Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia, Bulgaria
Tiffany A, къде гледаш Harlots? Аз не успявам да намеря последните 2 епизода от първи сезон.

# 301
  • Вестерос
От бананите ги теглих, но да ти кажа не съм проверила дали целия сезон го има. Даже не знам и колко епизода е. Ако ги няма там тегля по принцип от пиратите.

# 302
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за отговора. Бананите са само 6 епизода от първия сезон и тия дни се появи 4ти епизод от втория сезон...

# 303
Да попитам аз за бананите , както го наричате? Може ли името на сайта?

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 08:32 от ingi

# 304
  • Вестерос
Сега видях, че са 8 епизода. При бананите виждам 7 и 8 с хд качество. Както и 1,2,3 на 2 сезон отново с такова качество.

Бананите са змунда

# 305
Започна Касъл Рок - излезли са първите три епизода, по творчеството на Стивън Кинг е.
Страхотно почна, ... като за екранизация по Кинг  Joy

# 306
Някой гледал ли е Gone с Chris Noth и Leven Rambin с бг субтитри? В замунда го видях без и в турските сайтове го няма, само в един има първите три серии.

Харесах си ново сериалче -  You https://www.youtube.com/watch?v=jY41znJaLGg&index=9 Heart Exl

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 22:50 от Анонимен

# 307
А някой да е гледал Последният кораб? Хубав ли е, струва ли си ?

# 308
Аз гледам Бул, чакам трети сезон. Докато чакам, почнах Ривърдейл.

# 309
  • UK
Ривърдейл става все по абсурден, аз го зарязах. Ако бяха сменили възрастта на героите от 17 на 25, щеше да е много по добре.

# 310
Изгледах на един дъх трите сезона на  Broadchurch. Прекрасно английски крими, фантастичен Дейвид Тенънт. Тайно се надявам на още, но няма да има.
Загледах се и в първи сезон на австралийския политически трилър Secret city с Ана Торв в главната роля. Става за гледане, леко мудно върви, но с добре изградена нишка и разкритие на финала сезона - само 6 серии са. В момента снимат и 2 сезон. Тия дни ще почвам френското крими La foret, че ми го похвалиха
Субтитри има ли за Secret city?

# 311

Загледах се и в първи сезон на австралийския политически трилър Secret city с Ана Торв в главната роля. Става за гледане, леко мудно върви, но с добре изградена нишка и разкритие на финала сезона - само 6 серии са. В момента снимат и 2 сезон.
Субтитри има ли за Secret city?
Не знам за субтитри, аз го гледах през нетфликс

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 15:05 от Вечерница

# 312
  • София
Осмичка,
Последният кораб също е много добър и препоръчвам.

Ривърдейл е много добър, много ми хареса сезон по БТВ Синема. Чакам да излъчат и сезон 2.

На 02.08 в HBO GO ще качат първите 4 епизода от новия сериал по Стивън Кинг, Касъл Рок. Simple Smile

# 313
  • на изток от рая
На 02.08 в HBO GO ще качат първите 4 епизода от новия сериал по Стивън Кинг, Касъл Рок. Simple Smile

Чудничко! Не че не съм си свалила първите три, ама НВО-то все повече почвам да ги уважавам. Само дето още не съм ги изгледала, защото Кинг ми е любим, но филмите по негови книги не им се получават. Та и тук ме е страх да не се разочаровам.

Пробвахте ли Bad Banks https://www.imdb.com/title/tt6258718/?ref_=nv_sr_1 ?
Много ми хареса.

# 314
Храбро се хвърляйте към Касъл Рок, едва ли ще сте разочаровани - набързо издумкахме 3те серии, които са излезли. Интересно е, с намигания към феновете, но спокойно става и за хора, които не са чели нищо от Кинг. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт