Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 962
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 215
Ама тея не разбират от дума значи, горкият Вергов, той го отнесе покрай тях.

Както каза Яница, няма как да е реална целувката, те не са двойка, но нямат притеснение да го правят по-страстно, пък реално го правят както се иска от тях, според сценария и режисьора - страстно, нежно, просто докосване на устните и т.н.......е някои и да се целуват цял ден, ако няма химия между тях, няма да ме убедят.

Искам да направят нещо подобно с всички актьори, но въпросите да са селектирани, така съм се смяла за това пляскане не е истина Joy
https://www.youtube.com/watch?v=uaShhpEBSC8&t=169s

# 1 216
Еми и аз за целувките на Марио и Зорница,за мен те са качествена актьорска игра,а не истински целувки.Това по никакъв начин не ме кара да се вълнувам по малко.Например при тази на аварийния 100 процента мога да кажа,че няма никакви езици,а само докосване с устни,но въпреки това цялостното усещане е завладяващо.Аз като един обикновен зрител така си ги обяснявам нещата,на кадрите в който се вижда езика,на единия от двамата,а те са няколко сещам се за на стълбите и за в колата категорично,единия просто пуска език,а другия не и фактически контакт няма.Така си го обяснявам аз,далеч съм от мисълта,че си се мляскат като гаджета.

# 1 217
mayova, и на мен ми въздействаха всеки път. Честно казано никога не съм се замисляла дали са истински или не, и не само при тях в сериала, а изобщо навсякъде. И да, Майче, права си - химията е много важна. Ако я няма колкото и да е добра техниката, всичко отива на кино. Тук имаме добра техника и химия, и събрано в едно, от това се получават страхотни любовни сцени. Не забравяйте, че Диана е спец в целувките още от миналия сезон, тя с техниките е много на ти. Wink Joy
Абе не ми разваляйте кефа бе хахаха. Сега ще почна да ги гледам под лупа, коя е истинска и коя не. Joy

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 22:56 от yanitsa.s

# 1 218
Humble, коя е тази страница на Димо Алексиев? И му припомни за снимката Simple Smile

Обиците на Ина през сезона са много модерни във Великобритания. В много магазини ги видях.
И една бивша наша съфорумками почитателка на сериала ми се похвали с тях...

Не подминавайте линковете ми за Батко! Ще научите много за него от тях, както и споделят неща за кариерата му! Много е емоционално!
за снимката го казах в смисъл, че е много хубава, избрана от мен. Това е страницата: https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%90%D0%BB%D … -122740054520352/след Седем часа разлика я бях поизоставила, откакто си я води той, феновете са се увеличили седем пъти😎

# 1 219
Малко да ви отклоня, като ви кажа, че утре в На кафе ще бъде Милена Живкова (Романова) със съпруга си Simple Smile.
Ако на някого му е интересно, може да я гледа Simple Smile

# 1 220
Москита, благодаря, с удоволствие бих я гледала, но няма да имам възможност, ще е на запис Simple Smile

Яница, да, макар че и химията е много индивидуална за всеки дали я усеща, също и дали самите актьори си пасват, спомням си Туристът с Деп и Джоли, много лош подбор според мен, хич не стояха добре заедно.

# 1 221
Майче, така е, индивидуално е, ето думите ти са доказателство, аз Джоли и Деп ужасно много ги харесвам в този филм Grinning

# 1 222

Яница, да, макар че и химията е много индивидуална за всеки дали я усеща, също и дали самите актьори си пасват, спомням си Туристът с Деп и Джоли, много лош подбор според мен, хич не стояха добре заедно.

Ами ето - Диана и Велислав като ги гледам супер си пасват, отношенията им са прекрасни и химията не е зле при тях, щом успяват да ми въздействат и да им превъртам сцените по 20 пъти. Joy Сега не знам дали Диана и Вергов са си паснали, нали на различни етажи са снимали и Диана не го познаваше като човек, Grinning ама химията беше убийствена там.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 23:22 от yanitsa.s

# 1 223
Абе те тия доктори нали карат нощни смени , аз не си спомням да са давали моменти от тях или поне не ми е направило впечатление, а би било интересно Grinning И друго - защо не направят такива стаи за почивки с легла както в Анатомия на Грей... Grinning Ще има целувки, езици и не само ...

# 1 224
Ами значи ето, имаме консенсус, че "химията" между актьорите достига до потребителите по различен начин - едни я усещат силно, други по-малко, трети хич никак Simple Smile Урааааа, уредихме спора Simple Smile

# 1 225
Ами ето - Диана и Велислав като ги гледам супер си пасват, отношенията им са прекрасни и химията не е зле при тях, щом успяват да ми въздействат и да им превъртам сцените по 20 пъти. Joy Сега не знам дали Диана и Вергов си си паснали, нали на различни етажи бяха и Диана не го познаваше като човек, Grinning ама химията беше убийствена там.
Така е, аз също смятам че им се получаваше много добре и имаше химия между нея и Велислав, явно са си допаднали и като хора, с Вергов също пред камера бях страхотни, вече зад нея какво е имало, не знаем и едва ли ще разберем, но в един момент сякаш е станало нещо, вероятно заради клюките по техен адрес и затова така Диана отбягваше въпросите относно него.

# 1 226
 Аз си мисля,че тя се беше увлякла по него.Личеше и с какъв кеф го целува:).Може и той да си е паднал по нея,но е доста по възрастен и умело се прикрива,а пък и си е ангажиран емоционално.И тя като е попрочела каква истерия настана по медиите и се усети и се отдръпна.И той махна снимката от инста си.Аз така си тълкувам тяхното странно партньорство.
За досегашната ви дискусия,не мога да кажа кой знае какво-не ми въздействаха целувките с Велислав.Тези с Вергов бяха 🔥
Относно намесата му във фейса-ето това е моето момче Bowtie

# 1 227
  • София
Да отиде човек да изпие едно питие и да изпусне целия екшън тук. Егати и късмета😎. Ми вие сте изписали повече отколкото при епизод без участието на Кака и Батко.

Хайде да си кажа, че на мен целувките ми харесаха, особено тези последните. Дали са истински, не знам, дали трябва да са истински, по-скоро не. Велислав си има семейство, явно обича жена си и е по-добре да се държат като професионалисти. Това не пречи да са в много добри отношения, дори според мен приятелски и да си имат доверие като партньори пред камерата. Факт е, че явно и Велислав и Диана нямат проблем да се държат свободно когато са заедно,.
А целувките - ами хайде да се върнем назад и да видим какъв порой от думи и емоции имаше след всяка тяхна целувка. В крайна сметка това е доказателство, че са успели да предадат чувствата на героите и да ни накарат да се разчувстваме.

# 1 228
Направо  чета онемяла  smile3505 !
Какво пощръкляхте с тези целувки  Naughty ?
Сега няма да мога да гледам такава сцена , без да дебна  за триковете  ooooh!
До сега  Марио и Зори  така добре  ми стояха , че изобщо не съм  инспектирала  техниката им .
Явно съм доста  зальохана и гледам  другите неща /около целувките/ .
Ако пък няма трикове и си се целуват , явно много си обичат професията  Joy hahaha

# 1 229
Амбър, аз също имам подобни подозрения за тях, че е имало нещо, дали тя си е паднала по него или е било взаимно, можем само да гадаем, защото тези двамата и да ги измъчват няма да кажат нищо Grinning. Диана са я питали за него няколко пъти и всеки път отговаря уклончиво, бърза да смени темата и й е смешно, а и когато каза, че не го познава като човек..... ами хич не и вярвам Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт