Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 431
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 915
Iva G, честита дъщеричка! Kато една истинска фенка, си удържала положението до финала и на следващия ден, вече спокойно, си отишла да родиш  Joy Да ви е живо и здраво малкото съкровище!

Хрумна ми, че щом им е трябвала сватба за сюжета, можеше да оженят Галя и Пешко, а не да вадят от гардероба скелета на Васко. A като си представя, че тая измъчена драма ще продължи и в следващия сезон... Sick
Cтайлингът на Ина беше страшен, но нямам запазени снимки.
Aмбър, всичко помним Laughing

# 916
Москита, жива да не бях! Имаме мааалък напредък, ама жената още не е дала съвсем шанс на Зорница. Ще се радва само ако нашето момиче си поправи грешките (нали е грешница), да спре да е нестабилна и импулсивна и да не подвежда и наранява никого с действията си хахахахах.

# 917
  • Там,където се събуждам щастлива.
Във фен страницата  на Фейсбук има едно клипче, което не мога да кача, но Марио казва нещо и Зорница му отговаря доста остроумно.

Много ме е яд, че не направиха жива връзка или не го пуснаха като запис. Нямат опит в тези неща, явно!

# 918
Честито на IvaG!
Много щастие и любов с малката душичка пожелавам !
Какво стана с кадрите с кръв и една обувка ? Марио щеше да взема решение да заминава надалеч ?
Humble , ти да нямаш гореща, пряка линия с Батко, по която получаваш такива готини снимки, а ?
Тук сме полудели-отвсякъде образите на Марио и Зорница се подават-подписи, аватари, направо страхотно!

# 919
Iva G, честито да ви е слънчице и да ви носи много радост и любов!!! Heart

Кака бързо ще обработи Батко и той ще стане като памук в ръцете и Heart Много много много искам сценаристите да ни покажат съвместния им живот извън болницата, вече си ги представям как се дрънкат за някакви малки тъпотии и след това се сдобряват по възможно най-сладкия начин Heart Дано през следващия сезон гледаме и планове за сватба и меден месец.
 Батко беше много сладък в епизода, как само ходеше по нея и и се обясняваше. Като детенце. А тя според мен просто го изпитваше, искаше да види борбен и решителен Марио. Не видях в погледа и ''Марио приключихме, край'' очите и грееха дори когато му каза ''Виж, не ти се сърдя, просто те чаках прекалено дълго''.

# 920
Още веднъж благодаря, момичета :*
Наистина можеше да оженят поне! Галя  и Петре вместо онези... или Марио и зори, но уви...

# 921
Фифф, имаше обида в очите на Зорница, която се държеше като типична отхвърлена жена Grinning
Но в ритуалната зала вече имаше много любов, поведението й като той падна на колене, беше много недвусмислено.

Калинка, в коя фен група е това, че те не са една и две Grinning

# 922
Москита, може би сме разчели различно нещата Grinning В ритуалната зала бяха Heart Heart Heart

# 923
  • Там,където се събуждам щастлива.
Фифф, имаше обида в очите на Зорница, която се държеше като типична отхвърлена жена Grinning
Но в ритуалната зала вече имаше много любов, поведението й като той падна на колене, беше много недвусмислено.

Калинка, в коя фен група е това, че те не са една и две Grinning

Ами....най-голямата, където все плачат за Банков и една негова почитателка със снимка в сватбена рокля е много активна....
Как го обясних и аз....Преди малко бабата на бебето Ани пусна снимка. Та...в тази група.
Не знам защо, когато отворя през Фейса и не ми излиза линк....

# 924
Фифф, и за мен тя просто го изпитваше, искаше да го види дали ще се пребори за нея или ще е нерешителен и плах отново, спрямо нея. Тя търсеше за какво да се хване и това предложение в ритуалната зала беше моментът, който я убеди, че си струва с него и той може. Общо взето май не й трябваше много и да му се метне на врата. Поне според мен.
И аз искам да ги видя такива, толкова сладки ще са. Дано ни зарадват сценаристите.

Москита, още в момента, в който Марио почна да убеждава жената да зададе въпросите, си пролича изненадата в погледа й, аз даже видях надежда в лицето й по едно време, длъжностното лице да се съгласи да направи това, че иначе отиде на вятъра всичко. После вече след въпроса към Зорница нямаше и съмнение, че всичко ще приключи щастливо.

# 925
Москита, може би сме разчели различно нещата Grinning В ритуалната зала бяха Heart Heart Heart
В ритуалната зала вече нямаше място за различен прочит Grinning

Специално проверих членът от наказателния кодекс, по който арестуваха Васко Joy Арестът е за незаконно присвояване на пари, нищо общо с неплатени кредити. Не знам той какво крещя и обяснява на Магда.

И друго се чудех - Ина като каква ще остане в сериала? Просто жената на Тасев не става, те всички са затворен кръг.

Яница, да, тя се изненада, но си личеше, че й стана приятно, въпреки че се дърпаше вяло Joy Но наистина й трябваше нещо дребно,за да му повярва. Ако при линейката беше казал на нея, а не на Жени, че я обича, нямаше да имаме ритуална зала Grinning

# 926
А цялото нещо в ритуалната зала предложение да са заедно ли беше или предложение за брак?

Мадами, хайде на 28ми на "На ръба" групово.

# 927
  • София
Е как Зорница ще е изпитвала Батко, ми не, не мисля, че е имало и грам умисъл в нейните действия. Нея просто я беше страх, че отново ще я отхвърли, че пак ще слуша обещания, които Марио няма да изпълни и за това така реагира. Много ясно, че го обича, много, но и трябваха доказателства и както тя казва, за нещо да се хване и да му повярва, че този път всичко е различно.
Зорница е светица, нали сме се разбрали Simple Smile

Димитрова 28-ми Юни ли? Аз съм за, много искам да го гледам Simple Smile, а и ще се радвам да се запознаем.

# 928
А цялото нещо в ритуалната зала предложение да са заедно ли беше или предложение за брак?

Мадами, хайде на 28ми на "На ръба" групово.

Мисля че предложение и за двете. Другите какво разбрахте?

# 929
Тези от нова не са в ред.И последните епизоди ще ги махат,сложили са под всеки още колко ще е активен.

Общи условия

Активация на акаунт