Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 446
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 900
Благодаря, Донна! Добре че ви открих, иначе щях да се побъркам с лоши мисли. Уникални сте тук- пък и познавате, Damn 😀 Днес чак се чудя какво ще се гледа. По Диема Фемили почна първи сезон, та това ще е май следобедите

Еми защо не Simple Smile И да вкарваш малката от рано в правия път - да знае кой е правилния сериал Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 901
Разбира се! А и вуйчо й е доктор, не й мърда сериала и Марио особено със зори, Ина, Боби, ех, дано щастието е дълго за тях, че ми се струва за едните май не е дошла връхната точка, дано е била случката с Тони и това да е.

# 902
Iva G, поздравления! Да ви е жива и здрава дъщеричката, безгрижно детство й желая и щастие!

# 903
Ива, поздравления за дъщеричката, нека е здрава, щастлива и да расте безгрижно. Hug

Аз честно казано, чак такъв щастлив финал за всички не съм мислела, че ще има. Това за първи път се случва. Мислех, че Ина и Боби (понеже при тях с Фотев беше сложно) ще ги оставят разделени и ще видим какво ще се случи с тях в следващия сезон. Този път само Магда и Албена завършиха кофти, но не е прекалено. Наум като е написал да очакваме неочакваното не е излъгал хахаха, ама ние си помислихме както винаги, че ще е лошо, а то се оказа обратното.

# 904
Искрено благодаря на всички и за тези, които ще пишат! Няма да спамя излишно, че Мирелка ще се види в чудо, Хихи :*

Магда- голяма Бяла птица пак Simple Smile))) Фотев може и да се завърне...

# 905
Ето, не само в сериала бъка от бебета, и ние си имаме вече Heart Eyes
Ива, много да сте здрави и щастливи Hug

Фифф, с тази реплика бездушният мрачен робот си призна, че така си е изгубил ума по нашето момиче, че не може да се съсредоточи в операцията, а мисли за нея.
Изобщо, в тоя епизод Марио направо душата си изля и сподели чувства повече, отколкото целия сезон - обича я, мисли за нея и иска да живее за себе и нея. Само не знам репетицията насериозно ли да я приемаме, та да добавя, че иска и да се ожени за нея Joy

И все пак съм на мнение, че благословията на брат му не беше минус, а напротив, освободи го и му помогна.

# 906
Яница, абе и Наум леко ни подхлъзна - нали написа, че финалът ще е брутален...И аз чаках, чаках и ей на, с едното чакане си останах Simple Smile

# 907
А Москита, ти пък, остава и да не е сериозно хахаха. Само да не размотава Зорница, както Пешко размотава Галя с това нежелание за сватба. Да не се разубеди сега, че нали има да се учи как се живее с жена и как се обича тя. Като нищо да вземат една драма да ни спретнат от това. Joy

# 908
Здравейте! Следя ви от скоро, но досега не съм се включвала. Много е забавно тук. Simple Smile Не знам дали е коментиран досега стила и гардеробана Ина, но на мен много ми харесва и ми се иска да имам запазени различните й визии. Някой случайно да има такива снимки? Simple Smile

# 909
И все пак съм на мнение, че благословията на брат му не беше минус, а напротив, освободи го и му помогна.

Е! Как ще е минус?????? ScreamHushed
тц тц тц
Само дето освен благословия, се наложи и ритник в задника Joy

# 910
  • София
Ива, честита ражда, да расте здрава и щастлива, а вие да и се радвате всеки ден.

Нищо не направих нито с постановката, нито с филма и много ме е яд.

На мен ми беше мъчно за Марио. Още когато Зорница го отряза пред лекарския кабинет ми дожаля. Милия, имаше толкова любов в думите му Моля те, говори с мен Зорница. Пък тя, ми няма пък! Ех, сърцето ми се преви в болка.
Добре, че се взе в ръце и се прави на ударен през цялото време докато оная досада в гражданското искаше да ги изгони. Радвам се, че се гушна момичето и сега от него очаквам да е дори по-добър в отношението си към нея, отколкото в хирургията. Следващия сезон да се учи. Пазите ли конспекта?

Абе, да ви кажа личи си, че Диана, Димитър и Велислав са от една порода, много са готини и свободни. Няма го робуването на някакъв измислен имидж, няма изкуствена фасада, изглеждат  свободни и независими. Дано Диана си има някой, толкова е прекрасна, че противното ще е загуба на красота.

Хахаха, Дона, ми така, Марио освен, че не е много добър в обясненията, явно като стане дума за Зорница-Звездица и напълно се парализира и му трябва тласък. Ух, Тони беше страхотен. Много ме е яд, че не ни ги дадоха поне една серия щастливи - истински братя, които се обичат, нямат какво да крият.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 22:33 от rosita_ta

# 911

Е! Как ще е минус?????? ScreamHushed
тц тц тц
Само дето освен благословия, се наложи и ритник в задника Joy

Ритникът в задника беше последната капка в чашата.Joy Беше повече от необходим, че като гледам май и благословията не беше помогнала особено. Марио се беше поуплашил. Добре, че бяха Тони и Евгения, всеки има нужда от побутване.
Леле, представям си как всеки път, когато Марио сгафи със Зорница и тя му се разсърди нещо (дано не е много често де), Тони ще му върви подир гъза и ще му набива канчето, да си оправя бързо бъркотиите с нея. Примерно с думите "Какво пак си направил бе брат ми? Не се ли научи вече? Я марш да си оправяш бъркотиите и да си вземеш жената!"Joy Ще се обърнат ролите май хахахахах.

# 912
Яница, абе и Наум леко ни подхлъзна - нали написа, че финалът ще е брутален...И аз чаках, чаках и ей на, с едното чакане си останах Simple Smile
Ми щото той като каза брутален, и ние веднага си представихме кръв, мозък и черва по стените на болницата Joy
А той беше брутално оптимистичен.

Яница, по принцип не се съмнявам в нашето момче, щото като го гледам, ми се струва, че той доброволно би се вързал с верига за нея дори Joy
Но се замислих сценаристите какво са вложили в тая сцена и признавам си, повлия ми нашата фейсбук приятелка, която победоносно заключи, че ни е казала, че няма да се женят, а това е просто началото на тяхната връзка.

Иначе аз мисля, че Марио като набере скорост, Зорница гък няма да каже Joy Можем да кажем,че по отношение на нея и решението си да са заедно беше колеблив, но иначе като поведение беше прекрасен, аз май затова й се обидих снощи на Зорница. Joy

# 913
Иве, честита рожба, да ви е жива, здрава и да е палаво дяволче, защото когато са палави, значи са щастливи Joy A как се казва малката принцеса ако не е тайна? Simple Smile

Тони го нарита да върви да говори с нея, а Евгения му вдъхна кураж да не се предава и да се бори за нея.
Яница, да представям си го как Тони среща Зори по коридорите, вижда я в лошо настроение и я пита "Какво е направил пак моят мил брат, идиот?" Joy

Да, Наум е виновен, бил брутален епизода, аз очаквах кръв и зрелища, а то голяма любов Grinning

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 19:44 от maichetoo0o

# 914
И ше има „Зорница, тази вечер, аз, ти и Албена на бар. Оплакваме тъпотиите на брат ми и пием до сутринта” Joy

Общи условия

Активация на акаунт