Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 934
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 290
Скрит текст:

# 1 291
Роси,"Империята отвръща на удара"Joy,какво да правиш.
Става,става твоят човек,ама май е нисичък(недостатък за мен)Не е на Графа той ,малко по надалеч къмто Америка Joy
Преличке,бас ловя ,че съпружието е рус и синеок или най-малкото червенокос Joy
Ох,днес съм се разлигавила,извинете ме,ще трябва и да поработя.

# 1 292

И аз така - с тъмни мъже по тъмно и те така Relaxed
Е,Вера и аз обичам тъмни мъже,но с визия мноооого далеч от Велислав Simple Smile
Нещо такова:
https://www.instagram.com/p/Birxv3kgzLN/?taken-by=burakozcivit
https://www.instagram.com/p/BZ52xm6FeXR/?taken-by=martakis

Абе не ти е лош вкуса, хич даже.
Аз обаче не харесвам мъже, прекалено красиви и идеални.
Привличат ме по- ръбести, нещо тип Хавиер Бардем WinkWinkWink

# 1 293
Щото трудно издържам Гала....моля се да не стана известна, че ще ми се наложи да ѝ гостувам Joy
Но пък ми е интерсно какво е акзала Милена. Радвам се за нея, много ми харесва Wink
Половинката и е светъл, рус и синеок Wink

Роси, първа се нареждам за спа-то!!!
Скрит текст:

Дона, в такова спа и аз се нареждам, ама точно с тези процедури Stuck Out Tongue Winking Eye

Амбър, светло кестеняв, синеок Innocent Ама вече нямам кошмари де.

Вера, подписът ти е един път! Wink

# 1 294
  • София
Е Амбър, колко пък да е нисък - 1,80 си е добре Simple Smile. Ама пък има най-красивите очи Simple Smile. А с брада е страхотен.
Казваш, че не живее на Графа, язък! А щеше да ми е на две крачки от нас. До Щатите викаш да ходя. Ми става - юли месец съм там, ще ходя да го дебна  Simple Smile

Ай Дона, в това спа само пица липсва, а знаем Ина е почитателка на пица Маргарита Wink

# 1 295
Хахаххаа, за мен 1,80 е ултра висок JoyJoyJoy=
На Росита явно Вергов и Павлов са й комшии Wink

Ама нещо хич не ми предизвикаха сътцетуп тия мъже, дето ти показвате Joy В нелюбовен период съм май

В новото Ina ExFoteff Spa and Fitness Guru Rituals се практикуват само специални процедури и спортове:

- тайландски масаж в линейка
 - слънчеви бани на покрива
 - как да развием от 0 до 100 за 5 секунди, когато шефът-мутра наближи с джипа - съвместно обучение от Ина ЕксФотефф и ст.н.с. 2 степен, доц. д-р. Марио Ковачев - едната има опит в бягането от мутрата, другият бил научил брат си да бяга бързо
 - обучение по фън шуй ала бала тантрически умения
 - упражнения за добре развит слухов апарат - за да чувате всичко в офиса!
 - групови занимания - 4 по 100 без мезе в кабинет "Director's"

# 1 296
  • Там,където се събуждам щастлива.
Амбър е комшийката, ама не казва....Ама и Графа не е дълъг! Wink

# 1 297
Високият рус мъж в действие
Скрит текст:

# 1 298
Ххсахахахахахахаххаха Донааа, смея се на работа. Joy
А спа комплексът предлага ли масажи? Например с киноа и чиа по мутренски?

# 1 299
Ххсахахахахахахаххаха Донааа, смея се на работа. Joy
А спа комплексът предлага ли масажи? Например с киноа и чиа по мутренски?

Абсолютно - това е специален пилинг масаж с големи, дълбоко ексфолиращи и подхранващи частици. Засилва обонянието, стомулира кръвообращението и подобрява сетивата - усещаш мъжО от километри Wink Препоръчавам!
Сега на прИмоция - доведи приятелка и вземи 50% отстъпка за лекция на тема: " Как да ръководим болница, така че да не я съсипем?". Лекторът ще се уточни допълнително - трудно е да намерим засега.

Хъмбъл, това отде е бре? Да не подпали къщата?

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 12:36 от Анонимен

# 1 300
Интересни неща обсъждате тука. СПА ли чух? Joy Тайландския масаж в линейката Батко го прави нали? Joy

И понеже стана дума, че фенската маса на Диана е за оплакване и усещам тънък намек, да питам какво й има? ThinkingИ май наистина не се прави разлика между закачки и шеги и простотиите във ФБ, ама всеки вижда нещата по свой си начин. На нас тук ни е забавно и това е най-важно. Wink

# 1 301
Дона, не, аз съм провинциалистко чадо, не столично Joy

Много хубава Диана, добре че не съм мъж Grinning, а те около нея не знам как издържат Joy
Яница, намека е, че ние сме зле Wink

Вие обвързаните къде се бутате, аз като един свободен електрон мога да си къмпингувам дето ми сърце иска, a вие график си направете  Joy
Иначе и аз предпочитам мъже над 1,80 аз на токчета съм толкова и предпочитам да е малко по-висок от това, а не аз да стърча над него Grinning

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 12:56 от maichetoo0o

# 1 302
  • София
Димитрова, масаж с чия и киноа - това трябва да е някаква пилинг терапия Simple Smile

Дона, не съм на Графа, но няколко пресечки по-надолу, но все пак мога да ходя да правя тигели, но след като приключат с ремонта..
Нещо важно, не виждам цени на терапиите в новия център, а това е важно, защото болницата задължително трябва да излезе на печалба, бързо.

Хъмбъл, къде намери тази снимка- нова ли е или е нещо старо?

# 1 303
Сега на прИмоция - доведи приятелка и вземи 50% отстъпка за лекция на тема: " Как да ръководим болница, така че да не я съсипям?". Лекторът ще се уточни допълнително - трудно е да намерим засега.
Има ли останали места за: "Как хубав мъж да ни носи на ръце в ритуална зала"?

Яница, намека е, че ние сме зле Wink

Вие обвързаните къде се бутате, аз като един свободен електрон мога да си къмпингувам дете ми сърце иска, a вие график си направете  Joy
Кой е зле? Ние? В никакъв случай! Grinning

Значии, Майче, вчера бях до Декатлон, много хубави палатки имат. Една или две ще си вземем? Grinning

# 1 304
Две, да не се бутаме и да по-усамотено Joy
Ние не сме зле, ние сме Мега зле Joy

Роси, какво се оплакваш, твоят само американец, моите и двамата американци, женени и най-важното гей Joy

Общи условия

Активация на акаунт