Пожелавам ви дълги години да сте заедно!
Може къщата ми да е изгоряла. Не всички сме в апартсменти или направо в луксозни апартаменти.

Отказах се вече да пиша в темата.
И без това е само надлъгване кой какво по-скъпо е купил.

Общи условия

Активация на акаунт