Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 843
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 360
Дона, така ми се е свило стомахчето, та и пуканки не мога да хапвам. Само вОда. Довечера ще наваксвам с пиене. И да паднем и да бием...., та и нашата такава.

Мислете какво ще ме правите довечера, когато тия двамата се оженят, а на някои хора мониторът им покаже една дълга непрекъсната линия Joy

Росита - пий едно! Вода нали...не друго...да не те уволнят все пак:joy:

# 361
  • София
Дона, ходих за си взема шоколад, че шофирам, а като съм с кола не близвам аклохол. Иначе ако не бях с колата отдавна да съм нападнала запасите в офиса, а те са доволно количество.

Дона, Тонката ще е жив и щастлив, спокойно. Трябва само с Кака и Батко да се разберат за готвенето на пиле с ориз, киноа със зеленчуци, елда и подобни, все подходящи за черния дроб храни  Wink

# 362
  • Разпиляна във въображението
Стискам палци за бебето на Ина. Интересно ще е какъв избор й е дал Фотев. Спомняте ли си онази стена с дамските обувки? Подхлъзнаха ни там.

# 363
Велислав явно се е бил притеснил, затова и мисълта му течеше малко нелогично, та затова не схванах много смисъла на първо гледане. 😋😉
Като ги гледах, си мислех как и Велислав, и Диана са толкова интровертни натури, че сигурно и двамата подписват клаузи в договорите си да не ги викат на интервюта Joy

Сигурно, иначе не разбирач защо имат толкова малко интервюта.

Тоя репортаж е отпреди 2 седмици, като снимаха последния епизод. Тогава още много неща не се бяха показали, за това Велислав и Дияна на практика нищо не ни казват- още е било много рано.

Трябва да имат щастлив край- това е!

Редакция- сега четох нагоре, че има и други такива мнения, значи нема да се плашиме, нашите хора  са си супер за довечера!!!

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 14:15 от fchelata

# 364
Споко Дона! Я какви сценарии сте спретнали тук и Тони е главен участник.
Не е добре работата щом и мисли за гътане минават. Кураж девойки!

Мириел, защо да са ни подхлъзнали? Нищо не сме видели.

# 365
И аз много искам бебока на Ина да оцелее и да си го дундуркаме другия сезон. Heart
Пък и ще е интересно малко да поразчупят Бобчо, че той е някак много дървеничък. А с някое бебе покрай него ще бъде интересно.

А всъщност Магда щом ще се ожени и явно после ще се арестуваме, е очевидно сюжетната линия, за която се казва, че щастието ще се изплъзне. То от това по-голямо изплъзване здраве му кажи.

Фчелата, аз честно казано, като съм гледала и Велислав, и Диана, направо не доумявам как са станали актьори, при това чудесни. В смисъл, че изглеждат като хора, които са вглъбени в себе си, не обичат да излизат пред публика, не обичат да се говори за тях, да бъдат център на вниманието. Много е интересен този контраст у тях.

Дона, ти пък къде го заоплаква Тонката, той тепърва ще цъфти и връзва под нежните грижи на Албена, която даже на татко си призна, че го обича Grinning Ще се възстанови момчето и в следващия сезон ще бъде един истински д-р Хаус.

# 366
Не се спирате Simple Smile След малко ще чета,но сега исках да ви кажа ,че днес съм тъжна,все едно ще ми вземат любимата играчка...От два дни почнах да гледам епизодите отначало и да си призная-този сезон е най-любимият ми от всички досега Sad

# 367
  • Разпиляна във въображението

и Всичко е точно!

# 368
Изтрещяхте.
По-кротко.
Ще се вземат.
За мен това, че хваща точно тя букета не е никак случайно и сватба за тях ще има, натам ни водят. Така по-оптимистично ли ти звуча? Joy

# 369
  • София
Аз разчитам на думите на режисьора - ще има малко затишие, т.е. щастие и от следващия сезон драмите започват отново. Т.е дннес ще има и нещо за инфантилните ни души.
Обаче у мен понеже разума има превез и всичко трябва да ми е логично - приемам думите на Димитрова и Фчелата като обяснение за думите на Диана и слагам розовите очила, а довечера ще подсиля ефекта и с няколко чаши розе.
Ели, нали си заредила бара и с розе, не само с твърд алкохол? Simple Smile

Мириел, страхотна снимка.

# 370

Йеййй !
Ако не ги съберат довечера, значи нямат сърце !
Ако Красена им беше направила една фотосесия, любовна, както с Вергов предния сезон, щеше да избият рибата.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 14:32 от Veracruz

# 371
Точно сега си го пуснах отново, този път имайки предвид факта, че това са интервюта от преди две седмици (погледнах, че Диана е сложила снимката си от обредния дом на 15-ти май). И да, то предстоят много интересни неща, ама ние част от тях ги видяхме. Както и това, че всички ще стигнат до критичните си точки - ми те стигнаха вече, той Марио за малко да я прескочи тая критична точка, на Зорница не ѝ беше по-лесно в цялата история около Тони. Така че приемаме, че те не говорят точно за последния епизод, а по принцип за финала на историите. Дишаме спокойно е не се спиртосваме преди вечерта, че накрая те ще се оженят, а ние няма да сме разбрали от пиене Joy

Их, Мириел, колко са хубави на тая снимка. Много си подхождат двамата - тя кокетно се смее, той е един истински сериозен мъж Simple Smile)

# 372
Дона, ходих за си взема шоколад, че шофирам, а като съм с кола не близвам аклохол. Иначе ако не бях с колата отдавна да съм нападнала запасите в офиса, а те са доволно количество.

Дона, Тонката ще е жив и щастлив, спокойно. Трябва само с Кака и Батко да се разберат за готвенето на пиле с ориз, киноа със зеленчуци, елда и подобни, все подходящи за черния дроб храни  Wink

Браво, гордея се с теб!

Отсега ми стана жалко за него - с тая елда и киноа.....Поне Инчето може да ходи на гости да ги учи на гадни манджи Joy
Мел, Моски, опитвам се да стм позитивна, ама трудноооо Joy Както вие се шашкате за М и З, така и аз за момчето

Оле, колко хубава снимка!!!

# 373

Тука Велислав си мисли „Айде, режисьора, стига ми обяснява, давай да ги женим Марио и Зорница, че ми писна“ Joy

# 374
Колко е хубаво да има хора с разум и хладен ум. Малко ред и успокоение да внасят в редиците.

Женици сме си и това е положението. За минути минаваме от едно емоционално настроение в друго.

Общи условия

Активация на акаунт