Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 414
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 975
Защо сте се нахъсали така срещу Банков? Юлиан Вергов е отличен актьор. За мен е удовоствие да го гледам.

Проблема не е Банков или Вергов, а екипа, който мълча от финала на 4-ти сезон и продължава, все едно ако кажат ще участва/няма да участва ще се свърши света.  Преди няколко години в един американски сериал, актрисата 10 дни преди снимки за началото на сезона напуска, защото явно преговорите са се провалили, а тя беше сред най-харесваните герои. Хората го обявиха, че тя напуска и си изтърпяха цялата дандания покрай това. А при нас, криене, уклончиво отговаряне, мънкане и реално без отговор на въпроса.

Милошев, за началото на сезона, не можах да изгледам изцяло видеото, незнанието имената на актьорите беше потресаващо.

# 976
Тази вечер ми е много празно. Искам да уточня, че никога сезон не ми е действал така и не съм се чувствала по този начин след  финал. Чак ми е  сънливо, приспивно. Grinning. Все пак не мога да не отбележа няколко неща, изцяло в моя полза - ще пия и пуша по-малко; ще бъда по-ефективна на работа (доста се разсейвах, признавам);  половинката ще се успокои (в последно време го чувам да се жалва, горкият, че не съм му обръщала много внимание и май е прав ). Благодаря на Майчето за гифчетата, страхотни са!  bouquet

По повод розовите сънища, днес се натъкнах на коментар на една от привърженичките на доцента, който звучеше горе-долу по следния начин - Зорница имала нужда от мъж, който да й бъде напълно отдаден, Марио не бил такъв, защото цял живот ще се притеснява за брат си, и Банков май не бил такъв, но там поне имало страст.  Joy Аз това го възприех като: Дайте да си затворим очите за лъжите, пренебрежението и шамарите, страст да има...  ooooh!

Онази снимка на Вергов на мен си ми приличаше на търсене на внимание, целенасочено. Дано не съм права, защото ако в действителност е била това идеята, то и в моите очи е изключително грозно и обидно, както към останалите му колеги, така и към феновете му.  Sad

# 977
Аз точно това му харесвам на филма,че вкараха в него много актьори,които не бяха толкова известни за масовия зрител,няма да изброявам,че ще пропусна някой и хората се влюбиха в героите им и в таланта им.Много е лесно да правиш сериал само със супер известни и популярни лица и да разчиташ на това за успех.Въпреки,че и това не е гаранция,в Полицаите от края на града е пълно с популярни,опитах се да го гледам за мен е абсолютна боза.Даже,ако в новия сезон вкарат още не до там известни,а не злагат на сигурно ще съм супер доволна.

# 978
Добре дошло в отбора  , бебче ,  на Iva G   bouquet Two Hearts Да си здравичко и весело детенце !
Да се похваля - изтеглих си  двойния епизод /финала/ от  пуснатия линк  от Mari_Mar и си го изгледах  с ужасен кеф сама ,без да ми  шляпат  разни глупотевини наоколо и без реклами  Peace
Е пак се издразних на пресконференцията  на  София , когато  скачаше  срещу журналистите като шебек  и на  мно-о-ого разтегнатите сцени  с Магда и квичащия Васко /като го арестуваха/ , но за сметка на това останалото ....абсолютно  удоволствие /най-фин шоколад с питие  Heart Eyes , започвам да се лигавя  Embarassed /.
Вчера някак бях изпуснала ,че Зори  яко нагъзи Марио първо в коридора , а после  при линейката . Той обикаляше около нея  като  изгубен , добре ,че  беше Жени  да го окуражи  Peace
А бе , много е хубавичко да го изгледаш епизода  на спокойствие , без досадното очакване нещо лошо да се случи  Peace
А за Банков-Вергов /те май  не го възприемат като нещо  различно / съвсем сериозно  смятам да предложа да им спретнат  на  стринките  някакъв мини  Вип /биг/ Брадър -нещо като един ден от живота на ....еди кой си и да престанат да се тормозят и  newsm57 .
Тук е жестока дискотека от аватари и подписи  Peace bouquet
Доне , разбиваш ме с аватарчето - като в онзи лаф е - да си разбъркам ли трите пръста /когато искаш да покажеш среден пръст , а се правиш на културна  Joy ?

# 979
Не очаквах да има толкова любов и щастие за героите накрая, все си мислех някои разделени, други закопани и т.н., а те се пръснаха от любов, особено Зори и Марио в ритуалната зала, и след това в градинката, както и Ина-Тасев, тя толкова свободна, най-после скъсала оковите и опитваща от вкуса на щастието Heart.
Накрая бях точно така -  ухилена и удовлетворена:

# 980
  • Ню Йорк
И какво сега, ако не си внеса вноската по кредитната карта в срок и да се оглеждам от къде ще ме халосат баретите  Joy Joy Joy  Днес така се смяхме с един адвокат на това.

# 981
Ели 🤗
А това с Фотев също ми се стори претупано и скалъпвано наново- какво стана с плановете им с оня дебелия Антонов, как каза, че Бог прощава, той не?! И накрая голямо нищо- жена му се прибрала и намерила такива ценни неща и чудо У тях си, сигурно докато подрежда, Хаха. Но по-добре, че :засега: се спасиха от Фотев. Сигурна съм обаче, че ще се върне и тогава Ше стане ужас. Колко му дължат пък услуги- Магде и куп народ... няма да се размине.

# 982
Вчера някак бях изпуснала ,че Зори  яко нагъзи Марио първо в коридора , а после  при линейката . Той обикаляше около нея  като  изгубен
Тук е жестока дискотека от аватари и подписи  Peace bouquet
Доне , разбиваш ме с аватарчето - като в онзи лаф е - да си разбъркам ли трите пръста /когато искаш да покажеш среден пръст , а се правиш на културна  Joy ?
Мерсииииии!!! Blush Много се чудех дали да го сложа, щото нали...май ще спра да пиша по други теми Joy Тази сцена ми е любима - кога сте виждали толкова любов в показване на среден пръст? Joy
На мен много ми хареса Зори как направи Марио на мусака Joy Така трябва - да е малко хард нашето момиче, за да разбере той откъде изгрява слънцето Wink

Принцесо, внимавай! ДАНС те следи - а си просрочила с два часа вноската, а са те погнали! Joy

# 983
Фотев повече от два дни направо ще е невероятно, ако остане в затвора. Но пък онея си отпрашиха нанякъде с очилцата и колицата и дреме им, че ще им излезе.... Другия сезон.

# 984
Фотев повече от два дни направо ще е невероятно, ако остане в затвора. Но пък онея си отпрашиха нанякъде с очилцата и колицата и дреме им, че ще им излезе.... Другия сезон.

То за цялото щастие дето ни отпуснаха на финала ще си платим Joy

# 985
Споко бе, има три месеца дотогава Joy Три месеца любов, инфантилност и лигавене

# 986
Тру стори дет се вика.
Значии само да не пипат сеемйство Еленови. Тях ги искам весели, закачливи... абе Мазови без сурогатни майки, драми и изневери. Grinning

# 987
Споко бе, има три месеца дотогава Joy Три месеца любов, инфантилност и лигавене

И после три месеца нерви, яко хейт по сценаристите, любов (за по 3 минути), инфантилност в повече, лиготия и махмурлук даже. Joy
Оф, Дона тия три месеца до 6ти сезон ще ми се сторят като три години, а самият сезон ще мине като 3 седмици б*си. Joy

# 988
  • София
Май, ще се наложи лека полека да излезем от инфантилното състояние и да започнем анализ, на кои двойки, самотници и т.н. им се полага щастие и на кои -- още драма, мъка и нещастия.
Плаша се от този анализ да ви кажа.
Иска ми се обаче малко любов и за Романова, стига е стояла сама.

# 989
Май, ще се наложи лека полека да излезем от инфантилното състояние и да започнем анализ, на кои двойки, самотници и т.н. им се полага щастие и на кои -- още драма, мъка и нещастия.
Плаша се от този анализ да ви кажа.
Иска ми се обаче малко любов и за Романова, стига е стояла сама.

Дай малко да мине време и тогава, че ще минем в критичната точка. Joy Сега каквито сме инфантилни малко ни трябва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт