СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 58 468
  • 642
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И аз вече съвсем се обърках с прогнозите за по-висок и по-нисък бал. Тъкмо взехме да тънем в блажено неведение, то ще вземат да излязат резултатите 😁.
И аз, като детето, започнах да се надявам поне уикенда да ни остане спокоен.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 20:31 от oblachna

# 436
Облачна, той ще е по-нисък ясно, но ще е масово по нисък, така че за мен ще спечелят примерно децата с 100т. по мат тръгнали към МГ, които няма да бъдат изместени от деца с максимален резултат по БЕЛ, но за да влезеш в НЕГ трябва да си в първите 250 деца по статистика...така че има ли значение дали ще те приемат с бал 460 или с бал 480, за мен няма...ще има само за мамите на миналогодишните седмикласници, които ще кажат ей... много е тъп този набор, ти с 460 не влезе в НЕГ, а Иванчо влезе Simple Smile

# 437
  • София
За НЕГ, не знам за момчетата, дали бройката в статистиката не отива нагоре...
А сега за Иванчовците очаквам да излязат официалните изводи, колко са неграмотни....хахаха

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 21:10 от oblachna

# 438
  • София
Не смятам, че някой преминал през седмокласната "треска", различни формули за преобразуване на точките в оценки и грешки в тестовете за НВО ще си помисли подобно нещо. Напротив очаквайте поздравления от "старшите".
У дома не чакаме резултати, а статистика.

# 439
  • София
Аз имах предвид изводите, които се правят от тези същите, които подготвят изпитите ☺

# 440
  • София
...... много е тъп този набор, ти с 460 не влезе в НЕГ, а Иванчо влезе Simple Smile
Хаха, Миван, колко ли "тъп"е  бил тогава випуск 2009, Иванчовците от който влизаха в НЕГ с бал около 31. Simple Smile
Майтапът настрана, не вярвам някой запознат с процедурите по кандидатстване и начините на балообразуване да прави такива изводи.

# 441
Трябва да се познават темите.
Осмокласниците вече казаха, че било лесно.

# 442
  • София
Трябва да се познават темите.
Осмокласниците вече казаха, че било лесно.

Да другата година и тазгодишния набор ще говори така. Всичко се повтаря.

Облачна мнението на МОН мен изобщо не ме вълнува. Те не са институция за уважение, те не могат да комуникират.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 21:32 от Тук съм

# 443
Вие не вярвате, ама аз го чух за съжаление миналата година,  едното дете беше прието в СМГ през  2009, а другото не влезе в СМГ през 2017 и коментара на майка беше- този набор е много голям и умен, второто е с по висок бал, ако кандидатстваше 2009 щеше да влезе, сега какво щеше да реши от математика на 2009 друг да мисли Simple Smile.

# 444
  • София
Колелото се върти, историята се повтаря!
Вероятно, всяка една година се струва трудна на потърпевшите, а от разстояние и на спокойствие, гледаш с други очи. И аз следях миналогодишните седмокласни теми по това време и знам, че не се чувстваха по-добре от нас. Същите думи, същите страсти... Аз и от тях не се засягам, просто са се успокоили.

А за МОН- иронизирам Grinning

Миван Joy , нямам думи!
Е, така е, който е родил в началото на годината, само може да съжалява, че не му се е получило малко по-рано 😂
Заченатите на нова година могат ли да се борят за приз " поне малко умни"? Хахахаа

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 22:15 от oblachna

# 445
Ех, що ли не вземат да пуснат резултатите утре 😁😁😁

# 446
Моментът е идеален. Следват два почивни дни. И да се скъсат родителите да звънят- я за статистики, я за въпроси някакви, няма да има кой да ги чуе. Joy

# 447
  • София
Моментът е идеален. Следват два почивни дни. И да се скъсат родителите да звънят- я за статистики, я за въпроси някакви, няма да има кой да ги чуе. Joy

Joy

А до понеделник ще са се уморили от вълнения и няма да имат ищах да звънят. Joy

# 448
Дали обаче провериха БЕЛ?...носят се легенди, че не са ... и докато качат резултати, много се надявам да са автоматизирали процеса, ама дали..все пак са МОН

# 449
  • столицата
Миналата година ги изнесоха по-рано от обявеното- на 2.06. Май се падаше петък. Знам какво е да живееш в очакване. Дано и тази година успеят по-рано.
А за коментарите кой набор е по- по -най, хич и не се впечатлявайте. Гроздето за някои винаги е кисело и винаги ще намерят обяснения  за непостигнатата цел.
И аз понякога се ядосвам като се сравняват несравними неща като баловете на математическите с тези на езиковите гимназии и то не за друго, а защото сравняващите "капацитети" дори нямат достатъчно знания и съобразителност , за да преценят, че баловете се формират по различен начин Simple Smile  и съответно са несравними.
Когато ви излязат резултатите все още нама да можете да се ориентирате. Важно е да видите статистиките и то за МАТ плюс БЕЛ, но тя може да ви ориентира донякъде и при допускането , че всички кандидатстват в училища, в които  тежестта на матурата по МАТ е еднаква с тази по БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт