Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
12 маймуни има доста силен финален сезон. Много емоционални епизоди вчера! Остават само два и не съм сигурна дали ще има хепи енд Cry
Гледам и втория сезон на Люк Кейдж - прекалено гангстерски за моя вкус, но все пак е по-добър от първи сезон. Имам чувството, че Марая и Шейдс са главните герои, а не Люк...

# 166
Гледам и втория сезон на Люк Кейдж - прекалено гангстерски за моя вкус, но все пак е по-добър от първи сезон. Имам чувството, че Марая и Шейдс са главните герои, а не Люк...

На мен пък първия сезон много ми хареса, особено играта на Mike Colter (Luke), Erik LaRay Harvey (Diamondback) и Mahershala Ali (Cottonmouth) жалко само, че го "убиха" твърде рано, чакам с нетърпение True Detective с негово участие Wink . Втория сезон още не съм го почнала и не знам дали ще ми хареса...

# 167
  • София
Напоследък ми харесаха Patrick Melrose с Бенедикт Къмбърбач - тежичък е, за ужасни семейни отношения, алкохол и наркотици, но със страхотни актьорски изпълнения; и A Very English Scandal с Хю Грант. И двата са мини-сериали (в 5 и в 3 части), завършени, по истински случаи.

Не успях да намеря субтитри на бг за двата сериала. Може ли да ми кажете откъде мога да ги сваля?

# 168
Не успях да намеря субтитри на бг за двата сериала. Може ли да ми кажете откъде мога да ги сваля?

За съжаление не, аз ги гледах с английски субтитри. Намирам само за първи епизод на Патрик Мелроуз в subs unacs . net, но останалите епизоди ги няма.

# 169
Скрит текст:

На мен пък първия сезон много ми хареса, особено играта на Mike Colter (Luke), Erik LaRay Harvey (Diamondback) и Mahershala Ali (Cottonmouth) жалко само, че го "убиха" твърде рано, чакам с нетърпение True Detective с негово участие Wink . Втория сезон още не съм го почнала и не знам дали ще ми хареса...
В новия сезон има един нов гангстер - Бушмастър. Той е от Ямайка, говори странно и прави магии. Сигурно ще ти хареса Simple Smile

# 170
  • София

За съжаление не, аз ги гледах с английски субтитри. Намирам само за първи епизод на Патрик Мелроуз в subs unacs . net, но останалите епизоди ги няма.
[/quo

За мен е ок и с английски субтитри. В subs. Unacs не ги намерих...
А не видях да има опция субтитри на файла.

# 171

В www.addic7ed.com има за Скандала, в търсачката търсИ по два пъти - след първо въвеждане не намира нищо, имат някакъв бъг. При повторно търсене излиза.

За Патрик Мелроуз тук - https://www.opensubtitles.org/en/ssearch/sublanguageid-all/idmovie-638919

# 172
  • Somewhere far away
Ох... предпоследен епизод на 12 monkeys тъжност. нещаата се развиха в уау посока не очаквах изообщо, много ме изненадаха сценаристите!  И ми е  много тъпо че свършва.

# 173
Ох... предпоследен епизод на 12 monkeys тъжност. нещаата се развиха в уау посока не очаквах изообщо, много ме изненадаха сценаристите!  И ми е  много тъпо че свършва.

Последен сезон ли на Майумуните?
Само първият епизод гледах.
Почнах Изгубени в космоса.
Смит ми лази по нервичките.

# 174
  • Somewhere far away
Да. последните два епизода ги чакаме на 6 юли.

# 175
И аз не очаквах развоя на събитията. Тъжно е, че свършва, но е хубаво, че е планиран. Тери Маталас беше казал в някакво интервю, че трети и четвърти сезон са планирани заедно като едно цяло, така че нищо не е съкратено или изменено от първоначалния план.

# 176
  • София

В www.addic7ed.com има за Скандала, в търсачката търсИ по два пъти - след първо въвеждане не намира нищо, имат някакъв бъг. При повторно търсене излиза.

За Патрик Мелроуз тук - https://www.opensubtitles.org/en/ssearch/sublanguageid-all/idmovie-638919

qrye, хиляди благодарности!

# 177
  • Вестерос
Аз така и не ги почнах маймуните, може би след време. Все още гледам Старгейтите. На 5 сезон съм от СДжи 1

# 178
Ами, какво да кажа за него - много е важно да харесваш пътуването във времето, иначе може да го намразиш Laughing Първи сезон напомня за филма с Брад Пит и Брус Уилис. Втори е най-объркваш - въведоха нова митология и всичко е малко хаотично, но имаше някои много силни епизоди. Трети сезон е супер - напомни ми за "Машината на времето" на Хърбърт Уелс; четвърти е много добър, но мрачен и напрегнат.

# 179
  • Вестерос
Харесвах Континуум сериалчето

Общи условия

Активация на акаунт