Обсъждане на имотни обяви - 3

• 69 853
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Видях една интересна обява с доста солена цена. Какво ви е мнението за разпределението на апартамента и каква е нормалната цена на м2 в такава сграда на това конкретно място? https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15274182057116 … k=3uhrll&f1=1

Да, интересна е обявата ,но е напълно реална и нормална.По повод коментарът за необхидимото време между издаването на отделните актове-в момента един обект ,за който работя е точно в такава ситуация и не виждам лъжа в обявата.Бих отишла все пак на място да видя-дори само от любопитство- то и с това се трупа опит и поглед върху пазара.За цената-ами какво да се прави има и такива хора ,които купуват и то в кеш-това пак от личен опит.

# 406
moonriver, представи си, че бързате сутрин и на едната мивка си миеш зъбите, на другата партньора си мие неговите Simple Smile

Този дизайнерски кич с диван в спалнята аз не го разбирам. Всяка вечер да се чудиш на какво да легнеш?

# 407
На Артекс e сградата на ул. Гагарин, зад Кино Изток, сега Била ( вижда се под ъгъл и от Цариградско, ако се гледа диагонално от Била). https://www.google.com/maps/@42.6747486,23.3578956,3a,75y,174.87 … 00!7i13312!8i6656
Не е на толкова напреднал етап, няма нищо общо още с вида още с картинката, която хваща окото като архитектура.
В съседство не е толкова празно пространството, както е показано Wink
 Едва сложиха дограмите, отвън е на тухла. Нереалистично е да вземе разрешение за позлване до Юли 2018 г.
Изкопа започна март миналата година, по времето на изграждане и броя работници, които работят всеки ден активно, може да се съди, че се изпълнява над средно ниво на качество.
До края на годината ще я завършат.

# 408
Точно там ми се струва малко шумно на мен от Цариградско. Не е на първа линия, но пак си се чува.

# 409
Шумно и прашно е, с полуизлаз към булевард, без никаква гледка, зад блока от юг, на метри от този седи някакъв изоставен блок, май е на Русия, до него е недовършена сграда, която се обсъжда наскоро тук.
Може би само последните един, два етажа има шанс да виждат нещо различно от сгради и шосе.
Като цяло не е оферта, да беше на Латинка или около нея, където са другите сгради  на Артекс щеше да е добре.
И въпреки това всичко е продадено, това явно излиза от купувач, който се е вкючил на време и продава сега със съответния профит, няма други обяви от сградата в профила на агенцията.

# 410
moonriver, представи си, че бързате сутрин и на едната мивка си миеш зъбите, на другата партньора си мие неговите Simple Smile

Този дизайнерски кич с диван в спалнята аз не го разбирам. Всяка вечер да се чудиш на какво да легнеш?

Ами предпочитам да имаме просто две мивки в двете бани Simple Smile Обичам да съм сама в банята

# 411
Тоя дизайнерския беше с друго обзавеждане на хола, май и една от спалните е променена. Даваха го в airbnb, може и още да се предлага там. Паралелно вървеше и обявата за продажба. Поне 2 години откакто аз го знам. Зимата отоплението не е било ефективно пишеше в коментарите и апартаментът бил студен. Мисля, че е някъде по/около Екзарх Йосиф.

Относно този в Изток детската стая не ми харесва, че граничи с кухненския бокс на другия апартамент.

# 412
На мен линкът към Изток ми харесва като цяло, но над 100 кв. и то за сметка на огромно антре, мнем, по-скоро не. Иначе не погледнах добре номера, но ул. Ю. Гагарин е вътрешна за квартала, минава покрай Фанатастико и аптека Ремедиум. Принципно там има няколко много високи блока и другото са къщи и ниски кооперации. Цената е много висока (завишена е и аз не бих платила толкова), защото е топ локация – буквално на метри е всичко – 119 СОУ, 2-3 детски градини, метро, друг ГТ и "Борисова градина".

# 413
На мен линкът към Изток ми харесва като цяло, но над 100 кв. и то за сметка на огромно антре, мнем, по-скоро не. Иначе не погледнах добре номера, но ул. Ю. Гагарин е вътрешна за квартала, минава покрай Фанатастико и аптека Ремедиум. Принципно там има няколко много високи блока и другото са къщи и ниски кооперации. Цената е много висока (завишена е и аз не бих платила толкова), защото е топ локация – буквално на метри е всичко – 119 СОУ, 2-3 детски градини, метро, друг ГТ и "Борисова градина".
Част от гиганското антре лесно може да се вгради в хола, но тогава ще е по трудно да се отдели кухнята от хола. Не че е болка за умиране. Така или иначе 99 % от новото строителство е с обединени хол и кухня.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 14:50 от Анонимен

# 414
  • София
Мястото е точно зад спирката на Плиска. Локацията е комуникативна както се изразяват брокерите, което преведено означава постоянен трафик и шум , вкл. от зареждането на Билата и Т-маркета.

# 415
Мястото е точно зад спирката на Плиска. Локацията е комуникативна както се изразяват брокерите, което преведено означава постоянен трафик и шум , вкл. от зареждането на Билата и Т-маркета.
А ако тази кооперация беше още една пряка по-навътре в квартала, на Ул. Райко Алексиев тогава какво щеше да ти е мнението?

# 416
  • sofia
Точно тази сграда (зад Била-та) не е с най-доброто местоположение за квартала.

Скрит текст:
А ако тази кооперация беше още една пряка по-навътре в квартала, на Ул. Райко Алексиев тогава какво щеше да ти е мнението?
На горната пряка е по-добре.

# 417
  • София
NikoT, мнениято ми е, че си заслужва. Но не съм сигурна дали ще се продава на тези цени, ако мястото е по-атрактивно. Аз харесвам строителството на Артекс в района, по конкретно двете сгради до 119. СОУ. В района излизат две сгради - едната зад общината, другата на Ж. Кюри вече са обявили, че продават - http://www.irisestates.bg/luksozen-mnogostaen-apartament-v-novos … a-prodazhba-4928/. Според мен в района като цяло се строи качествено заради профила на потенциалните купувачи.

# 418
NikoT, мнениято ми е, че си заслужва. Но не съм сигурна дали ще се продава на тези цени, ако мястото е по-атрактивно. Аз харесвам строителството на Артекс в района, по конкретно двете сгради до 119. СОУ. В района излизат две сгради - едната зад общината, другата на Ж. Кюри вече са обявили, че продават. Според мен в района като цяло се строи качествено заради профила на потенциалните купувачи.
Как ти се вижда цена 1750-1800 м2 за такава сграда само че на Райко Алексиев?

# 419
  • София
ще се редим на опашка. Simple Smile Сигурна съм, че знаеш как вървят парцелите в района.

Общи условия

Активация на акаунт