Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 406
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 990
Време е да дадем почивка на черния дроб. Сега, като няма сериал, не ми се пие вино, да му се не види.
За 6-ти сезон искам Марио и Зорница да спорят само за това в коя стая и операционна да се целуват и натискат.
Марио иска в 8- ма стая, а Зорница му се сърди, че от сутринта вече два пъти са били там и иска малко разнообразие.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 10:41 от Veracruz

# 991
Време е да дадем почивка на черния дроб. Сега, като няма сериал, не ми се пие вино, да му се невиди.
За 6-ти сезон искам Марио и Зорница да спорят само за това в коя стая и операционна да се целуват и натискат.
Марио иска в 8- ма стая, а Зорница му се сърди, че от сутринта вече два пъти са били там и иска малко разнообразие.

Хахаха и накрая стигат до консенсус - отиват в линейката. Joy

И на мен не ми се пие, виното не върви без сериала и драмите хахаха. Днеска гледах "Черешката на тортата" с отвращение, не щото не ме кефи предаването, ами щото сериал няма. Grinning

# 992
Сега, план графикът е следния - до началото на снимките сме в меден месец - ах, ох, колко са сладки Марио/Зорница/Тони/Албена/Ина/Борис/Магда/Васко - кой каквото го влече, волна програма. Лек хейт по недомислиците от сезона и мили спомени за хубавите моменти.
Като почнат снимките, се започва анализ - вдигнал лява вежда, показал среден пръст, това е признак за проблеми и т.н.
После ще излезе промото- там ще има поне три теми анализ и то не останало до пилотния епизод на шести сезон Joy

Сетих се какво бих си сложила на аватар, ама ми трябва Майчето. Майче, да имаме гифчета от първия епизод? Innocent

# 993
Iva G, и от мен честита рожба! Hug Да ти е живо и здраво! Имаме си и ново бебенце в групата, колко хубаво Hug

На мен ми е едно празно днес, липсва ми епизод определено Pensive Така свикнах да слушам на Батко и Кака гласовете и да ги гледам как се ръфат, че сега ми е много пусто.. Но пък бяха така сладки вчера, че тия сцени ще ме топлят следвашите 3 месеца Smiley
И аз като Майчето отсега съм в размисли какви драми ще ни покажат на есен... И все ме е страх от плоски и предвидими сюжети Sad Дано са разумни сценаристите и не залагат на сеир. Искам да гледаме Марио и Зори с проблеми, които да могат да решат заедно, а не да има колебания в чувства или тем подобни заради трети човек.
А за Вергов, какво да ви кажа... От цялата какафония взех да гледам на него по друг начин. И аз го харесвам, но това протакане ми идва в повече.Стана си пълна пародия. А и като включиш кудкудякането на пет заклети хормонални фенки, съвсем ми стана все тая Smiley Даже само заради това мърморене цял сезон, се моля да не се връща Вергов, ами да си има нещо по-интересно и важно за вършене, щото като се върне ще има да слушаме това Божество колко класи е над (нали се сещате от кого Unamused )
Калинка, ще ми е интересно за прескофенренцията за 6 сезон дали Милошев вече ще е научил името на Ирина Митева и фамилията на Диана Smiley Егати неуважението. Unamused

# 994
Сега се заслушах в текста на песента от ритуалната зала - право в десетката е за двамата Heart
Иначе я имаше и в предния сезон.

Аз много се радвам, че „дадоха” All kids go на Бобчо и Ина. Песента е страхотна, а на тях им отива.

# 995
Москита, ако имаш конкретна сцена кажи и утре ще се премениш Simple Smile

Чудя се дали няма да почне сезона с изкуфялите двойки, да се чуеш и маеш за какво се джафкат, за абсолютен наш ужас Grinning

Прочем днес гледах как в реклами Моньо се къпеше с дрехите от кеф, а Диана в друга пък беше пред дилема какъв цвят боя да избере Joy
Не се знае дали ги е научил, тогава помня Марта и Велислав помагаха с имената.

# 996
Иска ми се обаче малко любов и за Романова, стига е стояла сама.
И аз, и аз!!!! Ще ми е интересно да видя тази сериозна жена да се влюби. А и ми е любимка Simple Smile

Време е да дадем почивка на черния дроб. Сега, като няма сериал, не ми се пие вино, да му се невиди.

Останаха ми 4 бутилки от ония 8те...и какво да ги правя, ще се вкисне? Confused

Марио обаче така и не си изпълни обещанието да я хване за ръка и да я разходи из болницата. Ама то вече няма да има такъв ефект - всички сигурно знаят

Аааа, Диана на рекламата е много яка!! Щях да я споделям тия дни, ама от толкова емоции забравих!

# 997
Преди малко погледнах онази снимка на Вергов от морето, по-точно коментарите. Ами, умрях от срам, докато четях. Не знам дали той им отговаря, съмнявам се, но на такива глупости и простотиии, където му ги пишат, е по-добре да се мълчи. Уникален! Секси! Ела, чакаме те, да дойдеш да покажеш класа, защото Ковачев няма такава... Тези лелки съвсем са се побъркали! Излагацията е пълна!  Sick Sick

# 998

Прочем днес гледах как в реклами Моньо се къпеше с дрехите от кеф, а Диана в друга пък беше пред дилема какъв цвят боя да избере Joy
Не се знае дали ги е научил, тогава помня Марта и Велислав помагаха с имената.

Рекламата на Диана не съм я гледала, за каква боя е? Open Mouth Дали я има някъде качена? Smiley

# 999
Аз за да запълня празнотата взех, че започнах да гледам стари епизоди(предимно сцените на М+З) Grinning И искам да си кажа, че една от любимите ми сцени е тази в линейката Heart Невероятни сладури пу пу против уроки Grinning Противно на твърденията има ясно заснето доказателство как Бати отиде в лекарската и залепи една решителна целувка на Кака и я повлече нанякъде без много много да пита Grinning Heart После като Борис и Ина се появиха стана голям купон, състезание кой е по-прецакан и кой какво не е правил или правил първи Grinning Много ми се иска през новия сезон да гледаме повече съвместни сцени на Марио, Зорница, Ина и Борис Heart   

# 1 000
Майче, ако не е много нахално искам да си сложа оня момент в колата, когато Марио и Зорница спасяваха бебето и в един момент тя го гледаше и той се загледа в нея, не знам дали се сещаш. Да сложа баш началото на тая любов, та да имаме раждането и разцъфването й из аватарите Grinning

И аз я видях рекламата с Диана бояджийката. Grinning ма забравих да кажа от толкова емоции.

# 1 001
На  Мосюбриколаж, но забелязах, че косата и е доста къса и се зачудих кога е снимана, не е наскоро със сигурност, поне преди година е.

Москита, има го този гиф, трябва да съм го качила, разгледай Simple Smile

# 1 002
Преди малко погледнах онази снимка на Вергов от морето, по-точно коментарите. Ами, умрях от срам, докато четях. Не знам дали той им отговаря, съмнявам се, но на такива глупости и простотиии, където му ги пишат, е по-добре да се мълчи. Уникален! Секси! Ела, чакаме те, да дойдеш да покажеш класа, защото Ковачев няма такава... Тези лелки съвсем са се побъркали! Излагацията е пълна!  Sick Sick

Малееее, свга видях коментарите -и то те са от онези 4-5 тетки, които от вчера не пишат във фейсбук! Ужас, хвана ме срам!!!

Майче, може там да е с перука Диана

# 1 003
Ето ако не съм го качила Simple Smile

# 1 004
Преди малко погледнах онази снимка на Вергов от морето, по-точно коментарите. Ами, умрях от срам, докато четях. Не знам дали той им отговаря, съмнявам се, но на такива глупости и простотиии, където му ги пишат, е по-добре да се мълчи. Уникален! Секси! Ела, чакаме те, да дойдеш да покажеш класа, защото Ковачев няма такава... Тези лелки съвсем са се побъркали! Излагацията е пълна!  Sick Sick

Малееее, свга видях коментарите -и то те са от онези 4-5 тетки, които от вчера не пишат във фейсбук! Ужас, хвана ме срам!!!

Майче, може там да е с перука Диана

Дам, значи това с класата отсега чак се почна... Много са зле  Smile
Намерих я тази реклама Smiley Hug https://www.youtube.com/watch?v=6aRFwq3Qv9s

Общи условия

Активация на акаунт