Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 308
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Castle Rock го обсъждахме няколко поста по-горе.

# 406

Видяхте ли рекламите на новия сериал на Нетфликс, Insatiable? Преди около седмица гледах за първи път трейлъра и ми се видя леко отвратителен (не заради фат шейминга - това по никакъв начин не ме интересува), а от вчера се появиха много ревюта, според които сериалът не е само "леко", а изцяло отвратителен)) Честно казано ми е любопитно колко е зле в действителност, но в същото време не ми се гледа Laughing

Попадна ми в полезрението, но реших, че първо ще си изгледам нещата от списъка и после ще му хвърля едно око. Още не са ми попадали коментари в групите на нетфликс за него и затова нямам мнение.

# 407
На мен ми хареса трейлърът на The Innocents. Relaxed
Скрит текст:

# 408
  • София
Петя,
този Insatiable му изтърпях само 30 секунди от трейлъра и спрях. Подобни боклуци изобщо не поглеждам, а и като цяло изключително рядко гледам комедии. Не пропускам НФ и фентъзи + хорър/мистерии и естествено драми. Макар че то в ТВ бизнес или е драма или комедия, независимо от сюжета и фабулата.
Изначално започна ли шоу, колкото и малоумно е гледам до край и за това подбирам внимателно (каквото и да значи това).

А по този 'Епик драма' какви сериали дават? Видях ти поста и намерих канала (пише А1 промо), с дублаж е ама като позагледах май дават някакви старовремски сапунки или се лъжа? Има ли съвременни сериали, касови такива, хитове?

Иначе аз тръпна в очакване кога ще имаме Нетфликс България. Още не мога да разбера защо нямаме, явно в България не се гледат много сериали. Имам една приятелка, която работи във Фокс и ми каза, че не е добре положението, нямаме тази култура просто. Най-много се гледат турските и индийски простотии по Нова и БТВ.

# 409
Това и комедия не е. Струва ми се, че и професионалните ревюисти не са сигурни какво би трябвало да бъде, нито защо на някого му е трябвало да го заснеме.

Епик Драма го рекламират от преди няколко месеца, но до сега го нямаше в каналите на бившето Близу (сега А1). Дават сериали като Полдарк, Мускетарите, Борджиите, Мистър Селфридж и др. Доста от тях съм ги гледала, но пак си ги пускам понякога за запълване на времето.

Как да не се гледат - гледат се от Замунда))

# 410
  • Разпиляна във въображението
Доколкото четох Нетфликс има в България, но с машинен превод на сериалите, а анимациите не са дублирани на Български. Може да съм го чела във форума, в тази тема, или във фейса. И преди съм срещала такава информация. Даваш пари за некачествена работа Simple Smile

# 411
Изгледах трейлъра на Insatiable, заради коментарите тук. Може би идеята е била да направят шоу като филма Mean Girls, но май не се е получило, видя ми се смотано.

# 412
Трудно разпознах Патриша Аркет, но ми харесва. Kissing Smiling Eyes
Скрит текст:

# 413
  • София
Доколкото четох Нетфликс има в България, но с машинен превод на сериалите, а анимациите не са дублирани на Български. Може да съм го чела във форума, в тази тема, или във фейса. И преди съм срещала такава информация. Даваш пари за некачествена работа Simple Smile

Има, аз даже имам и акаунт, но имам предвид както е платформата HBO GO. Да е преведен изцяло. Всички филми и сериали с професионални български субтитри, а анимациите и детските игрални филми с дублаж. Simple Smile

# 414
  • addicted
Изобщо не държа Нетфликс-а да ми е преведен изцяло на български, даже се надявам да не се случва. Адски ме дразнят българските заглавия в ХБО ГО, много често преглеждайки не мога да ги свържа с оригиналните и не знам чела ли съм отзиви за това, какви са били.. Адекватни субтитри на български би ми било напълно достатъчно, също и дублажи на детските филмчета разбира се.

# 415
Днес прочетох какво е станало във финала на сезона на Стоте - така се радвам, че спрях да го гледам))
Скрит текст:
Най-после съсипаха планетата...Сигурно ще направят същото и с другата - скайкру носят нещастие, където и да отидат...

Забелязахте ли, че официалните субтитри на Западен свят се качваха към торентите в деня на излизането на епизода - от сутринта, още преди да го излъчат по телевизията. Убедена съм, че нямаше никакви разлики - изглежда ми странно..

# 416

Има, аз даже имам и акаунт, но имам предвид както е платформата HBO GO. Да е преведен изцяло. Всички филми и сериали с професионални български субтитри, а анимациите и детските игрални филми с дублаж. Simple Smile
Предлагат ли ви опция да изключите аудио и субтитри и да гледате в оригинал?
При нас мога да си включвам или изключвам когато и както си искам и да гледам филмите в оригинал, защото немците са луди и мързеливи (да четат), та всичките филми са дублирани. Даже по групите като чета и се подсмихвам, защото мрънкат на азиатски филми, че били само със субтитри, а никой не мисли как се синхронизира дублаж на тези езици.

# 417
  • София
CoffeeCat 
Това да е проблема. Wink Заглавията обаче ги има и на английски, не само на български, в зависимост дали търсиш на латиница или кирилица в търсачката.

Вечерница,
Разбира се. Може да изключваш субтитрите ако желаеш, както и да гледаш по избор с БГ аудио или с оригинално такова.

# 418
  • addicted
CoffeeCat 
Това да е проблема. Wink Заглавията обаче ги има и на английски, не само на български, в зависимост дали търсиш на латиница или кирилица в търсачката.

Така е, но точно както казваш - в търсачката, или в детайлите на конкретния филм/сериал, което е повече кликане. Признавам си, че за мен големия плюс и на двете апликации улеснението, обожавам да ми е лесно и бързо. Сядам, пускам, разглеждам и избирам. Рядко търся, Нетфликс така или иначе предлага свързани с гледанията ти неща, или пък най-гледаните за момента.
Както и да е, просто това е моят начин. Simple Smile

И за да съм по темата - и двата сериала, които вървят сега по ХБО ГО - Sharp objects и Castle Rock са чудесни.
Много добра подборка на актьори и на двете места. Bill Skarsgаrd е зловещ, ей така, без дори да се опитва Smiling Imp . Истинско откритие.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 15:12 от CoffeeCat

# 419
  • Вестерос
Съгласна съм за актьора Grinning Като погледне и брр

Общи условия

Активация на акаунт