Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 428
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 960
Момичета да си кажа и аз за финала най после.Много благодаря на сценаристите за проявения здрав разум и това,че оставиха 90 процента от героите щасливи,а останалите са живи и с не чак толкова  трагични проблеми.Много искам Ина и Боби в следващия сезон,ще са си страшни приятели с Марио и Зорница.А за споменатите какво да кажа,Велисляв и Диана изиграха невероятно сцената.Обяснението на Марио беше очарователно,момента,в който Зорница почти се разплака,а той и каза не плачи,покланям се пред всички замесени в това да видим тази сцена.Отличен замисъл и отлично изпълнение.За мен актьорите в този сериал са невероятни всички са ми любими.Очаквам си следващия сезон и съм много навита,че ще видим едни оригинални сюжетни линии,свежи лица и няма да се залага на нови любовни геометрични фигури,тъпоъгълници и тн.
Искам само и да изразя своето възмущение относно подигравателното отношение към драгия зрител относно появяването на Вергов в ролята на Банков.Толкова ли беше трудно да излязат и да кажат в този сезон,няма да има Банков,за следващите не е решено.От тези подмятания и недомлъфки ми се гади вече.Ще разберете какво се случва с Банков,ама нищо не разбрахте,защото не казахме.Пълен смях.И тези във фейса какво само реват,като на всички е ясно,че Вергов сам е решил да се махне,а те едва ли не ама моля ви се върнете ни го.Еми как да ви го върнат бе момичета,като той очевидно не иска,ходете вие го молете да се върне.

# 961
Между другото, по повод разговора ни, че всъщност ние сме луди калинки - имам една приятелка, която гледа сериала, но нито гледа промота, нито чете нещо допълнително и днес ми казваше, че Марио като предложил на Зорница, й паднало ченето и си казала „Айсе стига,бе, е това е изненада” Grinning

Зайко, най-обидното е, че продължават. „Ще се върне ли Банков?” „Ми гледайте шести сезон” Confounded

# 962
Във фен страницата  на Фейсбук има едно клипче, което не мога да кача, но Марио казва нещо и Зорница му отговаря доста остроумно.

Много ме е яд, че не направиха жива връзка или не го пуснаха като запис. Нямат опит в тези неща, явно!
това ли е: https://youtu.be/HlzvN25Ais4

# 963
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сякаш Милошев го е страх, че няма да има гледаемост, ако бъде открит по този въпрос!
Вергов направи пълно гъбаркане с почитателите си и не мога да разбера как не разбраха и не се спряха. Между впрочем, днес е пуснал снимка от морето и се чудя как не им омръзна да му пишат “Ау, сладур, секси” и той им отговаря. Ужас!

Humble, да!

# 964
Хаххахах, днес казах на колежките ми - ми дибре беше епизода, ама ние всичко го очаквахме и познахме Joy

Мда, Банков начин за набиране на аудитория ли е? Гледайте, за да видите аххаха

Калинка, щото в главите им са само розови сънища с него, затова!

# 965
Вергов като нищо може да стане пиар на сериала Grinning

# 966
Вергов като нищо може да стане пиар на сериала Grinning

Да го слагат в промото за сезона и това е Simple Smile Няма нужда да снима

# 967
  • София
Защо сте се нахъсали така срещу Банков? Юлиан Вергов е отличен актьор. За мен е удовоствие да го гледам.

# 968
Защо сте се нахъсали така срещу Банков? Юлиан Вергов е отличен актьор. За мен е удовоствие да го гледам.

Много го харесвам като актьор!
Проблемът е, че само мълчат по въпроса дали ще се връща и когато има такъв въпрос, мънкат - ами то таковааа, гледайте и ще видите. Обидно е към зрителите да няма яснота.

# 969

Размиха се нещата. Аз също го харесвам много. Просто под всеки пост д официалната страница на каквато и тема да е, има една река от постове - а Банков кога ще се върне? То всичко е супер, ама го няма най-якия. Кви са тия.нали знаете, че чакаме Вергов. То без него не е същото. И тн.н в тоя дух и човек колкото и да го харесва, почва да настръхва и си прехвърля яда от постовете върху героя/актьора Simple Smile
На мен лично ми е обидно заради тези, които са в сериала.
Да, и това което Дона написа - държавна тайна стана. Ето, Дария напуска, благодари, каза си, няма драма.

# 970

Хей, никой не е против Банков. Ако се разчетеш из коментарите в тази, а и в предишните теми ще видиш, че има позитивно отношение спрямо него. Единствено не искаме да създава мизерии по линията Марио/Зори.
 Тук се обсъжда уклончивото държание на Милошев като го питат за Банков, тъпото подкокоросване на Вергов със селфитата и истерията на феновете. С други думи сме против демонстрираното неуважение към другите актьори в сериала.

Дона, представяш ли си лелките какъв инфаркт ще получат? И ние тук... Grinning

# 971
А пък според мен и самият Вергов си ги баламосва и те затова не знаят какво да кажат.Ако им е казал,че евентуално може и да се върне за няколко епизода,но не се знае кога ще му е удобно и дали изобщо ще се стигне до там и те увъртат до безкрай.Изобщо не го виждам да се връща за постоянно,нещо епизодично да,колкото да им държи влага на пощръкелите.Аз обещавам,че ако някой от моите любимци реши просто да си тръгне по собствено желание,да не заливам с коментари цял сезон след това,ама кога се връща.Връща се когато той реши питайте него.

# 972
Mоскита, не се бях замислила за контраста между аватара и подписа ми - откъде тръгнаха и докъде стигнаха  Grinning Честно казано, днес се зачудих дали да не го махна. Взе да ме хваща срам колко съм изтрещяла, но тъй като пиша само тук, ще го оставя.
Зайко, абсолютно същите мисли се въртяха в главата ми днес. Толкова ли беше трудно да кажат, че в този сезон няма да участва поради други поети ангажименти и да прекратят истерията. Възмутително е подобно поведение и от страна на екипа, и от страна на Вергов. Eвтин популизъм е това.
Да ви попитам, песента, на чийто фон вървеше предложението в Гражданското, звучала ли е и в предния сезон и кога? Mного ми е позната, но не мога да се сетя от кои сцени.
Скрит текст:

# 973
  • София
Признавам си, че заради стринките във ФБ започнах пак да посещавам тази социална медия. Това, което ме потресе бяха изключително грозните и обидни изказвания по адрес на Велислав Павлов и Димитър Захариев, съпроводени с хвалебствия и едва ли не обожествяване на Банков/Вергов ( нарочно го пиша така, защото често не се прави разлика между актьор и герой). Раздразнението ми от тези приказки се прехвърли върху Банков, който и преди не харесвах, просто героят му ми беше безразличен, докато не се подигра със Зорница, след което просто спрях да го харесвам. Актьора го харесвам, въпреки, че не ми е любимец.
Но за мен е обидни поведението и на екипа и на Вергов - да излязат и да кажат, какво крият. Сезон 5 е най-успешният до сега. Няколко от сериите чупят абсолтния рекорд по гледаемост на серия до сега. И всичко това без Банков. Е значи може и с други актьори. Да не говорим, колко талантливи са новите попълнения. А историята на Марио и Зорница, разказвана в до 2 минути на епизод е най-коментираната и обсъждана от всички. И това не само тук. Просто си направих труда да прегледам стари постове, дори и във ФБ изригваха при целувка или скарване.
Наистина не разбирам защо Милошев го е страх - Вергов сам пожела да излезе, имаше нещо за по-голям хонорар, не знам дали е вярно, просто всеки един от тях дължи честност спрямо почитателите си.
Имахме изказване на наградите на Нова, но за мен това беше по-скоро закачка, отново някакви недомлъвки и наполовина казани неща.

Злати, Пък аз защото пишех основно в Набори, образование и деца, докато не прописах тук, и ме е срам да си сложа такъв аватар, а много искам. Всеки с проблемите си, хахаха

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 23:02 от rosita_ta

# 974
  • Там,където се събуждам щастлива.
Zlati, имаше сцени с тази песен. Мисля с Калин нещо, но не съм сигурна.

Отношението на Милошев и екип по отношение на Ванчето (забравих името на актрисата) и на Ирина е също потресаващо! Много от нещата в сериала именно те изнесоха на плещите си! А за тях.....нито дума!

Общи условия

Активация на акаунт