Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 974
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 185
Злати, аз помня едно интервю, на което Ралица казваше, че имало начин да се избегнат истинските целувки и нейните специално съм ги забелязвала, че не са много истински, но при тия двамата хич не ми е правило впечатление да се измъкват от отговорностите, които имат по време на работния процес Joy

# 1 186
  • Бургас
Какво станало, я дайте линк да видя и аз, моля

# 1 187
Абе, дроб сармата във фейса продължава, въпреки намесата на Вергов и това е довело до втора негова намеса, която КЪРТИ!!! Joy
Май още една съфорумка се е включила Wink

# 1 188
Хаххахаххаххаг взривих се хахаххахах каква тема пак сте подкарали хахах
Майче ти ме разби хахаахба Joy
Какво да ти кажа, като ги правя гифчетата на мен ми излизат под формата на отделни кадри, ако искаш да махаш или копираш някой, и се вижда всяка малка подробност Grinning

Нито Диана или Велислав ми изглеждат свенливи, видяхме нея миналия сезон, а него във Вездесъщият, та едни целувки ли ще ги притеснят.

Относно секс сцените, преди време четох интервю с мацката от Игра на тронове, та тя каза, че като снимали секс сцената умирали от смях, защото са близки приятели и било много неловко.

# 1 189
Дона, може ли да копираш мнението на Вергов?

И аз не мисля, че са особено срамежливи двамата. А и като искат да са добри актьори, ще се раздават Joy

# 1 190
След разни спорове дали Вергов е трябвало да се намеси по-рано или не, дали някой обижда грозно актьорите и какви са им феновете, е написал това:

Моля за извинение, но ако имате някакви разногласия, бихте ли ги изяснили на друго място.
А и честно казано, много не разбирам какво имате предвид.

# 1 191
Благодаря! Тъпа история. И за него ми е тъпо.
Аз като ви казвам, че по-добре да си говорим за целувки... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 192
Цитат
aюuthor=Donna Paulsen link=topic=1040163.msg36822063#msg36822063 date=1527793306]
След разни спорове дали Вергов е трябвало да се намеси по-рано или не, дали някой обижда грозно актьорите и какво са им феновете, е написал това:

Моля за извинение, но ако имате някакви разногласия, бихте ли ги изяснили на друго място.
А и честно казано, много не разбирам какво имате предвид.
може би има предвид да прехвърлят спора под някой пост на Велислав😀😂😂😂😂😂😂

# 1 193
Благодаря! Тъпа история. И за него ми е тъпо.
Аз като ви казвам, че по-добре да си говорим за целувки... Stuck Out Tongue Winking Eye

Хем ми е тъпо и неудобно, хем се кефя, че ги сиктирдоса Joy
Нещо не ми е до целувки тази вечер..... Sad

# 1 194
  • Там,където се събуждам щастлива.
Има ли други луди, които за трети път да изгледат най-хубавите моменти от последния епизод? Честно казано, мога и четвърти път, но ще почна първите серии, защото и там имам няколко незабравими момента!

Много хубаво, че свършиха с монолог на Димо Алексиев. Добър е, не може да му се отрече. Мой братовчед е негов състудент, но нищо не мога да измъкна от него, като информация за човек и актьор. Нещо има недолюбване! А, може и Димо малко да е по-надут! Някой с впечатления?

# 1 195
Хъмбъл, коментарите Велислав ще ги види някъде ден преди да се пенсионира предвид колко е активен Joy

Мацки, имам много по-сериозен въпрос. Joy
В ритуалната зала Зорница носеше едни обеци, дето са като метлички. Тия обеци и друга жена ги е носила, но не мога да се сетя дали беше Виолета в предния сезон или Ина сега. Ако някой си спомня, да ми помогне, защото има опасност да си изгубя съня от мислене Joy

Калинка, въобще нищо не знам за Димо Sad
Иначе финалът и на мен много ми хареса с монолога му.

# 1 196
Абе, дроб сармата във фейса продължава, въпреки намесата на Вергов и това е довело до втора негова намеса, която КЪРТИ!!! Joy
Joy  Aбе, къде се бута между женските шамари Joy
Да се хващат утре по съседски с Велислав и да пуснат едно селфи заедно, че да успокоят малко страстите  Grinning
(Обаче, тетките са си нахални и се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Hе знам как коментари от рода на "един играе, друг се старае", "сексапил...при едни повече, при други колкото толкова", "на единия Господ давал, че се забравил - излъчване, талант, добра актьорска игра..." и т.п. се отнасят само до персонажа  Wink)

# 1 197
Има ли други луди, които за трети път да изгледат най-хубавите моменти от последния епизод? Честно казано, мога и четвърти път, но ще почна първите серии, защото и там имам няколко незабравими момента!

Много хубаво, че свършиха с монолог на Димо Алексиев. Добър е, не може да му се отрече. Мой братовчед е негов състудент, но нищо не мога да измъкна от него, като информация за човек и актьор. Нещо има недолюбване! А, може и Димо малко да е по-надут! Някой с впечатления?
не е надут. Чапрашик е малко, но не е надут. Има си самочувствието, но няма лошо. Преди време ми писа на лична че иска да стане съмодератор на страницата за него във фейсбук. Аз така се трогнах, че му я подарих 😀 и досега не  е сменил фоновата снимка.

# 1 198
След не много кратка борба с епизодите, защото се оказа, че този сезон не знам нито една случка в коя серия се случва, успях да стигна поне за себе си до следното заключение:
- Целувката пред Генадиеви, както и в линейката преди да ги прекъснат - имаше някакъв език, но за мен си беше техника и нищо повече;
- целувката пред апартамента на Марио - категорично беше само техника, там където изглеждаше, че тя го засмуква, просто го "засмука", но под долната устна, на практика целувка нямаше за мен.
Други не съм търсила, защото ме хващат нервите да ровя по сериите Joy

Погледнах новата намеса на Ю.В. - Боже, може ли големи хора да се докарат дотам, че да ги "поканят" да се изясняват на друго място. Като гледам следващата му намеса ще трябва да бъде просто да спре да пуска снимки...поне за известно време.

# 1 199
Злати, какво разбираш ти??? той всъщност адски се е впечатлил и всичко е разбрал, писал им е и ги е поканил на среща - кино, вечеря и десерт Simple Smile  В десет часа, разбира се! Докато другия бута супресори Wink

Общи условия

Активация на акаунт