СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 58 018
  • 642
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Оставете матурите , я кажете вашите седмокласници направиха ли албуми и ще правят ли тържество по случей завършването -изпращане му се казвало . Smile
Ще ходят ли на екскурзии до другия край на България , за да гледат някакви си чукари ?Smiley

А така, малко да разведрим.

Сутринта дадох пари за албум, снимките вече минаха. Екскурзията беше под въпрос до последно, но и тя вече е на дневен ред, т.е. организирана е. Нямам против, даже се радвам. Албумът е страхотен спомен, а екскурзията си е необходима предвид, че ще се разделят след 15.06 и то завинаги.
И аз сутринта дадох за албума и екскурзията. И ми е тъжно, като на него. Надявам се, на новото място отново да попадне на приятели със сходни интереси, а аз на читави родители-съмишленици.

# 226
Нашия клас са големи натегачи -скоро правиха и рожден ден на госпожата ..изненада голема ..от джоба на родителите Smiley

На мен моя син ми търси 20лв за албум , който снимаха , позираха в един парк
20 лв за вечерята в ресторант
10 лв за госпожата за подарък и 30 за екскурзия .
Отказах му екскурзията , че е и без спане и ще утрепят децата да пътуват в автобус по 6 часа
на отиване и връщане още 6 часа .
Щели да правят тържество със диджей и всички учители , като има водещ и сценарий -трябвало да се каже за всеки учител по нещо отличващо го . Сега трябва да го измъдря част от "словото"

# 227
  • София
Надявам се, на новото място отново да попадне на приятели със сходни интереси, а аз на читави родители-съмишленици.
От известно време ми се върти идеята за един "форумски клас", та даже и учители по някои предмети мисля, че можем да им зачислим.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Някоя гимназия не иска ли да ни приеме по...брой мнения в седмокласната тема, примерно? Или друг критерий? (колко подробно си проверил с детето двете НВО-та, редиш ли желания насън, рецитираш ли всички грешки, които е допуснало твоето, както и масовите грешки на форумните отрочета) - критерии ще измислим  Joy

# 228
Миналата година почти спретнахме форумска алтернатива на НПМГ.Joy И кетъринг беше подсигурен.

# 229
  • София, Младост
Надявам се, на новото място отново да попадне на приятели със сходни интереси, а аз на читави родители-съмишленици.
От известно време ми се върти идеята за един "форумски клас", та даже и учители по някои предмети мисля, че можем да им зачислим.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Някоя гимназия не иска ли да ни приеме по...брой мнения в седмокласната тема, примерно? Или друг критерий? (колко подробно си проверил с детето двете НВО-та, редиш ли желания насън, рецитираш ли всички грешки, които е допуснало твоето, както и масовите грешки на форумните отрочета) - критерии ще измислим  Joy

Не съм много по писането, та по брой мнения няма да се класирам, но по другите критерии влизаме одма във формуския клас.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 15:29 от viliandar

# 230
  • София
Миналата година почти спретнахме форумска алтернатива на НПМГ.Joy И кетъринг беше подсигурен.
И детето, и аз в частност, ще се радваме да си продължим обучението в НПМГ-ейската школа. Много противоречиви мнения изчетох за различните паралелки, но все пак, малко или много, имам някакви лични впечатления. Ще се доверя на интуицията си.
Редихме снощи желания и изненадващо за мен, той е яхнал вълната " да ме хабим бала"! Не, че много ще има какво да изхаби Stuck Out Tongue Winking Eye

# 231
А матурата по математика публикуваха ли я някъде?
Аз няма идея моето какво е направило. Категорично отказва да говори за задачи.
Ще чакам резултатите.

# 232
  • В светлината на слънцето
Нямат албум, нямат екскурзия, не говорят за подарък на класния. При нас е мъж и е от тази година. Свестен е, но нямаше време да се сработи с тях. Преди това имаха 2 години класна. Аз лично, а и дъщеря ми, много я харесваме (още им преподава), други родители - не я харесват. Иначе девойката сподели, че коментирали да отидат за завършването на ресторант. И това май ще е. Не са задружен клас, дори напротив. На моята надали някой ще залипсва толкова много, може би само приятелките. А и тя не е с този клас от самото начало, приходящ елемент след 4 клас е.

# 233
При нас говориха за албум, но дали ще го направят нямам идея. Имат подобен от 4 клас. А иначе ще ходят повече от половината випуск на лагер в Сърбия .

# 234
  • Варна
И при нас класният е мъж от тази година. Няма да има подарък, нито албум, нито събиране. Няма и желаещи да организират. В края на четвърти клас се получи леко недоразумение между определени групи родители в класа относно празнуване и подарък за тогавашната класна и явно вече никой не иска да си го прочинява отново, включително и аз. Щеше да е хубаво да имат поне албум, защото все пак са седем години заедно и са сравнително задружен клас, но каквото такова.
Иначе вече два дена не мога да му видя очите на моя син. SmileНаваксва с излизанията, които бяха ограничени до миналата седмица.

# 235
  • София
Нашият албум беше 25лв.Другата седмица отиват на зелено училище 3 дни.Тържество нямат,може би ще ходят някъде целият клас на 15.06.Но първо имаме още един изпит тази неделя.

# 236
  • София
Нямаме албум, но една майка направи клип от снимки и клипчета от 5 клас, та до 7-и - 25 мин. с музика. Нашите поне за 3 г. се сцепиха да ходят по лагери, изнесени школи, състезания и пр. и има много материал. Още не съм им го показала, щото ще има сълзи, сополи и "виж колко съм била дебела".
Ресторанти и пр. класната отказа да организира и да ги води, децата я подкрепиха и родителите също !
Ще ходят на лагер на море, който иска. Те достатъчно добре се организират и сами. Ще импровизират на 15.06 предполагам.
Накара ги всяко дете да напише кратко описание на всеки от класа и ще стане нещо като лексикон.
Ще им прави и "грамоти" тип "мис прическа", "мис перфекционизъм", "мистър бунтар", ама това само го загатна.
Подарък - големи са, да й измислят.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 16:15 от bibi

# 237
  • Sofia
И нашите няма да имат нищо май. Уж щяха да правят албум, класният им показал един, никой не го одобрил и така остана. Казал им за някаква екскурзия, но след 20 секунди им казал, че са несериозни и нямало да ходят. За почерпка -или сами да организират, или нищо.
Моето дете няма желание да му прави подарък и я подкрепям на 200%. Но ще почете друга учителка, която обича.

# 238
  • София
Нашият клас, мноооооооого ме разочарова(родителите в частност) в последния месец с манията за изхвърляне, поне на мен така ми изглежда, не е за парите а за това, какво искаме да покажем с този подарък....

Водихме голяма дискусия, защото бях против(интересно, че в началото само аз) да подарим на класната(Човек и Природа/Биология  #Crazy) ваучер за пътуване на стойност 1500лв.
Албума ни е 50лв., нямам никаква идея, какви пари ще събираме за почерпка, предполагам всеки ще си плаща консумацията. Екскурзията е отделно.

# 239
nad_tab  Shocked май в някоя петролна държава сте попаднали, от шейх нагоре.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт