Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 063
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 065
Зайо, по повод поста ти се замислих защо беше оная сцена с обаждането от Банков, при положение, че остана във въздуха.....
мониторинг 😁

# 1 066
Излязох сутринта на работа, връщам се и какво да видя, пак сте се захапали, спокойно дами, укротете топката, все пак имаме цяло лято пред нас и още от сега да почнем да се дракаме, ще е тегаво

# 1 067
Зайо, по повод поста ти се замислих защо беше оная сцена с обаждането от Банков, при положение, че остана във въздуха.....
Абсолютно, аз си го задавам този въпрос отдавна. Не ни дадоха нищо какво е станало. Трябваше да гадаем, че след като тя отиде при Марио значи е затворила страницата и може би е говорила с него. Но дали е така...

# 1 068
Според мен пак си беше оставяне на вратичка.. Огнянова така и не вдигна да му каже да не й звъни повече, според мен така си оставиха място за драма, ако се връща на живо да се обясняват и да затварят страници, врати и т.н. 😃

# 1 069
Това беше доста преди средата на сезона, т.е. снимано може би през февруари, когато още не се знаеше, че ще има друг сезон и дали Ю.В. ще участва в него. Така мисля. Друга логика не виждам, а и знаем, че са царе в движение да променят някои предварително замислени неща. Не че винаги им се получава де Joy

# 1 070
  • София
Вергов на никой не е длъжен. Същото важи и за Велислав Павлов.
Много сте се филмирали.

# 1 071
  • Berlin
Момичета, знаете ли защо в сайта на Нова ги няма епизодите на сезона? Аз го следях там, на 20ти еп. съм, нооо сега ги има от 47ми до последния и някакъв брояч, че ми остават още няколко дни и сигурно и тези ще изчезнат.

# 1 072
Да, махнаха ги, виж постовете на Мари на 56 страница, тя качва епизодите онлайн Simple Smile

Момичета какво казах миналата седмица, повтаряйте си го като мантра, за да сте дзен и всички чакри да са на мястото си  Joy

# 1 073
  • Ню Йорк
Направо ме изкушавате да ходя и да търся в профила на Вергов какви са тия 60-70 годишни жени дето му се обясняват в любов, направо едвам го вярвам, ама ще взема да проверя  Joy

# 1 074
Друга логика не виждам, а и знаем, че са царе в движение да променят някои предварително замислени неща.
Това пък кога се е случвало? За един и същи сериал ли говорим? Grinning Объркала си се нещо. Тука като хванат една нишкааа и си държат на нея до края без промяна. Grinning

# 1 075
ddimitrova01, сигурно, щом казваш Grinning

# 1 076
Много сте се филмирали.

А, добър ден!!! JoyJoyJoy

Принцесо, чакам коментар на постовете от " лелките". Не се бъзикам, ще ми е интересно Simple Smile

Перла, какъв е тоя подпис от теб???? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 077
Hикой ли не разбра какво са говорили на срещата? Kога ще започнат снимките за следващия сезон?
Mежду четвърти и пети почти нямаха почивка, но пък реално и между излъчването им имаше само два месеца пауза. Cега би трябвало да са около четири.
Хъмбъл, от коя сцена е гифчето в подписа ти?

# 1 078
Hикой ли не разбра какво са говорили на срещата? Kога ще започнат снимките за следващия сезон?
Mежду четвърти и пети почти нямаха почивка, но пък реално и между излъчването им имаше само два месеца пауза. Cега би трябвало да са около четири.
Хъмбъл, от коя сцена е гифчето в подписа ти?
Злати, едно момиче, което качи много снимки във фейса, написа това:
Потвърдиха, че ще има нов 6-ти сезон наесен. 😍 Дария сподели, че чака бебе и ще се съсредоточи над това. "Мазови" изиграха един спонтанен скандал по молба на зрител, хаха. "Фотев" се радваше, че хората са намразили толкова героя му т.е. си е свършил добре работата. Не отговириха нито за Банков, нито за Наталия и Калин дали ще се връщат в сериала. Имаше въпрос дали лесно са се сработили с Наум след като той не е актьор - смееха се, че всички жени го харесват, а мъжете не, защото е прекалено готин Wink И така... разговорът със зрителите премина с много смях и мили думи на обич и от двете страни Heart Прекрасни са всичките!

Иначе новият сезон би трябвало да почне септември - това са си мои интерпретации, обикновено ТВ сезона им почава в средата-края на септември. Но пък не се знае кога ще дават Дяволското гърло/ Макар че то е мини сериал, може да го пускат веднъж седмично само, а в другите дни Откраднат живот....

# 1 079

Перла, какъв е тоя подпис от теб???? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ъъъъ, не разбрах. Нещо не ти харесва? Worried Щото не е кадър от филма или е друго? Wink
На мен си ми харесва. Докато не реша да го махна. ThinkingSmile
Пък ако знаеш каква борба падна докато го сложа...

Общи условия

Активация на акаунт