Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 980
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 200
Хъмбъл, коментарите Велислав ще ги види някъде ден преди да се пенсионира предвид колко е активен Joy

Мацки, имам много по-сериозен въпрос. Joy
В ритуалната зала Зорница носеше едни обеци, дето са като метлички. Тия обеци и друга жена ги е носила, но не мога да се сетя дали беше Виолета в предния сезон или Ина сега. Ако някой си спомня, да ми помогне, защото има опасност да си изгубя съня от мислене Joy

Калинка, въобще нищо не знам за Димо Sad
Иначе финалът и на мен много ми хареса с монолога му.

Мисля, че Виолета ги е носила. Ина имаше подобни, ама черни или тъмно сини

# 1 201
Перличке, аз нещо не разбирам какво значи техника, а не целувка при толкова много точки на допиране Joy

Sway, благодаря Hug

# 1 202
  • Там,където се събуждам щастлива.
Humble, коя е тази страница на Димо Алексиев? И му припомни за снимката Simple Smile

Обиците на Ина през сезона са много модерни във Великобритания. В много магазини ги видях.
И една бивша наша съфорумками почитателка на сериала ми се похвали с тях...

Не подминавайте линковете ми за Батко! Ще научите много за него от тях, както и споделят неща за кариерата му! Много е емоционално!

# 1 203
След разни спорове дали Вергов е трябвало да се намеси по-рано или не, дали някой обижда грозно актьорите и какви са им феновете, е написал това:

Моля за извинение, но ако имате някакви разногласия, бихте ли ги изяснили на друго място.
А и честно казано, много не разбирам какво имате предвид.

БАУУ! Големите фенки успяха да изнервят Вергов хахахахахах. Не мога! Сега сгазиха лука и не ги знам дали ще продължат да му се мазнят под снимките. Много ми хареса как ги е сиктирдосал. Не разбират от дума значи, можеха да спрат след първия му коментар, който си беше чисто приятелски настроен, ама не те дълбаят още. Еми, ето им сега, като нямат мярка и не знаят кога да спрат.

# 1 204
Абе я се спрете!!! Убивате романтиката от хубавите целувки - коя била истинска, коя била техника! Накрая всички ще изглеждат неистински и къде е кефа тогава???

Frowning1

# 1 205
Отивам да анализирам целувките,после ще пиша заключението.

# 1 206
Няма как да очакваме истински целувки, след като са само актьори и нямат чувства извън сериала, а и са професионалисти. Важното е, че всички сцени, включително и целувките им се получават достоверно и ние не се съмняваме в любовта между героите.

# 1 207

Не подминавайте линковете ми за Батко! Ще научите много за него от тях, както и споделят неща за кариерата му! Много е емоционално!
Хубаво интервю, наистина, и батко хубав. Оказва се, че има много таланти. Аз лично се впечатлих, че много хубаво пее и английският му е доста добър. И най- важното, изглежда доста свестен

# 1 208
След разни спорове дали Вергов е трябвало да се намеси по-рано или не, дали някой обижда грозно актьорите и какви са им феновете, е написал това:

Моля за извинение, но ако имате някакви разногласия, бихте ли ги изяснили на друго място.
А и честно казано, много не разбирам какво имате предвид.

БАУУ! Големите фенки успяха да изнервят Вергов хахахахахах. Не мога! Сега сгазиха лука и не ги знам дали ще продължат да му се мазнят под снимките. Много ми хареса как ги е сиктирдосал. Не разбират от дума значи, можеха да спрат след първия му коментар, който си беше чисто приятелски настроен, ама не те дълбаят още. Еми, ето им сега, като нямат мярка и не знаят кога да спрат.

Какво да се прави ?
Липсата на класа е повсеместна.
Не можем да се мерим с по-класните от нас Simple Smile
Калинка, аз тези видеа откога съм ги изгледала....ехеее...

# 1 209
Гледам вече официално много ни липсва сериалът, щом и анализи на езиците ще правим Joy
И аз като Дона, гледам, ама не се заглеждам кой, как, къде, дали е истинско или не. Такива емоции ми оставят с тяхната игра, че и наужким да се целуват, не мога да кажа Grinning
Казах ви аз, Вергов и хал хабер си няма за какво иде реч, пече си се и хич не му пука Grinning Евала де, че се намеси, ама това няма да помогне при отбора на стринките, гаранция. Злати доста добре е обобщила всичко, което се изписа по адрес на Велислав, а сега четат морал и най-нагло си лъжат, че говорили само за персонажа Марио Smiley Следващата стъпка викам аз ще е триене на коментари, той човека в чудо се е видял вече Grinning

Ох, липсва ми филмчето ни Rolling Eyes тия дни си ми е направо сдух, добре, че вие тук държите фронта със забавни дискусии, а пък и стринките правят сеир Smiley Не е никак скучно Grinning

# 1 210
Абе я се спрете!!! Убивате романтиката от хубавите целувки - коя била истинска, коя била техника! Накрая всички ще изглеждат неистински и къде е кефа тогава???

Frowning1
Подкрепям! То всичко си е толкова романтично, и така изглежда достоверно, че аз лично няма да се замислям повече

# 1 211
Москита, точно точки на допиране, не целувки! Учат ги тези неща, от актьори в интервюта разни съм чувала и точно техника на целувката го наричат. Ама въпрос на възприятие е, явно.

fchelata, аз се включих в този разговор точно защото на мен не ми беше достоверно. Но това с нищо не намалява усещането и удоволствието на всички, които по различен от мен начин са възприели изпълнението на актьорите. Simple Smile

# 1 212
Humble, коя е тази страница на Димо Алексиев? И му припомни за снимката Simple Smile

Обиците на Ина през сезона са много модерни във Великобритания. В много магазини ги видях.
И една бивша наша съфорумками почитателка на сериала ми се похвали с тях...

Това е страницата на Димо - https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%90%D0%BB%D … -122740054520352/

Предаването с Велислав съм го гледала, наистина е много емоционално и забавно.
Този мейкинг също е хубав, ако не си попадала на него - https://www.vbox7.com/play:4b09262c85
Има и с останалите артисти.

# 1 213
Перличка, ясно, благодаря. Явно е добре да знаем по-малко за начина на правене на филми Joy

Калинка, извинявай, аз искам да коментирам линковете и се разсеях. Но предаването е разкошно и много ми харесва колко свестен и здраво стъпил на земята човек изглежда. С много хубаво семейство и жена, с която истиснки се обичат и подкрепят. Определено гледайки го извън роля, го харесвам още повече Heart

# 1 214
Истински, или не, целувките на мен си ми въздействаха, до една. Инфантилна му работа! Все пак си мисля, че за да изглежда една целувка достоверна и да предизвиква въздишки в зрителите и инфантилни коментари, най-голяма роля играе това, как ще бъдат изградени героите, представянето на историята им, техните взаимоотношения, характерите, които са им отредени. Останалото вече е въпрос на възприемане, затова на едни им въздейства и харесва, а на други - не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт