Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 029
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 125
Дай един буркан, че не ме пуска да му ходя на гости без сладко и течен шоколад.......... за мазане на пържените филии, не за друго Satisfied
Виж сега, утре като го сваря, пращам ти веднага! Прав е човека, без армаган не може Joy
Да, така е, не може. А и се оказа, че мармаладът от шипки от магазина не му бил вкусен вече Wink Друго си е домашното Joy
Скрит текст:
хмммм....не се сещам за кои говориш, може да не съм обръщала внимание, знам ли

# 1 126
Момичета по тази логика трябва ли да ревнуват жените на мъжете гинеколози. Целуваш се с някой не защото ти така си решил, а защото работата го изисква. Ако ти харесва значи харесваш човека, а ти можеш да го харесаш и без да го целуваш, та същата работа. Браво на Вергов за мен така би постъпил всеки нормален човек. Да не би да гледа да укроти фенките да са по смирени за Септември, като ще ги гледат и двамата във филма. А дано аз искам да ги гледам заедно извън плосък, тъп триъгълник и вярвам че нещо по оригинално ще измислят.

# 1 127
Време беше да си изкаже мнението... Че то от половин година да такива коментарите, а откакто започна сериала още повече.
В Америка при сериалите си прави пресконференция казва кой остава кой напуска, снима се и после се пуска на широката публика. Дали една част от тия жени не са гледали сериала всяка вечер с надеждата да го видят? Ми не се прави така.
А за целувките все пак е професия знаят се минусите. И да не са толкова истински целувките, при по интимни сцени се събличат по бельо или направо без пипат се... Сигурно е малко странно в началото и за тях самите.
Аз друго се чудех - миналия сезон си удряха шамари, в този си блъскаха шкафчета, возеха се в коли с висока скорост, блъскаха се на някви високи етажи и някой ги скубеха.. наясно съм, че не го правят с такава сила, ама все пак трябва да имаш доверие на другия отсреща, за да не трепнеш като си вдигне ръката, за да те удари или при Фотеви сега на тоя покрив.

# 1 128
sway, това ми напомни на едно интервю с Койна Русева, където тя говореше точно колко е важно да работиш с колеги, с които сте “на една вълна”, имате си и приказка и се разбирате от една дума. Разказа за една сцена от Под прикритие, където тя и Билалов си бият яките шамари. Видели се преди снимките, решили да се удрят наистина, за да е по-реалистично (то има начин да се направи наужким), с две думи си казали, че и двамата нямат против плесниците и това е. Единствено после имало нужда от пудра, че става червено Joy

# 1 129
  • София
Аз искам само да кажа, че в края на 4 сезон имаше едно предложение за сватба, което завърши безславно, а някъде по средта на 5 сезон с коментар "Ще видиш сватба на кукуво лято". Моля сценаристите да проявят креативност и предложението за брак в края на този сезон да завърши различно - с неговото осъществяване.
Ми не за друго, но да не се повтарят едни и същи истории, досадно ще е  Rolling Eyes

Дона, мармаладът от шипки направо щипе, ти за вкусен говориш Wink

# 1 130
sway911029, точно по въпроса със шамарите, мисля че Деси Бакърджиева /дано не бъркам/ обясняваше, че с партньора се разбират предварително дали ще са истински или ще използват друга техника - имало си начин да изглеждат истински, така каза - та предполагам с повечето неща в киното е така.
Четох го това интервю на Велислав в сп.EVA май беше, където обясняваше, че всичко в интимните сцени във Вездесъщият било хореография - кой, къде, какво ще прави и как точно камерата ще ги заснеме и какво точно ще се вижда...
Цитат от едно друго негово интервю, пак за Вездесъщият : Това са неща между актьори. Като усетиш, че и другият е на твоята честота, и като теб сериозен към професията, няма проблем. Целуваш се пет часа, но това е просто работа. Ние като актьори знаем как да го правим, за да изглежда както трябва, за да вълнува. Вижда се страст, и всичко...
Май докато те работят нещата не изглеждат толкова романтично WinkJoyHeart Decoration

Дона
Скрит текст:
За снимките ли питаш? Виждала съм такива, на които изглежда като току-що станала от сън и малко по-зле. Аз не бих си пуснала такава, нооо звездите са друга работа Joy

Роси, един от коментарите малко преди Верговия ми прозвуча като нещо, което вече съм чела /не във ФБ, там от доста време не чета/. Ама може и да греша де, развила съм подозрителност някаква Grinning

Момичета, при мен положението днес явно е дробсърма и ягоди Joy не без ваша помощ. Направо взимайте по една купа ягоди и почвайте и вие да чистите хахах.

ЕДИТ: Сега видях, че Дона е писала за същото интервю - не Деси, а Койна Русева беше, вярно.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 19:02 от Little Pearl

# 1 131
  • Там,където се събуждам щастлива.
Обаче, според мен при целувките не остават без да трепне нещо. Не, заради друго,  а защото се докосват чувствителни места и физиологично се изпращат сигнали в мозъка. Целувките са по-страшни от секссцените, където може да се импровизира, прикрива и т.н.

# 1 132
Ами то в киното романтичните сцени са за нас, а зад кадър 100 човека, камери, обяснения кой къде, как, целуват се по сто пъти сигурно. Актьорите си знаят интересно ми е Наум как се справя като човек, който не е актьор, защото и той бая си поцелува.

# 1 133
Сега си представих как в НАТФИЗ имат часове по целуване и часове по биене на шамари. Grinning Аз съм си губила времето в моя университет.

# 1 134
Сега си представих как в НАТФИЗ имат часове по целуване и часове по биене на шамари. Grinning

Пусто, не познавам никой от там да разкаже Joy

sway, и на мен ми е интересно точно за Наум и приятелката му. Айде, при професионалистите ясно....

Rosita, нали? къде са шипки, къде са ягоди и течен шоколад? Joy На палачинки и пържени филии второто върви повече Wink

# 1 135
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ами то в киното романтичните сцени са за нас, а зад кадър 100 човека, камери, обяснения кой къде, как, целуват се по сто пъти сигурно. Актьорите си знаят интересно ми е Наум как се справя като човек, който не е актьор, защото и той бая си поцелува.

Наум си казва, че е страшно интровертен, та ми прилича на човек, който е имал максимум две гаджета, включвайки сегашното! Наваксва си с филма! Wink

# 1 136
  • София
Перличке, след третото мохито ще се включа в чистенето на ягоди и варенето на сладко Simple Smile. Накрая, след моята сладкарска изява може и шипков мармалад да излезе Simple Smile.
Отивам да пиля на дружките колко готин са Велислав и Диана и как Марио Ковачев е номер едно, а Зорница е светица. И те трябва да си понесат полагащия им се дял от моята лудост.

# 1 137
Роси, аз за варенето помощ не искам, то ще е утре Wink А ти само така, облъчвай ги здраво и наздраве!

# 1 138
Браво на Вергов за това, че се включи, за да тушира малко нещата. За съжаление, твърде късно се сети и едва ли ще има някакъв ефект върху тези особи, каузата там е загубена.
Аз съжалявам, и се извинявам, че изобщо я подхванах тази тема, но от възмущение реагирах  импулсивно и емоционално и имах нужда да споделя, за да получа... усещане за нормалност. А и до кога човек трябва да си  затваря очите? Докато грозните модели на поведение се наложат изцяло в обществото, до степен, в която няма дори да правят впечатление ли? Не мога и отказвам да го приема. Имам една много любима мисъл, подходяща за случая: "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие".

На целувките и интимните сцени и аз съм се питала как  го постигат. Дали успяват да задействат вътрешен защитен  механизъм, който ги "блокира" и "изключва" психически, съответно ние зрителите виждаме само физическото действие, а останалото идва от нашето собствено въображение, или докато са на снимачната площадка, забравят за себе си и се отдават напълно на героите си, включително изпитвайки и техните усещания...

И като стана въпрос за Наум Шопов, с Луиза Григорова ми беше доста убедителен.  Blush

# 1 139
Леле, човек като ви изпусне за миг и после става разноглед, докато разбере кой, какво и защо Grinning
Минавам да кажа и аз две приказки по наболелите въпроси - уважавам и поздравявам Вергов за това, че реагира и написа няколко реда - късно или не, няма значение, важното е, че взе отношение и се отнесе с уважение към колегата си. Аз съм вън от съмнение, че те изобщо недоумяват откъде се пръкна тая "вражда" Grinning

За целувките  явно те имат механизъм на изключване и освен това ние ги възприемаме като интимен акт, а те очевидно имат по-различен поглед върху тях. Ние свързваме целувките с любов и привличане, те очевидно го изпитват тогава, когато обичат партньора, с когото се целуват, а не когато са на снимачната площадка. Е, предполагам, че с едни им е по-приятно, с други - не толкова, на едни им се получава добре, на други по-малко добре. Мони Монев и Деси Бакърджиева примерно по никакъв начин не могат да ме трогнат и да ме накарат да почувствам любов между тях, гледайки ги да се целуват. Както и Ралица и Емил Марков. Помня, че Димитър Захариев казваше, че не може да го обясни, но все едно е двама различни хора - щраква с пръсти, той е Тони, влюбен в Зорница, щраква пак - вече е Димитър и не е влюбен в нея Grinning

Перличке, мен това, че Диана си пуска рошавите недоспали снимки, ме кара да я харесвам още повече. Защото не се притеснява да се показва такава, каквато е и явно суетата не я е завладяла. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт