Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 411
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • UK
Продължение е и е много добър, Той е ривайвъл, не римейк. Ривайвъл - същите актьори, герои, продължение на историята. Римейк - нови актьори, старата история. В този ред на мисли май ще има лимитед ривайвъл на Вероника Марс. Даноданоданоданодано.

# 511
  • София
Да да, ривиайвъл. Мен не ме  грабна Уил и Грейс, убивам време с него.

Сега ми стана интересно, има един нов сериал на нертфликс, който супер много хранят. Insatiable. Направо го разкъсват всички блогъри. Чудя се дали да не го сваля, ей така да видя за какво става въпрос.

# 512

Сега ми стана интересно, има един нов сериал на нертфликс, който супер много хранят. Insatiable. Направо го разкъсват всички блогъри. Чудя се дали да не го сваля, ей така да видя за какво става въпрос.
Прочети назад, писахме. Може да не ти хареса

# 513
Аз още не смея да го гледам - което ревю отворя, все пише, че е голяма простащина. 

Сега видях новина, която ме зарадва - хем за любим актьор, хем за любимия ми жанр - Хю Лори ще участва в космическа комедия, наречена Авеню 5:
https://www.spoilertv.com/2018/08/avenue-5-hugh-laurie-to-star-in-hbos.html

# 514
  • Вестерос
Вероника Марс много искам и аз да гледам. Филмът не беше достатъчен!

# 515
Better Call Saul !

# 516
  • София - Рим и обратно
Моят мъж се е побъркал по тоя сериал, чак си поръча тениска с надписа и си я носи! 😆

# 517
Better Call Saul много ми харесваше в началото, но напоследък така задълбаха в тези мексикански гангове, че Джимито хич не го дават. Надявам се нататък да потръгне. Рейтингът е много, много спаднал, според мен ако не оправят писането, ще се наложи да канселират.

# 518
  • на малък остров в океана
Според мен с мексиканците се опитват да направят връзката с Breaking bad. Нали все пак е прекуел.

# 519
  • срещу двата комина :)))
започнали са работа на ревайвъла на Вероника Марс - https://variety.com/2018/tv/news/veronica-mars-revival-hulu-1202912604/  Party

# 520
Някой, който е изгледал последния епизод на Castle Rock, би ли казал как е разбрал края на серията?

# 521
  • Sofia
Някой, който е изгледал последния епизод на Castle Rock, би ли казал как е разбрал края на серията?
Castle Rock си заслужава отделна тема...

# 522
  • София
Лично на мен ми беше скучна серията, може и да не бях в настроение, а и бях уморен, но нямах търпение да свърши. Изобщо не ме вълнуваше деменцията на Рут.

Скрит текст:
Не знам дали ''момчето'' я накара или болестта и, но това което аз разбрах е, че тя уби полицай Алън в миг на тотален колапс кое е истина, кое е спомен и пр.
Също така се подразбра, че мъжът и, пастор Дийвър май е преследвал същия този звук и е карал и малкия Хенри с него.

Да, трябва си отделна тема, защото в тази тема сигурно вече за 7 път се пише за Касъл Рок, което индикира интерес, а и втори сезон е потвърден.

# 523
Аз не можах да разбера...
Скрит текст:
...тя уби ли го или не. Последната сцена, където го посреща спомен ли беше? И тоя изстрел с пистолета в настоящето ли беше? Нали шерифа каза, че преди години се върнал и решил да остане с нея, след като някой му казал, че от къщата й се бил чул изстрел една нощ. И аз се зачудих дали тя си спомня изстрела от миналото или в настоящето стреля?
Скрит текст:

# 524
  • Вестерос
Аз още не съм гледала, реших да се съберат 2,3 серии и сега в неделя сигурно ще изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт