Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 946
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ауууи, на Графа! Ами, съседи сме! И ако разхожда нещо при НДК, значи е съвсем в моята част.....(Споко, няма да стоя пред вратата! Обаче, си признавам, че ми стана интересно къде точно. Да не се окаже да гледам в прозорците я на Батко, я на Вергов! Има една кооперация, където има и други известни хора.)

# 1 246
Амбър, ейй, тъкмо съм в София 3 дена, това мислех да направя - да му отида на гости, пу, секна ми гоститу Joy

# 1 247
Време е Дона да вкара втора част на сценария си с истински целувки, за да са доволни всички и тя да поупражнява любовните техники на писане. Grinning

# 1 248
# 1 249
Амбър, ейй, тъкмо съм в София 3 дена, това мислех да направя - да му отида на гости, пу, секна ми гоститу Joy
А,Майче давай смело,за теб може.Ти си приятелка ,не си го наплюла нито веднъж JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 250
Добре, щом може JoyHug
Аз отивам заради другата си любов - волейбола, макар че харесвах повече мачовете във Варна, нищо лично на всички от София Hug

Злати, аз имам къде, къде по-любими и според мен готини целувки Grinning

Честит празник на всички малки и големи деца Simple Smile

# 1 251
Време е Дона да вкара втора част на сценария си с истински целувки, за да са доволни всички и тя да поупражнява любовните техники на писане. Grinning

Амииии....добреее...ще помисля. Да ми дойде любовната муза, че тия дни хич не ми е любовно Astonished

Майче, изненада ме, мислех, че си софиЕнче Hug

# 1 252
 Добро утро Simple Smile)) Как са страстите днес?

Амбър, внимавай с информацията, че стринките да не направят лагер пред дома му, ще бъде СКАНДААААЛ Grinning

# 1 253
Добро утро и честит празник на всички! Аууу значи да дебнат по НДК как е положението Heart Eyes макар че, аз тъй като работя до офиса на dream team съм засичала Ралица иии Захариев (все му забравям името), Йоана и Наум, ама ми е неудобно да ги спирам по улиците, за да се снимам примерно с тях. А ш Захариев винаги много ядосан изглеждаше...
И за още по добро утро едно снимка на кака. Ама каква ни е красавица

# 1 254
Нямам време да изчета цялата тема, затова ще може ли да ми дадете линк с поканата на Вергов?

Благодаря  Hug bouquet

# 1 255
Добро утро!
Амбър, нещо много лесно го отстъпваш твоя любимец Wink

Даа, финалът на филма мина и Диана се активизира със снимките Simple Smile
И да, снимката е много хубава, но коментарите под нея започват леееко /ама съвсем/ да напомнят за тези под едни снимки от един мъжки профил... Wink Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 09:14 от Little Pearl

# 1 256
Добро утро!

Хайде, сега и Батко да ни зарадва с някоя морска снимка по перки Simple Smile

# 1 257
Нямам време да изчета цялата тема, затова ще може ли да ми дадете линк с поканата на Вергов?

Благодаря  Hug bouquet
Kоя покана?  newsm78

# 1 258
Добро утро!

Хайде, сега и Батко да ни зарадва с някоя морска снимка по перки Simple Smile
днес съм на църква, да се помоля 😁

# 1 259
Хъмбъл, Вера, той в последния снимачен ден спомена, че след края на снимките следва море... Сега остава само да видите и някоя снимка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт