Обсъждане на имотни обяви - 3

• 68 634
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
и аз не бих се съгласила на кофти район в центъра

# 586
  • София
Лъки, като знам къде живее "мила свека"  - търси около Хладилника, Дианабад, Мусагеница. Скъпо е, но районите са  хубави. Все пак ще ви трябват прилични градина и у-ще.
Прав е ТМ - без компромиси.

# 587

Не, от разстояние не става. Бях на място и само разглеждам варианти. Тази обява ми попадна случайно, аз съм наясно с цените в центъра и бих склонила за по лош район, но половинът не иска компромиси в това отношение.

Лъки, и аз мисля, че половинът ти е прав. А и обявата ме съмнява, ти ходили да го видиш това жилище дали е реално?

А защо не гледате в Лозенец? Аиша има право, че трябва да гледате и училищата , и ДГ също. На мен Мусагеница изобщо не ми харесва, Хладилника също. Изгрев и Изток са ок.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 22:52 от Анонимен

# 588

Не, от разстояние не става. Бях на място и само разглеждам варианти. Тази обява ми попадна случайно, аз съм наясно с цените в центъра и бих склонила за по лош район, но половинът не иска компромиси в това отношение.

Лъки, и аз мисля, че половинът ти е прав. А и обявата ме съмнява, ти ходили да го видиш това жилище дали е реално?

А защо не гледате в Лозенец? Аиша има право, че трябва да гледате и училищата , и ДГ също. На мен Мусагеница изобщо не ми харесва. Изгрев и Изток са ок.
Попея в центъра училищата не са по-лоши от Лозенец да не кажа обратното, а всичко е много по-близо и в много случаи спестява нуждата от кола и най-вече градски транспорт.

# 589

А защо не гледате в Лозенец? Аиша има право, че трябва да гледате и училищата , и ДГ също. На мен Мусагеница изобщо не ми харесва. Изгрев и Изток са ок.
Попея в центъра училищата не са по-лоши от Лозенец да не кажа обратното, а всичко е много по-близо и в много случаи спестява нуждата от кола и най-вече градски транспорт.

Лъки или по-скоро нейният половин Wink си има причини да си обича точно  Лозенец, а тук говорим за имот в лошата част на центъра, за което той е прав.  

Имот в долен Лозенец също ти спестява ежедневно кола и ГТ, личен опит - за 15 мин си на площад Славейков пеш. А си в много зелена и спокойна среда и на 5 мин от Борисовата, което в идеалния център го нямаш. Но половинът на Лъки много добре ги знае тези неща, не е нужно ти точно да се хабиш  да му обясняваш Wink

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 23:04 от Анонимен

# 590

Лъки или по-скоро нейният половин Wink си има причини да си обича точно  Лозенец, а тук говорим за имот в лошата част на центъра, за което той е прав.  

Имот в долен Лозенец също ти спестява ежедневно кола и ГТ, личен опит - за 15 мин си на площад Славейков пеш. А си в много зелена и спокойна среда и на 5 мин от Борисовата, което в идеалния център го нямаш. Но половинът на Лъки много добре ги знае тези неща, не е нужно ти точно да се хабиш  да му обясняваш Wink
Разбира се, че няма нужда точно аз да обяснявам. Аз съм живял “само” в районите на 120-то училище,  пл Славейков, пешеходната част на Витошка,  14 поликлиника в Иван Вазов и сега срещу градината на НДК. Повтарям живял, а не разхождал се, ходил на гости и тем подобни неща, които не дават реална представа за живота на дадено място. Ти от колко места имаш личен опит попея? Да не се окаже, че си живяла само в долен Лозенец и нямаш лични наблюдения от поне няколко години живот на други места? 😁😁😁😁😂

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 01:16 от Анонимен

# 591
https://www.yavlena.com/84444#

Не мога, не могааааа! Да не изпуснете тази неустоима оферта със златна мивка!

# 592
Лъки, като знам къде живее "мила свека"  - търси около Хладилника, Дианабад, Мусагеница. Скъпо е, но районите са  хубави. Все пак ще ви трябват прилични градина и у-ще.
Прав е ТМ - без компромиси.
Тя милата си има имоти и в "хубавия" център. За градина не мисля в момента само училище след 6 години....до тогава мноого вода ще изтече.
Иначе в така хваления  от всички тук Лозенец си разбих количката, то няма такива разбити тротоари...нещо страшно е, луксозен квартал а сандалите ми станаха за боклука...иначе да от долен Лозенец до центъра се върви спокойно.
Ааа, и вода пих от чешмата, но така и не помъдрях. Grinning

# 593
Тротоарите в Сф навсякъде разбиват колички, обувки и колена. Няма такъв квартал, който да е изключение. Където има тротоари де, щото в новите квартали е спестена тази "екстра".

# 594
Скрит текст:

Разбира се, че няма нужда точно аз да обяснявам. Аз съм живял “само” в районите на 120-то училище,  пл Славейков, пешеходната част на Витошка,  14 поликлиника в Иван Вазов и сега срещу градината на НДК. Повтарям живял, а не разхождал се, ходил на гости и тем подобни неща, които не дават реална представа за живота на дадено място. Ти от колко места имаш личен опит попея? Да не се окаже, че си живяла само в долен Лозенец и нямаш лични наблюдения от поне няколко години живот на други места? 😁😁😁😁😂
Скрит текст:
Идея си нямаш къде съм живяла, опит имам доста повече от теб, имоти в "хубавия център" също имаме,  но нямам нужда да се хваля по форумите с това Wink И Иван Вазов го познавам отлично, често спим там заради бабата на ММ, обсъждали сме го в темите, дори и в тази. В случая не познаваш предисторията, на Лъки момчето е лозенчанин, така че отлично познава предимствата на квартала, а както се разбра, познава добре и "хубавия център".

Тя милата си има имоти и в "хубавия" център. За градина не мисля в момента само училище след 6 години....до тогава мноого вода ще изтече.
Иначе в така хваления  от всички тук Лозенец си разбих количката, то няма такива разбити тротоари...нещо страшно е, луксозен квартал а сандалите ми станаха за боклука...иначе да от долен Лозенец до центъра се върви спокойно.
Ааа, и вода пих от чешмата, но така и не помъдрях. Grinning
Лъки, ремонтираха части от Крум Попов и Хр. Смирненски, там сега е добре, също и части от Миланов. Където не е ремонтирано, е разбито от 30 години катерене на коли по тротоарите - преди да въведат зоната. Идея си нямаш какво беше преди това - няма как да се оплачеш от тротоара, защото нямаш никакъв шанс да се движиш по него. Както е навсякъде в София без зона - изобщо не можеш да се добереш до тротоар, че да си разбиеш сандали по него  Grinning
Ааа, трябва системно пиене, от един път не се помъдрява  Laughing  
Все пак защо не гледате Лозенец? Цените ли ви притесняват? Ако са тротоарите, и на Раковска са същите Simple Smile, но другите предимства ги няма.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 11:08 от Анонимен

# 595
Poppea, като ти чета хвалебствените мнения за Лозенец и някак си ме хваща негативна енергия. Юруш на 60-годишните коптори.”Булевард” Христо Смирненски с тоя 60-градусов наклон е само за разходки с бебешки колички, особено нагоре по стръмното. И можеш да си починеш на “Журналист” - сварталището на пияници. А да се хвалиш,че спиш при бабата на мъжа си в Иван Вазов... ами не го разбирам.

# 596
Цените в Лозенец наистина са убийствени, а новото и качествено не е за хора. ММ  нищо не гледа, аз си гледам, както ме знаете съм много еманципиран човек.
Ходихме до Кръстова вада по друг повод, е не разбирам как искат 2000е/м2 за тези чукари...там верно няма тротоар. Shocked

# 597
Аз харесвам стария Лозенец, ама чак пък по-добре от всичко в център, че и всичко останало. Посмали, Манго Simple Smile Няма как някой от Мараята например да стигне по бързо до Борисовата от хората на Гурко и пресечките наоколо да кажем. А и най-големия минус на  Лозенец, студ и влага, защо не се обсъжда. В центъра парно за месец е 100-120 лв и хората ходят по тениски. В Лозенец кооперация с парно е рядкост.

Според мен има хубави коопераци с паркоместа, големи вътрешни дворове, +още +още във всеки квартал. Търсене си трябва и огледи.

Нося една тъжна обява (/ огледи само отвън, тъй като нямам достъп /
 Sad ) - https://www.olx.bg/ad/prodava-1-2-idealni-chasti-ot-tristaen-apa … 3.html#b8330ae6dd

# 598
Не зная кой би купил такова нещо.....

# 599
  • гр.София
https://www.yavlena.com/84444#

Не мога, не могааааа! Да не изпуснете тази неустоима оферта със златна мивка!

Офффф, очите ме заболяха от толкова злато и разкош...

Общи условия

Активация на акаунт