Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 399
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 005
Оууу, Майче, благодаря ти Kissing Heart
Утре ще се пременя Heart Eyes

# 1 006
Преди малко погледнах онази снимка на Вергов от морето, по-точно коментарите. Ами, умрях от срам, докато четях. Не знам дали той им отговаря, съмнявам се, но на такива глупости и простотиии, където му ги пишат, е по-добре да се мълчи. Уникален! Секси! Ела, чакаме те, да дойдеш да покажеш класа, защото Ковачев няма такава... Тези лелки съвсем са се побъркали! Излагацията е пълна!  Sick Sick
Eдва се сдържах да не ги обсъждам повече и се извинявам, ако досаждаме с това клюкарско разнасяне. И аз умрях от срам, докато четях коментарите, особено един конкретен и отговорите към него. Това са същите жени, които днес, недоумяваха откъде се появило разделянето на отбори Банков-Kовачев. Hагли до безобразие. Eдна от тях, преди време, обясняваше лично на Димо Aлексиев, как Вергов заслужавал да спечели наградата на зрителите (разбирай повече от Димо), защото опита му и присъствието на екран си казвали думата  ooooh! Просто недоумявам как може да загубиш и чувство за такт и cрам и да плещиш такива тъпотии.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 00:32 от Zlati***

# 1 007
И аз ги прочетох, ужасни са. Една написала, да се върне и да покаже на Ковачев какво е мъж и как се печели жена и отдолу всичките 4-5 обичайни фенки побързали да я похвалят колко смислен коментар написала и как трябвало някой да го каже най-накрая, класата в сериала липсвала и не знам още какви глупости там. Нищо против нямала спрямо Ковачев, ама той не знаел какво иска цял сезон. А, то пък щото и Банков знаеше какво иска. Майко, думи нямам за тия жени и не ги разбирам, честно. Това тяхното е ненормално. Не ми се мисли каква помия ще се излее по адрес на Велислав, опитвайки се да ги сравняват един с друг, ако Вергов отново играе в сериала и двамата играят заедно.

# 1 008
И аз ги прочетох, ужасни са. Една написала, да се върне и да покаже на Ковачев какво е мъж и как се печели жена и отдолу всичките 4-5 обичайни фенки побързали да я похвалят колко смислен коментар написала и как трябвало някой да го каже най-накрая, класата в сериала липсвала и не знам още какви глупости там. Нищо против нямала спрямо Ковачев, ама той не знаел какво иска цял сезон. А, то пък щото и Банков знаеше какво иска. Майко, думи нямам за тия жени и не ги разбирам, честно. Това тяхното е ненормално. Не ми се мисли каква помия ще се излее по адрес на Велислав, опитвайки се да ги сравняват един с друг, ако Вергов отново играе в сериала и двамата играят заедно.

А Вергов отговорил ли е нещо на тоя коментар? Ще се връща ли? Няма ли ? Или да гледам шести сезон Grinning Направо да прекръстят сериала от Откраднат живот на доц.Банков Grinning
 Аз все повече започвам да си мисля, че тези са по-скоро обсебени от идеята за Банков да се върне т.е че им е бръмнал мозъка от целия шум покрай неговата поява, а не толкова, че са истински фенки Grinning Нямат си личен живот, нямат си хоби и се занимават по цял ден с глупости. Не че и ние тук не обсъждаме нон стоп, но нашето е с мярка и добър тон Grinning Уф, уф .....
 Искам само да каже, че гледах и аз въпросната снимка на Банков и въобще не ми е секси... Хубав мъж е, но Велислав е в пъти по-харизматичен и енергичен за мен.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 00:50 от Фифф

# 1 009
Фифф, нищо не е отговарял там, оставил ги е да си чатят на воля. Joy Много ми стана смешен коментарът, че половин България го чакала снощи на летището хахаха. Тая половин България да не е само от 4-5 побъркани фенки? Joy
Иначе една от коментаторките нямала нищо против Ковачев като актьор. Е, не знаех, че Ковачев и актьор стана. Joy Явно пак стигнахме до там да не различаваме персонаж от актьора.

И все още ми е интересно как по метода на Банков се печели жена? С шамар може би? Joy Предложението за брак на Марио не струва. Ужас! Какво е това нескопосаното нещо, никаква класа няма. Дай й на Зорница само шамари да яде. Joy Ще му падне в краката на Германеца.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 01:41 от yanitsa.s

# 1 010
Фифф, нищо не е отговарял там, оставил ги е да си чатят на воля. Joy Много ми стана смешен коментарът, че половин България го чакала снощи на летището хахаха. Тая половин България да не е само от 4-5 побъркани фенки? Joy

Глупости, яко са се объркали, половин България свадбата на Жекова чакаше Joy не се правете, всички тръпнехме в очакване да гледаме Магдена драма за половин час от час и половина епизод  Joy Unamused

# 1 011
...Не ми се мисли каква помия ще се излее по адрес на Велислав, опитвайки се да ги сравняват един с друг, ако Вергов отново играе в сериала и двамата играят заедно.

Аз като гледам на нашето момче  как  мощно не му пука от такива стринки  Naughty  , направо се кефя  Peace .
Той си знае цената , до сега е играл в чужди продукции и е участвал в доста нестандартни  проекти /с жена си/ , не е на заплатка  към някой театър , а свободно си избира какво да прави .
Миналата година за него беше взрив -Вездесъщият го изстреля в  космоса ! А Откраднат живот  така яко затвърди позициите му , че 5-6 кукундрели  едва ли ще го стреснат . Ето , пък при нас се къпе във  фенска любов  Heart Eyes  и едва ли ще ни пусне скоро  Thinking

# 1 012
# 1 013
 Добро утроо Simple Smile)
 Ели, какви ги говориш... Само за Вергов  има място под слънцето, за другите не може и да става въпрос, че току виж го изместят от пиедестала Grinning

# 1 014
Добро утро Simple Smile
Виждам, че сте подхванали “онези”. Аз съм изумена как след края на сезона от страницата на сериала се прехвърлиха на неговата. Вярвате ли ми, че ме е срам, все едно моя приятелка или аз съм го писала??
Не знам какво повече да коментирам. То бива да харесваш някой, ама имай достойнство малко. Вярвам, че аз съм по-голям ден на работата на Вергов от тях.

Много избирателно качваш линкове Wink На снимката с Диана изглежда по-щастливо лапенцето Wink А ние завиждаме пред компютъра Joy

# 1 015
Ауууу, на тези, които са коментирали под снимката на Вергов, ми иде да им изкрещя вече. Наредили са се класа до класата , мила моя майнольо.
И понеже Батко е един от най-хубавите мъже, с които съм се снимала, ще ви я споделя 😉
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 07:23 от Veracruz

# 1 016
Ауууу, на тези, които са коментирали под снимката на Вергов, ми иде да им изкрещя вече. Наредили са се класа до класата , мила моя майнольо.
И понеже Батко е един от най-хубавите мъже, с които съм се снимала, ще ви я споделя 😉

(не мога да коментирам, защото съм се пръснала на парчета) завиждам на всички най -неблагородно, които са имали честта да дишат един въздух с Батко 😁
Много сте хубави 🤗

Дона, нали аз държа пиара на Велислав тук 😁😃

# 1 017
Скрит текст:

Тази жена,  с която се е снимал Батко, е по-хубавата на снимката Wink
Уффф, много яка снимка бе! И как те е хванал за раменцето, и как си е навил ръкавите..... умирам...

Какво ни разбират на нас главите от класа....дамите са истината...

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 08:20 от Анонимен

# 1 018
Eй, не разбирате от мъже, момичета, определено не разбирате от мъже  Crazy Crazy Laughing Laughing 

Вера, много хубава снимка!

# 1 019
  • Там,където се събуждам щастлива.
Verakruz, много вдъхновен Батко на тази снимка. Явно, има значение дали до него е лапенце или хубава жена, колкото и да е малко пънче! Simple Smile Въпреки, че явно е много любвеобилен мъж! От една снимка с жена му строи такава любов, като прочетеш думите “с любовта ми”!

Общи условия

Активация на акаунт