Обсъждане на имотни обяви - 3

• 68 672
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В този и съседните блокове живеят най-вече роми.

# 556
  • София

Ужас.

# 557

В това състояние и инфото от https://www.24chasa.bg/Article/2135796 " имота "  е ужасно скъп !

# 558

В това състояние и инфото от https://www.24chasa.bg/Article/2135796 " имота "  е ужасно скъп !

Хахаха, това и без пари да го дават, не става за обитаване.
Поне не са скрили кой е блока,  над 1000 пъти е видяна обявата, но никой не смее да се засели там Grinning

При тенденция за многомилионно мангалско население и екзотично българско малцинство след няколко десетилетия, за съжаление вероятно ще е подобна съдбата на повечето блокове и входове.

Преди две, три години, като  панелките в Дружба струваха по толкова, в този блок ги продаваха по 10 000 евро.

# 559
Не виждам нищо евтино в тази обява. За това и пари да ми дават няма да стъпя. Още едно доказателство, че някои хора наистина се подвеждат в това колко струват имотите (без лоши чувства, но повечето са надценени стабилно). Блок 4, 5 и 6 са известни с това, че едно време за заселвали братята ромляни в тях с цел интеграция, като цяло това важи изцяло за кв. Дружба 1 между другото. Това е все едно да си купиш апартамент или къща във Факултета.

# 560
Те необитаваните апартаменти добре - не са поддържани, обаче общите части са някакъв ужас! Тези хора как живеят там наистина, направо не ми го побира акъла.

# 561
А какво ви е мнението за кв “Хаджи Димитър”?

# 562
Не бях виждала в живота си такова стълбище, и е потресаващо.
И при нас един двустаен панел в циганската махала го продаваха за 3000 лева - купиха го пак цигани.
Ама сега общината нали ги лансира, Та им санираха блока и отвън е чудесен

# 563
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15094484180216 … k=3vtik2&f1=1
Може ли да изкоменираме това? Благодаря ви.

# 564
1945 г. с асансьор? Ако не е добавен по-късно, е от старите тесни клетки. Явно сградата е санирана, защото външно изглежда новичко. Но ми се струва скъпо - кухнята, банята и тоалетната не са снимани и ако се съди по стаите, и те ще са стари и за тотален ремонт. Иначе самите стаи може да минат с циклене на паркета (ако е запазен), нови врати, измазване и боядисване (ако са шпакловани скоро).

Раковска не е най-приятното място за живеене, защото в цялата си част е много натоварена. В ниското слиза мръсен въздух, близо е до Сточна гара, където е една от най-мръсните точки в София.

Hashime, за кв. Хаджи Димитър - на мен ми допада, поне в по-голямата си част. Минус е ниското разположение, заради което има мъгли и там се посъбира повече смог и мръсен въздух. Но пък са запазени доста незастроени пространства, има широки улици, скоро някои части ще имат метро. Лоши са частите, близо до гето-обитанията и старите индустриални зони. Имаше и нещо с Топлофикация - повечето нямат парно или топла вода, не помня кое от двете.

# 565
  • Най-красивата страна
Харесва ми това,че  сградата е санирана и е тухла ,етажа не е последен и разположението е добро,стаите са с прилични форми и размери.Има и къде да се паркира,което е важно .
Като за центъра на София цената е добра,но може да се свали с 5000-10000е.например....

Иначе е за ремонт.И не знам дали е добре това,че отдолу има магазини.

# 566
БЛАГОДАРЯ за бързите отговори, етажа е първи жилищен така че асансьора не е толкова важен.
За ремонт е да, но така е по добре, за живеене по добре да се прави.
Раковска е дълга улица, не мога да се ориентирам къде е, да не е до гарата, там не ми допада никак.
Отивам да гледам гугъл мапс.

# 567
Не знам цените ще паднат или не, но не бих купила за 1500€ и нагоре. Миналата година още ми се стори висока цена на кв.м. за апартамента срещу нас, а мястото е по-добро според мен от Раковска. Не вярвам цените на тези апартаменти да отидат още нагоре, а предлагане ще има през годините, защото собствениците са възрастни, доста с деца в чужбина, или децата (като мен) искат на по-широко и т.н. Ремонтите са скъпи и реално ремонтиран не супер лукс на цена 2000€ като дойде вбъдеще не е ясно колко ще е ликвиден. Нещо в тази посока ми се въртят разсъжденията.

# 568
Аз мисля, че цената не е висока, но все пак зависи в коя част на Раковска е, и накъде гледат прозорците.

# 569
Значи на мен "в двора на сградата се паркира" не ми звучи като "всеки има паркомясто и може да паркира". Обърнете внимание на този детайл и го проучете, да няма неприятни изненади.

Общи условия

Активация на акаунт