Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • BG
Това е мой любим сериал - Friday Night Lights https://www.imdb.com/title/tt0758745/
И на мен ми е любим, направо бях в депресия като свърши. Tiffany A, нищо, мерси все пак, че се постара да ми преложиш нещо.

# 331
  • София-Младост
Този съм го пропуснала...веднага ще наваксам:)

# 332
  • Вестерос
Този не съм го гледала признавам, но от тези тийн  съм гледала малко, като някои са и с по 1 сезон и са крими/фантастика- Veronica Mars, Gossip Girl, One Tree Hill, 90210, Greek, Pretty Little Liars, Hellcats, Glee,  Joan of Arcadia, Secret Circle, Switched at birth, Jane by design, The Lying game, Star-Crossed, Carrie Diaries.

# 333
Гледам първия сезон на Куонтико, до средата съм някъде, ама нещо ми втръсна май... newsm78 В началото ми беше много интересен, сега малко наивен ми идва.  Close

Много ми се иска да има продължение на Person of interest. Много ми допадна, а като знам колко време го отбягвах... Crazy

# 334
Един от малкото сериали,които съм гледала напоследък,с изключение на Arrow,The Flash,Legends of Tomorrow, Supergirl, е сериалът Touch от 2012г,с Кийфър Съдърланд,първи сезон.Нямам представа има ли още сезони,само първи беше в Замундата.Горе-долу става. Разказва се за човек,чиято съпруга умира и той сам трябва да се грижи за детето им аутистче,което има и някакви свръхспособности и с тях помага на хората.

Има и втори сезон, където се събира с още едно дете като него.

Аз пък се запалих по английските криминални сериали и след Broadchurch продължавам с the Fall.
Mного ми хареса паралелното развитие на сюжета

# 335
Малко закъсняла, но - гледах Шерлок на BBC, невероятен Британски сериал, който трябва да догледам. Още един, който трябва да догледам е Doctor Who отново на BBC, заслужава си всеки сезон, който има и е фантастика, тъй че не е за всеки. Бях на тема The Fresh Prince of Bel-Air - класика, но нещо не мога да го изгледам. В момента съм на вълна The Walking Dead - американски, води се хорър, обаче си е просто гнусно точно като Game of Thrones.  Имам доста богат опит със сериалите, но не и време да догледам всички напълно.Flushed

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 00:10 от ΞLINΔ

# 336
The Walking Dead е върхът. Има малко гнусотии, но не е чак нещо супер страшно.  Peace

Има тема за сериала, на който му се чете...

# 337
Сериалът за Доктора най-вероятно никога няма да свърши, така че не може да се догледа Simple Smile
И аз не си падам по The Walking Dead и Game of Thrones - като са известни, не значи, че трябва да ги харесвам.

# 338
Една интересна нова класация - 100-те най-добри епизода (епизоди, а не сериали) на века. Става дума за 21-ви век - т.е. 18 години, така че не е чак толкова голяма работа, но са включили всичко, което според американците влиза в категорията сериал (шоу) - има класиран дори епизод от "Търсене на домове по света")) (сайтът мига и издава звуци без да го подканва човек - предупредени сте)
http://besttv.theringer.com/?_ga=2.78193239.2129357004.153297996 … 815798.1505680775

Скрит текст:
Не съм гледала много от изброените сериали, но като цяло съм удовлетворена от класацията, тъй като финалът на БЗГ е в първите 30, а на първо място е не друг, а Константата от Изгубени Simple Smile

# 339
Една интересна нова класация - 100-те най-добри епизода (епизоди, а не сериали) на века. Става дума за 21-ви век - т.е. 18 години, така че не е чак толкова голяма работа, но са включили всичко, което според американците влиза в категорията сериал (шоу) - има класиран дори епизод от "Търсене на домове по света")) (сайтът мига и издава звуци без да го подканва човек - предупредени сте)
http://besttv.theringer.com/?_ga=2.78193239.2129357004.153297996 … 815798.1505680775

Скрит текст:
Не съм гледала много от изброените сериали, но като цяло съм удовлетворена от класацията, тъй като финалът на БЗГ е в първите 30, а на първо място е не друг, а Константата от Изгубени Simple Smile

Може и без звуци, то си пита още в началото.

# 340
При мен някак си тръгна направо.

# 341
Някой беше питал за тийн сериали - на нас ни хареса Freaks and Geeks, по-старичък, но хубав. Участва един много млад Джеймс Франко.

Сега много се говори и за новата екранизация на Анн от Грийн Гейбълс, може да мине за исторически тийн.

# 342
ЮПИ!!

Аз се запалих много по Take Two, много ми харесва Grinning Наистина е тип Касъл.

'Докторката от Юга' ми е много сладка и добричка  Heart Eyes Харесва ми и кримката, в която го раздава детектив  Peace Ако еп.-те са интересни и взаимоотношенията м/у героите също (а има потенциал, както м/у главните тъй и м/у второстепенните  Simple Smile- секретарят и азиатката- киборг, дизайнер-профайлър  Laughing),... може да отперят няколко сезона  Thinking

# 343
  • UK
На мен Walking Dead страшно ми доскуча по средата на трети сезон и го зарязах. Не обичам когато действието не се случва логично, а с идеята да се говори за сериала в интернет. Половин сезон нищо не се случва, зимния финал - някой умира, всички говорят за това, след това половин сезон нищо не се случва, във финала на сезона някой умре, хайде пак всички са изненадани и говорят за това. Много ми затъпя.

Добра новина за феновете на Таймлесс - филм все пак ще има. Очаква се по Коледа.

# 344
  • Вестерос

Peregrin, Второстепенните са ми много смешни Grinning

МГМ супер новина за филма!

Общи условия

Активация на акаунт