Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 845
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 285
Това определено ще бъда аз като се вземат Зори и Марио в гражданското Joy

# 286
Ехо- на 9 ще дават вездесъщият към 22 по нова Simple Smile)

# 287
Перла, каков показват? Може да го арестуват след сватбата и затова всички да са навън?

# 288
Показват сключването на брака на Жекова и Васко, а Зорница хваща букета. Има интервю с Диана и с Велислав

# 289
Показват сключването на брака на Жекова и Васко, а Зорница хваща букета. Има интервю с Диана

Добре, тук леко ни изненадаха, мислехме, че няма да се оженят.
ти си нашият репортер на живо Simple Smile Какво казва Диана?

О, и Велислав? Още?

# 290
Heart EyesЕй, супер хваща букета, какво казаха Велислав и Диана?
Жекова да я ожали човек, жени се и арестуват жениха Joy

# 291
Ох, ми много неща, накрая Диана отказа да отговори дали Огнянова ще намери най-после щастието, каза, че е тайна и ще видим. П. Веснаков каза, че историята става много мащабна съвсем накрая и че всички ще достигнат критична точка, а след нея следва леко затишие и в новия сезон...наново. Много съм емоционална в момента, много неща се казаха, не знам дали ще мога да предам всичко съвсем точно...

# 292
  • Бургас
Казват за някаква данъчна измама, дали няма да хванат измяната за прехвърлянето на парите на субконтрактора /който всъщност е свързано лице/...нещо такова

# 293
Магда и Васко се женят, зад тях са наредени Романова, Ненева, Зорница, друг не видях. Мъжете са някъде назад. Зорница хваща букета, след като Магда го хвърля. Това видях като кадри от самия филм.

Диана говори за героинята си, каза, че Зорница е направена много смела, силна и решителна жена, която действа бързо в критични ситуации, но си учи уроците трудно и трябва доста да ѝ се набива канчето, защото все търси любовта на неподходящо място. Каза, че не е станала по-уверена и по-силна през този сезон, защото тя винаги си е била такава и няма накъде повече.
Велислав пък каза, че героят му среща една жена, с която се влюбват, ама цял сезон все страни от нея и все бяга.
В общи линии това беше.

# 294
Оффффф, той пък Велислав щото великото нещо е казал! Все едно не сме гледали сезона JoyJoy

# 295
Върнах пак да го гледам - дано да се събера повече този път Simple Smile
Диана - Огнянова по-трудно учи уроците си, може би търси щастието на грешно място, тя е много смела, минава през правилата и нормите, решителна държи се мъжки в много ситуации. Предстои нещо много интересно.
Велислав - героят ми срещна жена, в която се влюби и тя в него, но се наложи да направи много жертви.
П. Веснаков - някои неща на пръв поглед изглеждат предвидими, а всъщност крият изненади. Посланието е, че хората винаги, колкото и безнадеждно да изглежда положението трябва да намерят за нещо, за кого и какво да се хванат и да продължат напред. След критичната точка следва малко затишие и след това бурята започва отново. Да, това е следващ сезон

# 296
Ще се наложи да гледам Гала, значи.
Откога чакаме интервю с Диана и Велислав Yum

# 297
Сега остава да се окаже, че промото с частта на Зорница и Марио е пълна заблуда и тя пак да остане нещастна. Grinning Ама много издават тия деее. Grinning

# 298
Дона, Велислав беше толкова хубав, че можеше нищо да не казва Joy

# 299
Дона, Велислав беше толкова хубав, че можеше нищо да не казва Joy

whatever....а нещо братлето, това-онова?

Сега остава да се окаже, че промото с частта на Зорница и Марио е пълна заблуда и тя пак да остане нещастна. Grinning Ама много издават тия деее. Grinning

това ако се случи, ще гръмна някой

Общи условия

Активация на акаунт