На море в Поморие 2018

• 73 510
  • 680
  •   1
Отговори
# 135
Ходим на Поморие с мъжа ми от 2010 г., свикнахме и ни харесва. Прилични цени и качество. Най-евтин и удобен за нас вариант на този етап е хотел с нощувка и закуска в цената, а през деня каквото решим. Чревоугодници сме и двамата и държим да е прясно и вкусно.
Не съм учила имената на улиците и местат, но съм силно пристрастена към павилиончетата за риба край морето по крайбрежната улица, която гледа към Бургас. Всяка година чакам да ходим да ядем пържена риба там и ги препоръчвам. Две са и си личат по опашките. Вечер обикновено няма къде да се седне, за разлика от заведенията покрай плажа. Силно пристрастена съм и към ресторанта на корабчето в близост до тези двете павилиончета. Не му помня името, но се надявам и тази година да работи. Тази година решихме да ходим на Поморие за пореден път именно заради него.
Момичета, кажете хубави места за хапване в стария град предимно и всъщност от стария до новия град голямо ли е разстоянието ( не съм била в Поморие и нямам идея дали е както в Несебър да кажрм)
Голямо е разстоянието, има влакче.
Иначе зависи какви заведения за хапване ви интересуват - има всякакви, на всякакви цени, с всякакво обслужване, музика и атмосфера.
Чакам да отворят лятното кино, но за съжаление не се случва. Надявам се да дочакам. Последно в него гледахме кино през 2014 г. или 2015 г., ако не се лъжа.

Здравей.Би ли споделила къде отсядате и каква е цената?И знаеш ли ,дали има стаи за нощувки,които бабите дават ,както на Приморско,Равда и тн.

Има баби, да. И в новия и в стария град.

# 136
  • София
Нощуваме в няколко хотела на крайбрежната с изглед в посока Бургас. Пак казвам, не знам как се казва. Спали сме в Св. Георги, Парадайз, Олимп (сега Парос). Ходили сме и в Св. Св. Петър и Павел на крайбрежната откъм плажовете, но надали там ще повторим. Най-доволна съм от Олимп и Св. Георги (за съжаление под Св. Георги са чалга-заведенията, та го отбягваме). Парадайз има едно единствено предимство и това е локацията + паркинга. Никога не съм търсила баби и стаи, но назад има доста предложения от съфорумки.

# 137
  • Сливен
Ами четох и старите теми или не е писано за баби и стаи,или нещо съм пропуснала.Благодаря все пак ,за бързият отговор. Simple Smile

# 138
Има баби със стаи😊
Аз крайбрежна викам на улицата зад централния плаж. Мисля такова е и името й...
В центъра до спирката на влакчето...пак до морето...е друга.

# 139
Здравейте, миналата година бяхме в Поморие, в новия град, но ходехме на плаж в старата част. За съжаление не разбрах как се казва плажа. Имаше автобусна спирка и заведение за хранене с дървена пътека към плажа. Идвайки от новия град, минавахме през едно голямо кръстовище в старата част, на което завивахме на ляво и към края на улицата паркиране. Някой дали се сеща кое е мястото и улицата, иска ми се тази година да намеря квартира в района? Благодаря ви!

Това ли е мястото?

Това не е ли южния плаж?

# 140
  • Поморие
Ами четох и старите теми или не е писано за баби и стаи,или нещо съм пропуснала.Благодаря все пак ,за бързият отговор. Simple Smile
В района на автогарата пред Общината има чакащи хазаи, а в уличките в близост до плажа в стария град на всяка къща има табелки и чакащи пред домовете си хазаи. По този начин хем си избирате района, хем не се разкарвате прекалено много. Аз например вчера имах свободна тройна стая и си я заредих чакайки пред самата къща, даже без табелка. Е, не съм бабичка, но не се обиждам от това.  Satisfied

# 141
  • Поморие
Здравейте, миналата година бяхме в Поморие, в новия град, но ходехме на плаж в старата част. За съжаление не разбрах как се казва плажа. Имаше автобусна спирка и заведение за хранене с дървена пътека към плажа. Идвайки от новия град, минавахме през едно голямо кръстовище в старата част, на което завивахме на ляво и към края на улицата паркиране. Някой дали се сеща кое е мястото и улицата, иска ми се тази година да намеря квартира в района? Благодаря ви!

Това ли е мястото?

Това не е ли южния плаж?
Това е Източния плаж бившия "Централен" до Военния санаториум. Плаж "Чайка"

# 142
  • Сливен
В района на автогарата пред Общината има чакащи хазаи, а в уличките в близост до плажа в стария град на всяка къща има табелки и чакащи пред домовете си хазаи. По този начин хем си избирате района, хем не се разкарвате прекалено много. Аз например вчера имах свободна тройна стая и си я заредих чакайки пред самата къща, даже без табелка. Е, не съм бабичка, но не се обиждам от това.  Satisfied

Ее,ама аз написах "баби",а не "бабички". Grinning  Вече знам-ще се оглеждам,за млада дама и ще питам,дали е писала коментар в"Бг-мама". Grinning Smile

# 143
Тези павилиончета все ги гледаме, но не сме пробвали рибата, защото никога няма места за сядане... Дано тази година имаме късмет. В неделя пристигаме в Поморие Animal Dolphin

Ще сме настанени  на ул. Пазарна. Ако тръгнем не през центъра, а покрай светофарите, ще стигнем ли до черния пясък?

Музеят на солта работи ли в неделя?

# 144
  • Поморие

Ее,ама аз написах "баби",а не "бабички". Grinning  Вече знам-ще се оглеждам,за млада дама и ще питам,дали е писала коментар в"Бг-мама". Grinning Smile
Шегувам се, разбира се! Smiley

# 145
  • Поморие
Тези павилиончета все ги гледаме, но не сме пробвали рибата, защото никога няма места за сядане... Дано тази година имаме късмет. В неделя пристигаме в Поморие Animal Dolphin

Ще сме настанени  на ул. Пазарна. Ако тръгнем не през центъра, а покрай светофарите, ще стигнем ли до черния пясък?

Музеят на солта работи ли в неделя?

Да, от светофара  направо ще стигнете до черния пясък, на гореспоменатия плаж "Чайка". През лятото музеят на солта мисля, че работи без почивен ден.

# 146
Благодаря!

Сетих се още нещо - в известната сладкарница "Захаро" има ли закуски или само торти? Трябва ми място, където ние да пием сутрешно кафе, а детето да хапне закуска.

# 147
  • Сливен
И аз се шегувам.Grinning

# 148

Това ли е мястото?

Това не е ли южния плаж?
Благодаря за информацията! А далече ли е от центъра и крайбрежната улица?

# 149
Благодаря!

Сетих се още нещо - в известната сладкарница "Захаро" има ли закуски или само торти? Трябва ми място, където ние да пием сутрешно кафе, а детето да хапне закуска.

В Захаро правят сандвичи.  

Скрит текст:

Това ли е мястото?

Това не е ли южния плаж?
Благодаря за информацията! А далече ли е от центъра и крайбрежната улица?

Не е много близо, повече от километър е.

На въпроса на muhcho за разстоянието между града и квартала ( стария и новия град) - около 2,5 - 3 км приблизително.
Влакчетата не ходят до квартала, обикалят по 2 маршрута в града. Градски автобус има на половин час.

Общи условия

Активация на акаунт