СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 58 007
  • 642
  •   1
Отговори
# 240
Нашият клас, мноооооооого ме разочарова(родителите в частност) в последния месец с манията за изхвърляне, поне на мен така ми изглежда, не е за парите а за това, какво искаме да покажем с този подарък....

Водихме голяма дискусия, защото бях против(интересно, че в началото само аз) да подарим на класната(Човек и Природа/Биология  #Crazy) ваучер за пътуване на стойност 1500лв.
Албума ни е 50лв., нямам никаква идея, какви пари ще събираме за почерпка, предполагам всеки ще си плаща консумацията. Екскурзията е отделно.

Луда работа Dizzy Face

# 241
  • Пловдив
От 4 дена не съм влизала в темата и имам много да наваксвам. Че кулминацията предстои и дано купонът е на мах!

# 242
  • Варна
Нямаме албум, но една майка направи клип от снимки и клипчета от 5 клас, та до 7-и - 25 мин. с музика.
... Накара ги всяко дете да напише кратко описание на всеки от класа и ще стане нещо като лексикон.
Браво на майката и на вашата класна. Не съм чула за никаква организация по този въпрос, но със сигурност за 1-ви юни ще има въпрос, какво ще получа Simple Smile

# 243
  • Плевен
За какви 1500лв говорите!
Нашите уж щяха да ходят в хотел с минерален басейн за два дни. Без да ходят да гледат забележителности. Да се къпят и да купонясват. Много се бяха подкефили. Но няма да ходят ... Не разбрах защо. Около 60лв щеше да струва.
Албум имат от 4 клас - 18лв. Сега са в различни класове на един етаж и се виждат всеки ден. В 5-ти клас ги разместиха в други класове, не си останаха в стария клас.

# 244
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Нашите си направиха албум още миналия срок, ужасен е и са ги снимали ужасно - никой не е ощетен в това отношение.  Joy Нямат уговорки да се събират някъде на 15, но предполагам, че спонтанно ще го направят, ако не всички, то поне част от тях. Подарък на класната не са обсъждали, май не им е минавало през акъла.
Мисля, че моят син все още не схваща, че ще се разделят с класа, някак сякаш не го осъзнава и съответно не го мисли и не му пука.

nad_tab, ти ме уби! А, аз се жалвам, че даваме много за госпожата на малкото за първи клас!  ooooh!

# 245
  • София
И нашите ще имат албум, отдавна, отдавна ги снимаха, със зимни якета и ушанки. Щели да им ги раздават с бележниците, накрая. Имат от ДГ и от 4 клас - познайте дали някога са отваряни. Естествено пратих заветните 25лв, фотографите и те семейства хранят Stuck Out Tongue Winking Eye
Подарък за госпожата не се обсъжда, думата екскурзия се споменава от време на време, но от петдневна вече е еднодневна, а кога смятат да я организират - не е ясно.
Според мен не им предстои чак такава "раздяла" - те са заедно денонощно...виртуално, това едва ли ще се промени напълно още с влизането в новия клас. Разбира се, с годините ще се отдалечават, няма да остане тази масовка (групите им в месинджър, вайбър), но пък ще намерят нови приятели. Както се казва - най-хубавото тепърва предстои  Kissing Heart

# 246
  • София
В крайна сметка, след безумната дискусия, ваучера ще е на стойност 500лв. нямам идея, как ще реагира класната, според мен я поставяме в неудобно положение, но това отново си е мое предположение  newsm78

# 247
Това вече е ок. Става и за чужбина  Peace

# 248
             Аз съм категорично против подаръците за учителите!В класа подаряваха бижута със сваровски,маркови  чанти,нЕкви гривни......Всеки път жената казва,че не иска подаръци,те сърдити,че не ги зачитала.
   Подхвърлих за РД да й направим една кошница с разни благинки,тя със сигурност щеше да ги раздели с децата,просташко било.
   Искаше да ги води на екскурзия вместо "другарска",момичетата отказаха-част не можели без мама,не се били делили,другите искали да си купят тоалети,а пък на екскурзията за какво са им.Какво им пречеше да си направят една по-официална вечер на екскурзията,не разбирам.Момчетата са ядосани и отказаха да дават по 25 лв за албум "с тия скумрии".Абе луда пуберско-родителска работа.Няма комуникация между родителите в класа.
   Утре трябва да носи 16.10 за менюто в ресторанта.Щели да бъдат с незнамсикое др. у-ще.

# 249
  • София
             Момчетата са ядосани и отказаха да дават по 25 лв за албум "с тия скумрии". 

Ох, не мога просто JoyJoyJoy

# 250
Имате ли представа учебниците от 8-ми клас ли се купуват или от 9?
 Нали вече основно образование се завършва в 7 клас.

# 251
             Момчетата са ядосани и отказаха да дават по 25 лв за албум "с тия скумрии". 

Ох, не мога просто JoyJoyJoy

hahaha JoyJoyJoy hahaha

# 252
Имате ли представа учебниците от 8-ми клас ли се купуват или от 9?
 Нали вече основно образование се завършва в 7 клас.
И преди, и сега учебниците след 7.клас не се осигуряват от държавата, т. е. купуват се от заинтересованите лица. Simple Smile

# 253
  • София
Демек, ако си незаинтересован, може да караш без учебници Satisfied

# 254
Че кой говори за учениците? Joy

Общи условия

Активация на акаунт