Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 010
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 140
Ами то в киното романтичните сцени са за нас, а зад кадър 100 човека, камери, обяснения кой къде, как, целуват се по сто пъти сигурно. Актьорите си знаят интересно ми е Наум как се справя като човек, който не е актьор, защото и той бая си поцелува.

Чудиш се, как се целува, защото не си го наблюдавала внимателно.Satisfied Повторно прегледай сцени от последните два епизода и ще видиш. Тук поне малко се доближава да истинска любовна целувка.

Батко във всички сцени от началото на филма целува много истински любовно.SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 141
Ами то в киното романтичните сцени са за нас, а зад кадър 100 човека, камери, обяснения кой къде, как, целуват се по сто пъти сигурно. Актьорите си знаят интересно ми е Наум как се справя като човек, който не е актьор, защото и той бая си поцелува.

Чудиш се, как се целува, защото не си го наблюдавала внимателно.Satisfied Повторно прегледай сцени от последните два епизода и ще видиш. Тук поне малко се доближава да истинска любовна целувка.

Батко във всички сцени от началона на филма целува много истински любовно.SatisfiedSatisfiedSatisfied

За Наум и Ина ли да гледам?
А за Батко него си го знаем, там даже и не коментирам, че няма смисъл. Цялата му игра е много истинска, не само целувките 

# 1 142

Батко във всички сцени от началона на филма целува много истински любовно.SatisfiedSatisfiedSatisfied
На мен ми прави впечатление, че и той, и Зорница много самоотвержено правят любовните сцени Grinning Изглеждат като хора, които са си казали, че като ще правят нещата, ще ги правят както трябва, няма да шикалкавят, няма да използват трикове и ще ни убедят, че героите им са лудо влюбени. Е, убедиха ни Grinning
Същевременно не ме карат да си мисля, че може да има нещо извън екрана, не знам защо.

# 1 143
sway, за Наум. Нали за него се чудиш. В най-страстните му сцени -  със затворени устни, ако целува устни или между устните и брадичката.

Москита, самоотвержено играят и двамата и това е причината да им вярваме и преживяваме така емоционално връзката им.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 19:40 от *Melanie*

# 1 144
Москита, двамата явно се познават добре, личи си, че са в страхотни, приятелски отношения и са спокойни, когато работят един с друг. Разбрали са се кое е окей и кое не, и наистина се е получило страхотно, карат ме да им вярвам наистина, че между героите има истинска любов. И аз не съм помисляла да има нещо между тях, може би най-малкото защото знам, че той си има съпруга, която по неговите думи много обича.

Снимката, на която Диана е ухилена до уши е страхотна! HeartМного я харесвам тази жена, грам поза няма в нея и не се притеснява да се показва каквато е, запазила е естественото и непринуденото в себе си, дано винаги си остане така. Аз предпочитам да я гледам рошава и сънена на снимки, пред това да е с 1 тон грим и с кифленската физиономия, както обикновено се снимат всички.
И като стана въпрос за снимката се замислих, че вероятно наистина нещо в отношенията й с Вергов не е наред или се е променило с течение на времето, за да не посмее да качва нито една снимка с него и да не  говори така непринудено за него, както говори за Велислав и за героя му. Тя самата е казвала за себе си, че малко крайна в някои моменти спрямо хората, и ако с някого не са на една вълна и нещо я разочарова в един човек, веднага преустановява контакт. Много се радвам, че с Велислав са в прекрасни отношения, то си и личи.

И браво на Вергов за коментара! Наистина беше време някой да ги озапти малко, макар и да ми се струват неконтролируеми тези жени и оправия няма.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 19:51 от yanitsa.s

# 1 145

На мен ми прави впечатление, че и той, и Зорница много самоотвержено правят любовните сцени Grinning Изглеждат като хора, които са си казали, че като ще правят нещата, ще ги правят както трябва, няма да шикалкавят, няма да използват трикове и ще ни убедят, че героите им са лудо влюбени. Е, убедиха ни Grinning
Същевременно не ме карат да си мисля, че може да има нещо извън екрана, не знам защо.
С риск да си отнеса боя Rolling Eyes ще си призная, че точно целувките на Кака и Батко хич не ме трогнаха...поне през повечето време. Някак точно като по работа, служебно ми изглеждаха и да, със сигурност не си помислих и за миг за нещо извън снимките.

Москита, аз не казах, че е лошо, просто аз не бих пуснала свои такива, нищо, че не съм звезда.  За суетата си имам едно наум аз WinkSmiley

# 1 146
Хахах Перличке, нищо няма да отнесеш, прощаваме ти. Wink  Joy Все пак всеки има мнение и свой поглед над нещата. На мен пък страшно ми харесват и им се получават чудесно.

# 1 147
Перличке, яви се веднага да те изгорим на кладата! Joy

Шегувам се, разбира се, на всеки различни неща му въздействат по различен начин Simple Smile. Мен ме убедиха, че между героите има любов. Както примерно в миналия сезон доста убедително Диана и Вергов ми оставяха впечатлението, че между техните герои има много силна страст. Сега просто страст видях май само веднъж, защото през останалото време ни отправяха сигнали, че истински се обичат. Grinning  Не те убеждавам в никакъв случай, само си пресъздавам моите усещания Simple Smile

Ина и Боби примерно, накрая им повярвах, че се обичат, в началото ми бяха доста дървенки. Наталия и Калин пък ми изглеждат точно като стабилна двойка, която си има доверие, любов и са истинско семейство.

# 1 148
Перличке, яви се веднага да те изгорим на кладата! Joy

Шегувам се, разбира се, на всеки различни неща му въздействат по различен начин Simple Smile. Мен ме убедиха, че между героите има любов. Както примерно в миналия сезон доста убедително Диана и Вергов ми оставяха впечатлението, че между техните герои има много силна страст. Сега просто страст видях май само веднъж, защото през останалото време ни отправяха сигнали, че истински се обичат. Grinning  Не те убеждавам в никакъв случай, само си пресъздавам моите усещания Simple Smile

Ина и Боби примерно, накрая им повярвах, че се обичат, в началото ми бяха доста дървенки. Наталия и Калин пък ми изглеждат точно като стабилна двойка, която си има доверие, любов и са истинско семейство.

Наистина с Вергов целувките май целяха да ни покажат само страстта помежду героите и успяваха в крайна сметка. Такава между Зорница и Банков имаше в изобилие, но тези с Марио са направени по-чувствени, нарочно се целуват по-бавно и нежно, за да ни покажат, че тук любовта я има и е истинска.

Ако сценаристите изградят връзката на Марио и Зорница по подобен начин като на Наталия и Калин цена няма да имат. Наталия и Калин са ми еталон за стабилна двойка, която е преминала през всичко заедно. Обаче си мисля, че Марио ще оплеска нещата още няколко пъти и Зорница ще му се сърди пак, но с течение на времето ще се научи как да се държи в една връзка, щото да обича вече видяхме, че може и то много. Като драма залагам на това при тях, за другото не искам и да си помислям. Joy

# 1 149
Добре де, Яница, я ми разтълкувай какво имаше предвид лирическия герой, като каза, че Марио не знае как да се държи с жените. Grinning Ок, нерешителен и колеблив беше, аз смятам, че това повече няма да го видим, преживя там личния си катарзис, заяви, че вече ще живее за себе си и нея, взе окончателно решение, оттам нататък не вярвам да се колебае за това повече. Какво друго искаше да каже Зорница с това изречение, което да ни накара да си мислим, че той ще гази лука периодично? Аз също писах по-назад, че очаквам обучението му по предмета "как се обича жена" може да им създава проблеми, но като се замисля конкретно, не мога да се сетя какво има да учи, освен да я постави на първо място в живота си, което той вече направи.

П.п. Йейй, успях да си сложа подписа, не знам защо е такъв сплескан, ама няма да придирям толкова, като за абориген, е идеално Grinning
Отивам да си търся подходяща снимка за аватар, а вие си припомняйте откъде започнахме Wink

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 20:14 от Mosquita

# 1 150
И мен ме убедиха, че има любов и много добре ми стоят Диана и Велислав един до друг, но технически погледнато  Laughing, целувките им не бяха през цялото време истински  Wink (вгледайте се внимателно само в последната, примерно). Често не ми харесваше и ъгъла, от който ги снимат в тези сцени, не знам дали не е било умишлено.
Пак за протокола, отбелязвам, че Димитър и Теодора, Димо и Дария си се целуваха без притеснения  Laughing  

# 1 151
Злати, погледнах ей сега последната целувка, повторих, потретих, ми все истинска ми изглежда Grinning
Ъгълът на снимане мен ме подразни единствено долу в мазето, като я успокояваше, ама там пък нямаше никакво съмнение, че се целуват Grinning То не е като да са се целували под път и над път, де. Калин и Наталия във всеки епизод го правеха, горканчовци Grinning

# 1 152
....Ако сценаристите изградят връзката на Марио и Зорница по подобен начин като на Наталия и Калин цена няма да имат....
.... Аз също писах по-назад, че очаквам обучението му по предмета "как се обича жена" .....

Точно за това си мечтая в новия сезон - стабилна  връзка  между Кака и Батко  със здравословната  доза ръфкане , сръдни и прощаване  Heart Eyes Ще е тъпо ако пак включат любимата си геометрия  ooooh!  Ще е забавно  да гледаме как  Кака  лекичко и с памук  му вади душата /не в лошия смисъл на думата/ . Всяко  сипване на кафе сутрин или поднесена филийка , всеки най-дребен жест  ще му действа  като  удар от вълна , защото  горкият  за толкова години не е свикнал някой да се грижи за него . могат да се извадят доста  мили  и комични ситуации  Peace Е , с хубавото се свиква бързо  Joy
Дано за  Банков /ако се върне/ имат предвид нещо смислено и достойно , а не да обикаля като клисар около тях  Thinking
Изобщо в новия сезон ще си имат работа -  Тони-Албена , Боби-Ина , а и нали ще има нови .
Историята на Кака и Бакто да върви като фон на всичко и да дават взаимоотношенията им с другите колеги - както Калин и Натали сега .
 bouquet за Вергов ! По-добре късно , отколкото никога  Simple Smile Това му прави чест .

# 1 153
Добре де, Яница, я ми разтълкувай какво имаше предвид лирическия герой, като каза, че Марио не знае как да се държи с жените. Grinning Ок, нерешителен и колеблив беше, аз смятам, че това повече няма да го видим, преживя там личния си катарзис, заяви, че вече ще живее за себе си и нея, взе окончателно решение, оттам нататък не вярвам да се колебае за това повече. Какво друго искаше да каже Зорница с това изречение, което да ни накара да си мислим, че той ще гази лука периодично? Аз също писах по-назад, че очаквам обучението му по предмета "как се обича жена" може да им създава проблеми, но като се замисля конкретно, не мога да се сетя какво има да учи, освен да я постави на първо място в живота си, което той вече направи.

Ами той лирическия герой т.е. Зорница си го каза, както и ти - нерешителен е и колеблив. Може би трябва да си мери понякога приказките и да не е чак толкова импулсивен, щото последния път видяхме как в състояние на афект изтърси неща, които не мисли и които не бяха никак хубави. Но добре, ще се съглася с теб, че вече няма да е такъв и много се надявам всъщност. Аз пък не знам що Зорница не вярва, че няма да се промени, стига да му се даде шанс и той да го иска, а аз виждам, че го иска, винаги може. И под това, че може да оплеска нещата, имах предвид точно това, че може и да е трудно и по пътя към учението Зорница да му се поразсърди малко за някоя грешка. Grinning

Между другото имам позната психоложка, която е сигурна, че той няма да се промени и ще продължава да си е същият, а Зорница ще е пак разочарована. Разбира се, аз я успокоих, че в нашето момче хляб има и ще се оправи, само малко тренинг му трябва и търпение. Grinning Първата стъпка вече е направена.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 20:31 от yanitsa.s

# 1 154
  • Там,където се събуждам щастлива.
Едно прекрасно, интелигентно и разтърсващо предаване! Потопете се в света на Велислав....( Извинявам се, ако линковете вече са били публикувани!)

https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-velislav … vlov-1-chast.html     

https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-velislav-pavlov-2-chast.html  

Общи условия

Активация на акаунт