Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 391
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 455
И аз го четох за Калин Врачански, и че това било повод да не си говорят с Блатечки вече, защото едва ли не го бил предал, като се снимал и в други неща, освен да участва в проектите на Блатечки. Не знаех, че Калин му е на щат.
Той е доста лигав като човек и дървен като актьор, не знам. А и не знам доколко може да се вярва на жълтата преса.

# 1 456
  • Разпиляна във въображението
Споменувахме Калин миналата година като нов мъж за Огнянова Simple Smile Няма за кого да го закачат. Трябват поне две жени за двама ергени - Владов и Пенев.

# 1 457
Споменувахме Калин миналата година като нов мъж за Огнянова Simple Smile Няма за кого да го закачат. Трябват поне две жени за двама ергени - Владов и Пенев.
ми да го закачат за някой мъж - Пенев, например 😂😂😂😂

# 1 458
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защо така няма едно интервю с Мариана Бонева? Интересна ми е като личност, която е родена в чужбина и се е върнала в България. Дали е израстнала в Германия? Защо актьор може да има по-голям успех в родината на родител (родителите)? Тя може да е за пример на други, но...нейния глас не се чува!

От една страна добре, че има озвучаване на филми в България, за да има работа за толкова актьори. От друга страна е много дразнещо ( отвикнала съм, защото в Холандия само детските филми имат дублаж!) Надписите много помагат за потапянето в даден език, както и в четенето....Някой да знае защо при нас избират дублаж пред надписи?

# 1 459
И аз го четох за Калин Врачански, и че това било повод да не си говорят с Блатечки вече, защото едва ли не го бил предал, като се снимал и в други неща, освен да участва в проектите на Блатечки. Не знаех, че Калин му е на щат.
Той е доста лигав като човек и дървен като актьор, не знам. А и не знам доколко може да се вярва на жълтата преса.
Днес с "Събуди се" Врачански и Блатечки бяха заедно и не изглеждаха да не си говорят...даже напротив Grinning
Сега ще го преглътна Калин Врачански, ако се появи и Карамазов. Глътка свеж въздух 😁
Твърде много кандидати за висок хонорар, не мисля Grinning

# 1 460
Като се замисля, може би въпросната Мариана Бонева игра най-добре от всички. А като се замисля още по-дълбоко, самите актьори с изключение на Васил Бинев, Вачкова, Димо Алексиев, Милена Живкова и актрисата, която изигра Ненева... Та всички други просто рецитираха. Освен това не говорят ясно. Няма дълбочина в играта им, бе хора.
Що така не могат да ме развълнуват? Може би нивото на обучение в Натфиз е занижено и общо взето произвеждат киборги.
Не искам да казвам: едно време какви актьори имаше, защото и тогава е имало некадърници като Шинова.
Но все пак, егати ниската класа!

# 1 461
Барбарела, въпрос на възприятие, много е субективно. От изброените ми харесват Димо и Ненева. Обаче Марта ме влудява как играе и едвам я изтрайвам, а Милена Живкова, колкото и да ми е симпатична и тя, и героинята й, като почне да запъва, докато говори, направо ми причинява физическа болка.

Калинка, заради високият процент неграмотни са дублажите. Субтитрите трябва да се четат, все пак.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 13:19 от Mosquita

# 1 462
Вачкова и аз не я понасям, но е как да кажа, професионална актриса. Поне артикулацията й е на ниво.

# 1 463

Калинка, заради високият процент неграмотни са дублажите. Субтитрите трябва да се четат, все пак.

Е, то и тук има, но знаят, че с дублажи няма да разрешат този проблем!

Според мен как един артист казва или показва нещата зависи от режисьор. Как се чува звука от тонрежисьора. Понеже гледам през Интернет и съм нямала никога проблем със звука. Обаче, през телевизора е друго.

Различни актьори от сериала са успявали да ме убедят  в това, което казват, чувстват и т.н. Вчера изгледах първата серия от първи сезон и ...има огромно развитие на сериала като краен резултат, който зрителите гледат! Мен ме радва, защото на практика този жанр съществува активно  в България от няколко години.

# 1 464
Наистина е до възприятие, аз лично се дразня когато се говори театрално във филми. Ванчето на мен леко ми рецитираше. Ролята и беше такава, но дори съвсем в началото говореше по тоя начин, а тогава не трябваше да изглежда леко луднала. Като цяло беше доста убедителна, но специално говоренето на моменти ме дразнеше

# 1 465
  • София
Много се надявам от продукцията да не залагат само на известни имена за нови образи - Врачански, Карамазов.... Едно от най- хубавите неща в този сериал е шанса, който се дава на млади или не толкова популярни актьори.
Когато обявяваше новия сериал, който Мирамар ще снимат, Джевелеков каза, че това е жанра, в който качеството  обикновено е доста по- ниско от постановки или игрален филм, заради обикновено ниския бюджет, сроковете за снимане и времето за обработка. И за това мисля, че е изключително благоприятна почва за развитие точно на такива актьори. На мен вече ми омръзна едни и същи лица да се въртят.
Марияна Бонева направи блестяща роля на Ванчето. Толкова съжалявам, че не получи необходимото признание, а по разни групи и фен страници се писаха толкова лоши неща не само за образа, но и за актрисата. Поредното първично поведение на някои фенове.
И понеже не съм сигурна дали в тази тема може да се пише за Ковачеви и Огнянова, защото нали на някои са им изключително неприятни и май не искат да се споменават, но аз ще си кажа, пък ако има проблем ще си махна коментара. Та появата им в сериала за мен беше попадение. Велислав Павлов е много уважавано и познато име в актьорските среди, но непознат на широката публика. Това за него беше шанс хората да го видят, въпреки, че май хич не му пука за хорското мнение. Димитър Захарие е млад и изключително талантлив и ако му се даде шанс ще има добро бъдеще като актьор. Също и за Ирина Митева, Кулева, Диана Димитърова.
Да ви призная, предпочитам да гледам млади, непознати и не дотам уверени актьори, защото виждам израстването им с всеки изминал епизод, отколкото една и съща клика, окопирала и малкия и големия екран.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 08:28 от rosita_ta

# 1 466
Защо така няма едно интервю с Мариана Бонева? Интересна ми е като личност, която е родена в чужбина и се е върнала в България. Дали е израстнала в Германия? Защо актьор може да има по-голям успех в родината на родител (родителите)? Тя може да е за пример на други, но...нейния глас не се чува!

От една страна добре, че има озвучаване на филми в България, за да има работа за толкова актьори. От друга страна е много дразнещо ( отвикнала съм, защото в Холандия само детските филми имат дублаж!) Надписите много помагат за потапянето в даден език, както и в четенето....Някой да знае защо при нас избират дублаж пред надписи?
В Германия pro7 rtl, rtl2, всички филми й сериали са с пълен дублаж. Не се чува гласът на актьорите, които играят. И това им е практика от сто века. Тук поне дублажът не е изцяло върху гласът на актьора.

# 1 467
Ванчето и аз я признавам.  Много добре й се получи образа на психо.

# 1 468
В Германия дублажите им са още по-дразнещи....Да...Аз виждам само плюсове в надписите, но сигурно, защото съм обградена от това. В миналото и у нас имаше предимно надписи. Аз така се научих да чета в бързо темпо.

За рецитирането: то, май, няма такава специалност в Натвиз и Нов Български Университет за кино и телевизия актьорство. А, дори и да има някакви модули, то те се преподават от всеизвестни стари лица, които са от друга школа. Няма мърдане за тях от там!

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 14:27 от Kalinka

# 1 469
  • Разпиляна във въображението
Хвърлих едно око на специалностите в НАТФИЗ и доколкото се ориентирам актьорството е само сценично. Какво да очакваме от актьорите, които са учени основно за театър?

Общи условия

Активация на акаунт