Обсъждане на имотни обяви - 3

• 68 675
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми е интересно къде е блокът, тъй като изкъсо следя Гео Милев, а досега не съм го виждала Simple Smile

# 541
  • София
И на мен ми е интересно. Особено като се има предвид, че "Шипченски проход" продължава чак до "Арена Армеец". Simple Smile

# 542
Това е зад обръщалото на селските автобуси.

# 543
  • София
При това положение цената е още по-неадекватна.

# 544
Дали момичето, което питаше за апартамента в Бел Роуз реши дали да го купят или не? Интересно ми е какво са решили.

# 545
  • София
Ако е там, то това е по - скоро Слатина, не е Гео Милев, и района не е най - добрия. Леко откъснато е мястото, тесни разбити улици.

# 546
То останал ли е нечастен квартал в София с отстояния между сградите и улици с тротоар минимум. Проблемът е генерален, няма планировка.

# 547
Ама тва казвам, че и като си вземеш ново строителство, пак ще трябва да изринеш всичко, защото е супер некачествено, с най-евтини материали и направено през пръсти без законови стандарти от неквалифицирани работници мангали. Онова поне като го оправиш е бетон. А новото като оправиш ще си оправил един апартамент на фона на цялата безумно построена сграда. И не всички са такива, но имам наблюдения за повечето, една голяяяяяяма част от новото строителство. Затова и не го харесвам. Гет ит?

Подкрепям мнението Ви, в случая като потърпевша

# 548
Ако е там, то това е по - скоро Слатина, не е Гео Милев, и района не е най - добрия. Леко откъснато е мястото, тесни разбити улици.

Слатина си е, точно. Много си повярваха инвеститорите напоследък. Отделно, че даже не са
започнали да строят, защото някакви археологически разкопки трябвало да минат, и си стои така от 2 месеца.

# 549
Нагъл пример за кражба на снимки
https://m.imot.bg/details/1c153129556148293
Само малко трябва да задобреят във фотошопа и премахването на воден знак. Иначе не знам защо се е застоял този имот.

# 550
  • София
Наистина нагъл, и рядко нескопосен. Не, че ще се спрат - но е добре телефонът да се слага с големи цифри, от край до край на снимката.

Не е зле някой да им обясни, че "тоалет" си има други основни значения и се използва в значение "тоалетна" много рядко - само когато става дума за голяма обществена тоалетна (с умивалници, огледала и прочие) в театър, кино и т.н. За запетайки, пълни членове, главни букви и тиренца няма да придирям, днес съм Добрата ламя Спаска. Simple Smile

# 551
Аз пък гледах обява, където с пейнта бяха крили някакви петна и течове по стената Grinning Все едно на огледа няма да ги видят.

# 552
Ако се излъже някой.... Нали, като видиш на живо колко неустоимо е жилището, да го вземеш и с петната. Между другото, рядко, но съм попадала на обяви, в които снимките показват обстановката по-зле, отколкото е всъщност. Лоша светлина, лошо разпределение на мебелите....

# 553
https://m.imot.bg/details/1b152949463141251

Защо е толкова евтино?!

# 554
  • София
Румка, защото е гранде мизерия...
https://www.24chasa.bg/Article/2135796

Общи условия

Активация на акаунт