Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 70 641
  • 797
  •   1
Отговори
# 285
  • София /Абсурдистан
А, много важно. И аз понякога забравям. Аз коса си имам, но така оредя от химията, че на нищо не прилича, като перушина. Но пък в болницата ми се чудеха защо ми е перука изобщо, съвсем нормална коса си било  Simple Smile Нормална друг път.
Днес ще сглобявам страхоядите. Имам поръчки от цялата страна. Аз ги правя за деца, а ги поръчват хора на моята възраст, питам ги за какво са им, ами ей така, да си ги имали. Чудна работа  Simple Smile Като станат готови, ще показвам.

# 286
Дами, някоя от вас да е получавала разстройство от хормоналните, или от лъчетерапия на гърда или от двете заедно. Започнах таблетки "Ксанепра" заедно с лъчето и сега не знам от кое точно е диарията.Smiley

# 287
  • София /Абсурдистан
Дами, някоя от вас да е получавала разстройство от хормоналните, или от лъчетерапия на гърда или от двете заедно. Започнах таблетки "Ксанепра" заедно с лъчето и сега не знам от кое точно е диарията.Smiley
Не ми се влиза в подробности, но ти казвам, че е от лъчето.

# 288
Aз не съм получавала разстройство по време на лъчето.
В листовката на това лекарство го има като страничен ефект -
"Чести нежелани реакции (засягащи между 1 и 10 души на 100):

загуба на апетит;
депресия;
виене на свят, синдром на карпалния тунел (комбинация от бодежи, изтръпване и болки, засягащи цялата длан с изключение на кутрето);
болки в стомаха, повръщане, запек, нарушено храносмилане, диария;
кожен обрив, косопад;
изтъняване на костите, което може да намали тяхната здравина (остеопороза), водеща до фрактури на костите (счупвания или спуквания) в някои случаи;
болка, подуване на дланите и стъпалата.

Още за КСАНЕПРА филмирани табл. 25 мг. * 30 (XANEPRA film - coated tabl. 25 mg. * 30), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/30039113/%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B5 … 5-%D0%BC%D0%B3-30
"

# 289
Прочетох го аз, но не видях да го пише, затова рекох да попитам. Голяма съм шматка Blush

# 290
  • Плевен
    Уф, да се оплача...Изгорих се зверски, правих пица на младежа,пък нали съм сръчна...Мазах с дефламол,ама... Иначе да кажа,че започвам физиотерапия от понеделник и после мисля пак на тръстиката,писна ми вкъщи...

# 291
elifanta, много хубав крем за изгаряния с Мас и невен имам от аптеката. Ако искаш мога да го снимам по-късно и да ти го пратя ?

# 292
  • Плевен
Намазах се с дефламол, иначе имам домашен с невен, но за него изобщо не се сетих...Представям си като се прибере мъжа ми утре от командировка и му се покажа, ще има пак да ме майтапи, че не ми трябва никой да ме пребива, и сама добре си се справям. Много съм припряна и непохватна, пфууу, оплаках се...
DZ Благодаря!

# 293
Мажи с домашния с Невен.
Аз бях бръкнала в тигана с пържените картофи Dizzy Face три пръста препържих.
Благодарение на крема с Невен на другия ден ми нямаше нищо !
Понеже съм много похватна и аз детето само ми го носи Joy

# 294
  • Варна
Много е хубав мехлема с невен за такива изгаряния. Племенницата обърна тиган с вряща мазнина върху крачето си, много лошо се изгори, но въпреки всичко белегът съвсем избледня. Помага много на кожата не само като подхнранващ и успокояващ мехлем, невенът има и противовъзпалително и антибактериално действие, пази много наранената кожа от инфекции разни.

Редакция: А при мен пък дори белезите от скалпела почти изчезнаха. Грам нищо не се вижда вече там, където са били конците, само една бледа розова линийка на мястото на основния разрез. Така че мажете се изрично ако не ви кажат "Недей!". На мен само по време на лъчето не ми го препоръчаха, но пък именно лъчетерапевтите ми казаха след терапиите да мажа и ако имало как сама да съм си го забъркала от проверена мас и билка. Купешките съдържат разни неща, не бих казала адски вредни, но абсолютно ненужни за лечебните му свойства като восък, ароматни масла и есенции. Между другото не е противопоказен и по време на лъчето, но не всеки може така да се намаже, че да си опази лепенките, отлепят се, по-лошия вариант - приплъзват се на ново място по омазнената кожа, затова не дават и ни карат само с бебешка пудра да третираме облъчваната зона, иначе после мажи колкото си щеш.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 09:02 от Spirit Crusher

# 295
  • Plovdiv
Момичета кажете какви сутиени носите. Тези с банелите отричат ли ги? До сега съм носила точно с банели и с подплатени чашки.
Ако препоръчате конкретна марка, още по-добре.

# 296
Ох , сам човек като си го направи....
Отложиха ми химията за понеделник.
Левкоцитите ми пак ниски.
Ама пусто все забравям да си накисвам стафидите 😐
Направо съм разочарована от себе си 😐

# 297
  • София /Абсурдистан
Аз нищо не вземам вече. При ниски левкоцити тук ми бият инжекция Зарзио и на другия ден са добри.
Може ли някой да снима този крем за изгаряния и белези с невен и мас да го потърся в аптеката. Да не би да е този https://apteka.framar.bg/30011578/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B … 250-%D0%BC%D0%BB-

# 298
  • SHOOT ME 10 $
Лейди, по-добрия избор е.да си го приготвиш сама. Така знаеш поне че е естествен и чист и действително съдържа невен и мас. Аз загрях силно  в малка тенджерка един компотен буркан (може и по-малко) дом.свинска мас, пуснах в него 1ч.ч прясно набран - не от аптека - цвят от невен( няма опастнос от предозиране) до като цветчетата потъмнеят леко а маста стане леко жълта. Оставя се да престои 24ч.после се затопля колкото да се прецеди в малки съдове(кутии от крем или малки бурканчета).

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 15:06 от midkoo

# 299
  • София /Абсурдистан
Няма от къде тук да взема естествени продукти и да знам, че са такива със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт