Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 362
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Там,където се събуждам щастлива.
Хвърлих едно око на специалностите в НАТФИЗ и доколкото се ориентирам актьорството е само сценично. Какво да очакваме от актьорите, които са учени основно за театър?

Да, самите те го казват, че нямат адекватна подготовка. Мисля си, че е по лесно на един неучил с талант човек да бъде естествен в сериал, отколкото този, който е учил с професори с побелели коси (нищо лично и лошо за тях, но...имат друг опит и образование)

# 1 471
Хвърлих едно око на специалностите в НАТФИЗ и доколкото се ориентирам актьорството е само сценично. Какво да очакваме от актьорите, които са учени основно за театър?
Точно така, и затова Велислав казваше, че като е отишъл в театъра след като е учил в НБУ, където пък са ги учили само на филмова игра, се е чувствал малко притеснено. Значи да съберат НБУ и НАТФИЗ и може да им се получи добре Joy

# 1 472
Точно така, и затова Велислав казваше, че като е отишъл в театъра след като е учил в НБУ, където пък са ги учили само на филмова игра, се е чувствал малко притеснено. Значи да съберат НБУ и НАТФИЗ и може да им се получи добре Joy
Вергов добре се справя и на двете места - и той е учил в НБУ.

# 1 473
В кой друг сериал е играл Вергов? Да изгледам нещо, за Да добия впечатление...

# 1 474
Вергов не е учил в НБУ, а в театрално училище Любен Гройс. И ментор му е била Цветана Манева.
Калинка, в Тя и той, Стъклен дом. Революция Z.
Иначе аз и за Велислав смятам, че о двете му се получават, даже мен в театъра повече ме впечатли.

# 1 475
Москита, училището е част от НБУ Simple Smile

# 1 476
Москита, училището е част от НБУ Simple Smile
Аз също съм с такова впечатление. Може и да греша.

# 1 477
Вергов е завършил семестриално МЕИ,а след това колеж "Любен Гройс"
Освен изброените сериали,участва във филмите-"Коледата е възможна,Прогнозата,Мисия Лондон,Докато Ая спеше,Маймуна и много чужди филми(но с малки участия).

# 1 478
  • Разпиляна във въображението
По спомени, бегли, но имам усещането, че Вергов играе образите си в Стъклен дом, Революция Z и Откраднат живот по един и същи начин - изглежда отегчен, намусен. Трябва да си припомня Тя и Той където ролята е комедийна.

Каквото и да си учил зад камерата има режисьор и куп други хора, които да гледат как се получават сцените, репликите и да коригират нещата. Цялото това бързане да се заснеме сезона по-бързо и да се пуска може да има пръст в оставането на "рецитирането" и несполучливите сцени. 

# 1 479
Напълно съм съгласна, Мириел, когато се коментира актьорската игра не трябва да се забравя, че има поставени актьорски задачи, които следва да се изпълняват и режисьорът решава кога една сцена е готова. И кратките срокове на заснемане също имат значение за качеството. Сега, че всички не са еднакво талантливи е ясно, някои дори се чудиш как са станали актьори, но...
А за ролята на Вергов в Революция Z не съм съгласна. Там той играеше даскал по физика - леко непукист, извън правилата, не взимащ се на сериозно, но му пукаше за децата, защитаваше ги и те всички го обичаха. И изобщо не беше намусен и отегчен. В Стъклен дом почти не помня битието на героя му, аз и филма май вече съм позабравила.
Моля да бъда извинена ако прекалено съм оспамила темата Simple Smile

# 1 480
  • Ню Йорк
Напълно съм съгласна, Мириел, когато се коментира актьорската игра не трябва да се забравя, че има поставени актьорски задачи, които следва да се изпълняват и режисьорът решава кога една сцена е готова. И кратките срокове на заснемане също имат значение за качеството. Сега, че всички не са еднакво талантливи е ясно, някои дори се чудиш как са станали актьори, но...
А за ролята на Вергов в Революция Z не съм съгласна. Там той играеше даскал по физика - леко непукист, извън правилата, не взимащ се на сериозно, но му пукаше за децата, защитаваше ги и те всички го обичаха. И изобщо не беше намусен и отегчен. В Стъклен дом почти не помня битието на героя му, аз и филма май вече съм позабравила.
Моля да бъда извинена ако прекалено съм оспамила темата Simple Smile

Гадняр беше в Стъклен дом и му се получаваше перфектно. Simple Smile

# 1 481
С голям кеф изгледах първите серии от сезон 1 и за пореден път си казах, че Александър Алексиев остана недооценен. Какви ли не критики се изсипаха върху него, а направи добър образ на героя си!

(Ауу, и ние ли така се променяме в лице за две години и половина? Захариев, Генадиев.....)

# 1 482
  • Ню Йорк
Лелята на майка ми преподаваше години наред правоговор в НАТФИЗ /ВИТИЗ тогава/, сега няма ли вече такива занятия  newsm78

# 1 483
  • Разпиляна във въображението
НОВА ТЕМА : 
http://www.bg-mamma.com/?topic=1041532.new#new

Моля, вместо запис гласувайте в анкета и споделете защо сте гласували така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт