Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 380
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 395
А ние може ли тук да си разискваме останалите  newsm78
Доколкото помня  Велислав , Димитър и Диана участваха  и то  много успешно в  сезона , който свърши  newsm78
Техните герои  Марио , Антон и Зорница  залепиха за екраните и хора , които не бяха  толкова постоянни при предишните сезони /говоря за мои познати /  .
Рейтингът на  сериала беше  неочаквано висок . Според мен  не само че МОЖЕ , но и ТРЯБВА  да ги коментираме тук , заедно с другите  артисти и героите им .

Ели, аз доколкото разбирам май вече сме тактично изгонени от тук. Имаме си друга тема, значи нямаме място тук.

# 1 396
  • Разпиляна във въображението
Значи трябва да има някакво разграничение в коментарите - тук са за героите и актьорите свързани със сериала. Да не стане така че след време да се обединят темите, защото и на двете се пише за едно и също - героите, актьорите и сериала Simple Smile

# 1 397
Мисля, че стана някаква грешка и Принцесата нещо не ни е разбрала. Направихме тема за актьорите, защото на повечето тук са ни любими. Там ще ги обсъждаме, за да не спамим в тази, тъй като за сериала в момента няма нищо ново като информация, а последния епизод вече го обсъдихме .Това не означава, че когато има нещо свързано и с героите им, и със сериала няма да го споделим тук, а още по-малко, че когато започне да се снима и излъчва сезонът ще се махнем. Не виждам какво има да ги обединяваме двете теми, различни са. Simple Smile

# 1 398
Значи трябва да има някакво разграничение в коментарите - тук са за героите и актьорите свързани със сериала. Да не стане така че след време да се обединят темите, защото и на двете се пише за едно и също - героите, актьорите и сериала Simple Smile
Важно е какво се пише тук  Peace  /дали е спазен протокола/ . Другите теми са си отговорност на други хора , даже не знам какви теми битуват в БГ мама .
Колкото за темата на Хъмбъл /за която знам /  , тя е за артистите /тримата/ , техните  участия , изяви и филми . Няма как  в един момент да не се получат преплитания . Нали тук не се спами .

# 1 399
  • Ню Йорк
Имах предвид, че аз примерно може да искам да си обсъждам Мазови цяло лято, та се опитвам да уточня дали това е мястото.

# 1 400
Имах предвид, че аз примерно може да искам да си обсъждам Мазови цяло лято, та се опитвам да уточня дали това е мястото.
Кого точно питаш и кой очакваш да ти отговори на този въпрос? Иронията ти е неуместна. Това е тема за Откраднат живот. Обсъждай каквото и когото пожелаеш от сериала. И наистина не разбирам какъв е проблемът сега. Цареше недоволство, че определени герои и потребители "окупират" темата и не можете да си обсъждате останалите. Направи се тема, фокусирана върху определени актьори, за да можем на воля да обсъждаме и останалите им проекти, да си споделяме снимки и клипове, без да се озъртаме виновно кой може да ни смъмри. Защо това в момента дразни остава пълна мистерия за мен.

# 1 401
Хаха пак не се разбираме нещо. Кой е казал, че не може? И кога? Щом имаш какво да кажеш за тях, ами обсъждай ги. Подчертавам, че ние там пишем за актьорите, пост за героите им рядко се засича. Ако има нещо за героите се пише тук. Ние сме обсъдили всичко досега, включително и от финалния епизод. Дори и името на темата на Хъмбъл говори само по себе си, че става дума за актьорите. Май разлика не правим а?

Москита, положението е "хем боли, хем сърби". Или с нас не може, ама и без нас не може. Grinning

# 1 402

През зимата също можеше да ги обсъждаш.

# 1 403
  • Ню Йорк
О, идеята за другата тема е просто гениална и не го казвам с ирония. Сега ще мога да напиша на десетките отказали се да пишат потребителки, че е възможно отново да коментират сериала тук.

Трудничко беше, но да не подновяваме дискусията.

# 1 404
Принцесо, можеш да се чувстваш спокойна и свободна да пишеш за каквото си искаш, ако това е нещото, което искаш да ти кажем. Ние никога не сме спирали някого да пише за любимците си, това, че не можем да се разберем е друг въпрос. Само искам да знаеш, че тук ние пак ще си коментираме и тримата герои, колкото и недоволни да има. Защото аз знам, че е това, ако може да не се обсъждат изобщо още по-добре  за теб и за "десетките потребителки отказали се да пишат", но за твое съжаление все още триото присъства в сериала. Разбира се, актьорите ще се обсъждат в другата тема и по време на излъчването на сезона.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 23:17 от yanitsa.s

# 1 405
Разбира се. Надявам се десетките прокудени потребители да се завърнат и да си направите една чудесна дискусия по всички въпроси, които ви вълнуват, а не сте имали възможност досега да обсъдите.

# 1 406
Разбира се. Надявам се десетките прокудени потребители да се завърнат и да си направите една чудесна дискусия по всички въпроси, които ви вълнуват, а не сте имали възможност досега да обсъдите.

И аз, и аз. Тъкмо на есен ще сме повече и ще е по-интересно. Wink

# 1 407
Аууу не съм влизала от сутринта, когато между другото, нямаше нови коментари, и сега почти скандал се е заформил. Защо така? Всеки има право да коментира каквото му харесва. Факт е че на повечето тук триото им и любимо - направили са отделна тема, не виждам какъв е проблема. Факт е, че други коментари около сериала нямаше... Явно няма кой да коментира другите герои или не са толкова хоресвани. Нищо ново не се и случило, няма снимки, няма промо, за момента няма сериал няма какво и да се обсъжда и съответно няма и спам. Ако не харесваш актьорите не влизаш в темата и не пишеш... Тя до колкото видях си е за самите актьори, а те не участват само в откраднат живот.

# 1 408
Аз ще се включа като започне новия сезон. Стигат ми вече каки и батковци.  Идеята за другата тема е повече от чудесна. Коментирайте си на воля. Приятно.🤗

# 1 409
О, идеята за другата тема е просто гениална и не го казвам с ирония. Сега ще мога да напиша на десетките отказали се да пишат потребителки, че е възможно отново да коментират сериала тук.

Трудничко беше, но да не подновяваме дискусията.

Пречим ли ?

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 11:55 от Фифф

Общи условия

Активация на акаунт